Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
OctoberCMS-ben (Laravel) van egy belongsToMany relation-om collection (kollekció) és product (termék) között. Így viszont az orderBy nem működik. Ahogy utána jártam, azt írják, hogy állítsak be egy bizonyos 'pivotSortable' => 'column' paramétert a relation kapcsolatnál, viszont nekem ennél bonyolultabb a dolog.
Konkrétabban:
DB így néz ki:
Product: mytable_products
Collection: mytable_collections
belongsToMany: mytable_collections_products
Főoldalon összes termék, szűrés lehetőség (ár, sorrend, kategória).
Collection-on belül csak adott termékek jelennek meg (külön aloldalon).
Viszont ahogy az összes listázott terméknél, itt is szeretnék opciót adni szűrésre (a kategória kivételével, mert egy adott collection, egy kategória termékeit tartalmazzák).
A where szűrések működnek, viszont az orderBy nem.Nem igazán értetettem a talált anyagokból, hogy milyen opcióim vannak a sorrendezésre. Próbáltam a termék minden oszlopát beadni tömbként a 'pivotSortable' paraméterhez, nem nem értelmezi. Nem áll össze a fejemben, hogy ennél a lekérdezésnél mégis milyen kapcsolatot kéne kialakítani, hogy tudja sorrendezni az adott collection összes termékét pl. ár alapján csökkenőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Ford topik
- Borderlands 4
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest