- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
fordfairlane #3414 üzenetére
Sok év tapasztalata odáig vezetett nálam, hogy a webes alkalmazásaimnál plaintextben tárolom a jelszavakat
Én az md5-nél tartok, gondolom kell még nekem is pár év, hogy továbbfejlődjek erre a szintreAmúgy én is ki tudok találni számtalan hülyébbnél hülyébb algoritmust a kódolásra. Például fogjuk a szó hosszát, abból gyártsuk salt-ot úgy, hogy kiírjuk római számmal a hosszt, utána kódoljuk le md5-el, vegyük az első n karaktert és az legyen az sha1-es kódolás salt-ja. Ezt most találtam ki, hasonlóan biztonságos, mint amit az említett cikkben írtak, csak ugye totál fölösleges.
Más kérdés, mindenkihez. Zend Certification-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Röviden: a Zend biztosít lehetőséget egy ilyen vizsgára, ami ha sikerül, kapsz egy plecsnit. Ér ez valamit? Egyáltalán ismeri bárki is ezt? (Elsősorban az állásinterjúkon képviselt súlya érdekel a dolognak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest