Új hozzászólás Aktív témák

• Paulie86

tag

Sziasztok,

Újabb problémám merült fel, szerencsére a pár HSZ-el régebbit meg tudtam oldani, dehát mindig van valami hiba...

múlt héten extrán volt valami kiesés, és miután visszaállt elromlott a login rendszer. Ezt írja ki :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/index.php:6) in /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/loginsys/login.php on line 65

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/index.php:6) in /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/loginsys/login.php on line 66

és nem tud belépni, nem hozza létre a cookie-t...
    olvastam máshol erről a hibaüzenetről, azt írták, hogy nem lehet szóköz, vagy enter meg ilyenek, meg output buffer : on ra kell állítani, ezt viszont nem tudom hogyan volt javítások előtt.

lényeg : index.pph-ben a 6. sorban ennyi van : <style type="text/css"> és ez a headen belül

a login.php-t pedig includeolom az index-be, a 65 és 66 sorban :

setcookie($cookie_name, $cookie_value, $cookie_expire, "/", $cookie_domain, 0);
    header ("Location: http://" . $domain . $_SERVER["REQUEST_URI"]);

ezek vannak.

A login.php-ban persze ob_start(); és ob_end_flush();exit; között

és mégis gond van vele.
    Extra support erre azt válaszolta, hogy A hibát a rosszul kitöltött konfigurációs fájl okozza.
    ezt kétlem, mert regisztrálni tudok, csak belépni nem.

légyszi segítsetek. THX

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés