- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
$bindString = str_repeat('i', count($ids));
$stmt->bind_params($bindString, ...$ids);
Nem is tudtam/gondoltam, hogy a paraméter típusát jelölő karaktereket generálni is lehet...
Tehát ha mondjuk három elemű az id-kat tartalmazó tömböm, akkor generálok három i betűt ("iii") és kész?
Na amint a közelében leszek, megnézem, hogy tényleg ennyire egyszerű lenne-e...@Mike: Igen, átgondoltam, és azok kívülről érkeznek. Saját JS kódból, de akkor is kívülről. A kliensen generálódik, onnan jön - szóval abba bele lehet nyúlni.
@nevemfel: Igazából minden más tökéletesen működik vele, már csak ennyi hiányzik. Szóval ha nem muszáj, nem váltanék. Szóval ha csak a bonyolultsága miatt érné meg a PDO (és a linkelt cikkből így látom, és korábban más forrásból is néztem már a különbségeket), akkor ha már egyszer megírtam így, és jól is működik, nem bántom.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest