Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsot és a segítő szándékot, de sztanozs "unszolására" (jó értelemben véve persze
) átnéztem újra, és meglett, hogy az SQL-es Update miatt volt lassú, amúgy nagyon gyors a logikai/ellenörzős rész.
A lassúság oka az volt, hogy egyesével futtattam rekordonként az Update-et... - de most már átírtam arra, hogy csak egyszer a végén, az összeset bind_param-mal átadva, egy lépésben futassa, és így már repül.
(Érdekes volt így kilogoltatni, hogy hogyan is néz ki egy darab, 23e rekord adataiból összerakott lekérdezés.
)Köszönöm azért így is a tanácsot!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) átnéztem újra, és meglett, hogy az SQL-es Update miatt volt lassú, amúgy nagyon gyors a logikai/ellenörzős rész.
)