Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Üdv.!
Nagyon alap kérdésem lenne. PHP-vel még sosem foglalkoztam komolyabban, sima HTML + CSS volt az, amivel eddig néha ügyködtem, most viszont szeretnék egy olyan oldalt, amiben PHP kód is szerepel. Azt szeretném megoldani, hogy egy html oldal fejlécében levő menüpontokra kattintva az oldal középső kijelölt sávjában nyíljanak meg a menüpontok tartalommal feltöltött oldalai. Hogy és mit kell ehhez átszerkesztenem, mi ennek az alap kódja, esetleg melyik az az oldal, ahol ennek a dolognak utánanézhetek? (A googlen és az RTFM-en kívül, mert egyenlőre nem akarom az egész PHP nyelvet megtanulni...még
)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest