- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ne haragudj, hogy 100+1-edjére is visszakérdezek
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.
Ha csak mentesz akkor ne php-ból futtasd mert felesleges.
Cron job-ként fog futni a backup, viszont ott .php szkriptet hívok majd meg, és minden példában így is láttam. (Ezt is csak szolgáltatónál tudom majd élesben kipróbálni.) Mire érted azt, hogy ne php-ból futtassam? Php-ban írtam meg mindent hozzá, kapcsolódás az adatbázishoz, backup, tömörítés, felhőbe feltöltés stb. Ez van egy .php szkriptben, ezt fogom majd valamilyen időközönként futtatni:* * * * * /usr/bin/php /home/user/public_html/index.php > /dev/null 2>&1
(csak copy-paste egy sample linkről)Ha mentés előtt valamit csinálsz, pl. takarítasz
Takarítani? Bocs, tényleg olyan balféknek érzem magam, de nem értem, mire gondolsz. Az egész processzben, de még az egész életciklus alatt sem volt takarítás "betervezve". Milyen takarításra gondolsz?Én csak örülök és hálás vagyok, ha tippeket kapok, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. Szóval ha előtte takarítani kell (vagy előtte-utána bármi mást), kérlek, terelj a helyes irányba.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest