- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nekem is nagyon tettszik, csak még sokat kell gyakorolnom illetve, még többet olvasni róla.
Szépen alakul a katalógus oldalam, egyre több feature van benne.
De még mindig nem érzem úgy, hogy na most már kész vége, kicsit lehet pihenni, nincs megállás, sok melóm van vele, amit lehet, hogy egy tapasztalt megcsinálta volna 2 nap alatt az oldalt, de ez van ...
A gyakorlásból lehet a legtöbbet tanulni.
Nekem meg csak tanítják a programozást meg az algoritmus készítést, de nem igazán ragad rám semmimás: tud valaki valami jó cikket a rövid url-ekkel kapcsolatban? szájbarágós érdekelne
Azt már tudom, hogy a .htaccess fájlt kell a cél érdekében szerkeszteni, viszont elég sok kérdés felmerült bennem pl ékezetes karakterek, mélység stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Steam topic
- Battlefield 6
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest