Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21767 üzenetére
Nincs itt nagy fa.
Csak elfelejtettétek a kezdetet.
Egy kezdőnek amíg nem sajátítja el a for ciklust, addig a for each össze zavarja. Vagy a kezdő aki most használja először az if -et azt a ternary operator teljesen megbolondítja.
Hiába írjátok, hogy az csak más színű festék.
Ez az első sql -em. Sqlite -val kezdtem, minden más össze zavar.
Ha eddig nem kellett szerver és felhasználó, akkor most nem tudom hova mi.
Nem kapkodni kell, hogy ez is kicsit, az is kicsit.
Be kell fejezzem ezt sqlite-val és utána máshogy.
Ezt írtam az elején is, hogy mindenhol máshogy van ugyanaz, mire 1 hét után elmondtátok, mert az sqlite, meg a mysql...stb
Ez nekem borzasztó zavaró, fogalmam sincs mi melyik.Az hogyha meg felhasználónevet felveszek, kiolvasok, módosítom...stb azzal semmit se tanulok.
Az hamis siker. Az összetett feladaton való bukkanók megoldása visz előre a tanulásban.
Nem mindenki magol. Én nem tudok magolni, meg kell értenem és utána tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700KF, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő