Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
OctoberCMS-ben (Laravel) van egy belongsToMany relation-om collection (kollekció) és product (termék) között. Így viszont az orderBy nem működik. Ahogy utána jártam, azt írják, hogy állítsak be egy bizonyos 'pivotSortable' => 'column' paramétert a relation kapcsolatnál, viszont nekem ennél bonyolultabb a dolog.
Konkrétabban:
DB így néz ki:
Product: mytable_products
Collection: mytable_collections
belongsToMany: mytable_collections_products
Főoldalon összes termék, szűrés lehetőség (ár, sorrend, kategória).
Collection-on belül csak adott termékek jelennek meg (külön aloldalon).
Viszont ahogy az összes listázott terméknél, itt is szeretnék opciót adni szűrésre (a kategória kivételével, mert egy adott collection, egy kategória termékeit tartalmazzák).
A where szűrések működnek, viszont az orderBy nem.Nem igazán értetettem a talált anyagokból, hogy milyen opcióim vannak a sorrendezésre. Próbáltam a termék minden oszlopát beadni tömbként a 'pivotSortable' paraméterhez, nem nem értelmezi. Nem áll össze a fejemben, hogy ennél a lekérdezésnél mégis milyen kapcsolatot kéne kialakítani, hogy tudja sorrendezni az adott collection összes termékét pl. ár alapján csökkenőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest