- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21767 üzenetére
Nincs itt nagy fa.
Csak elfelejtettétek a kezdetet.
Egy kezdőnek amíg nem sajátítja el a for ciklust, addig a for each össze zavarja. Vagy a kezdő aki most használja először az if -et azt a ternary operator teljesen megbolondítja.
Hiába írjátok, hogy az csak más színű festék.
Ez az első sql -em. Sqlite -val kezdtem, minden más össze zavar.
Ha eddig nem kellett szerver és felhasználó, akkor most nem tudom hova mi.
Nem kapkodni kell, hogy ez is kicsit, az is kicsit.
Be kell fejezzem ezt sqlite-val és utána máshogy.
Ezt írtam az elején is, hogy mindenhol máshogy van ugyanaz, mire 1 hét után elmondtátok, mert az sqlite, meg a mysql...stb
Ez nekem borzasztó zavaró, fogalmam sincs mi melyik.Az hogyha meg felhasználónevet felveszek, kiolvasok, módosítom...stb azzal semmit se tanulok.
Az hamis siker. Az összetett feladaton való bukkanók megoldása visz előre a tanulásban.
Nem mindenki magol. Én nem tudok magolni, meg kell értenem és utána tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest