Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ismét az uml-lel kapcsolatban kérdeznék tőletek.
A netbeansben akartam egy feladatot megoldani, szépen meg is csináltam ellenben 2 apró dologgal van gondom. A könyv azt írja, hogy az egymáshoz kapcsolódó osztályokat aggregálni kellene, de ilyen opció nincs netbeansben. Illetve be kellene állítani a multiplitást is. Ez összejött 2 osztállyal a 3.nál már nem sikerült nem engedi beállítani.
Az osztályoknál csak ezek az opciók vannak:
generalization, implementacion, association, containment, dependency és link comment. Én itt az association-t próbáltam meg, nem tudom az-e a megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest