Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Mivel írtad, hogy te is kerestél kész kódot, ezért feltételezem, egy komplett megoldás is jó. Én ezt ajánlom. Évek óta használom, nagyon jól paraméterezhető és szmájlikat is kezel, ahogy szeretnéd. Plusz egy rakat opció és beállítás, kis admin felülettel megspékelve. És természetesen ingyen van.
Továbbá nekem is lenne egy kérdésem:
Van egy oldalam, ahol az egyik sql táblám rekordjai vannak felsorolva. Mindegyik rekordhoz tartozik egy textarea is, ahol át tudom írni a rekord adott mezejének az értékét. Ez a textarea el van rejtve js-sel, hogy feleslegesen ne zavarkodjon, csak az adott gomb megnyomására jön elő az adott textarea. Ez így szép és jó, de szeretném úgy megcsinálni, hogy ha frissítek egy értéket, akkor ne kelljen újratölteni az egész oldalt. Hanem csak egyszerűen, ha becsukom a textarea-t, akkor a benne hagyott érték legyen a mező új értéke. jquery-re gondoltam, de még nem találtam nekem megfelelő howto-t vagy tutorialt. Remélem érthető a problémám.Előre is köszönöm annak aki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő