- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
OctoberCMS-ben (Laravel) van egy belongsToMany relation-om collection (kollekció) és product (termék) között. Így viszont az orderBy nem működik. Ahogy utána jártam, azt írják, hogy állítsak be egy bizonyos 'pivotSortable' => 'column' paramétert a relation kapcsolatnál, viszont nekem ennél bonyolultabb a dolog.
Konkrétabban:
DB így néz ki:
Product: mytable_products
Collection: mytable_collections
belongsToMany: mytable_collections_products
Főoldalon összes termék, szűrés lehetőség (ár, sorrend, kategória).
Collection-on belül csak adott termékek jelennek meg (külön aloldalon).
Viszont ahogy az összes listázott terméknél, itt is szeretnék opciót adni szűrésre (a kategória kivételével, mert egy adott collection, egy kategória termékeit tartalmazzák).
A where szűrések működnek, viszont az orderBy nem.Nem igazán értetettem a talált anyagokból, hogy milyen opcióim vannak a sorrendezésre. Próbáltam a termék minden oszlopát beadni tömbként a 'pivotSortable' paraméterhez, nem nem értelmezi. Nem áll össze a fejemben, hogy ennél a lekérdezésnél mégis milyen kapcsolatot kéne kialakítani, hogy tudja sorrendezni az adott collection összes termékét pl. ár alapján csökkenőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nyaralás topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest