- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott egy hosszú XML fájl, abból egy részlet a következő:
<description><![CDATA[<p>Az eddig főként a rakétagyártásban jeleskedő Rocket Lab feladata az lesz, hogy két űreszközt is létrehozzon.</p> <p>The post <a href="https://ng.24.hu/tudomany/2021/06/17/maganvallalat-epithet-mars-szondakat-a-nasa-nak/" target="_blank">Magánvállalat építhet Mars-szondákat a NASA-nak</a> first appeared on <a href="https://ng.24.hu/" target="_blank">National Geographic</a>.</p>]]></description>
Magát a description-t így egyben szépen ki tudom szedni:
$description = $node->getElementsByTagName('description')->item(0)->nodeValue;
Viszont így jelenleg ezt tartalmazza ennél a példánál:
Az eddig főként a rakétagyártásban jeleskedő Rocket Lab feladata az lesz, hogy két űreszközt is létrehozzon.
The post Magánvállalat építhet Mars-szondákat a NASA-nak first appeared on National Geographic.
(Csak linkekkel, de azt most kiszedtem.)Nekem csak az első p-tagek közti rész kellene (Az eddig főként... létrehozzon.), az utána következő részek már nem.
Ezt hogyan tudom kiszedni, ugyanígy "szépen" (nem sztringekkel vágdosva)?
Tudnátok ebben segíteni?getElementsByTagName('p')
kellene valahogy valahova, csak nagyon nem találom, pedig biztosan egyszerű.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest