Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott egy hosszú XML fájl, abból egy részlet a következő:
<description><![CDATA[<p>Az eddig főként a rakétagyártásban jeleskedő Rocket Lab feladata az lesz, hogy két űreszközt is létrehozzon.</p> <p>The post <a href="https://ng.24.hu/tudomany/2021/06/17/maganvallalat-epithet-mars-szondakat-a-nasa-nak/" target="_blank">Magánvállalat építhet Mars-szondákat a NASA-nak</a> first appeared on <a href="https://ng.24.hu/" target="_blank">National Geographic</a>.</p>]]></description>
Magát a description-t így egyben szépen ki tudom szedni:
$description = $node->getElementsByTagName('description')->item(0)->nodeValue;Viszont így jelenleg ezt tartalmazza ennél a példánál:
Az eddig főként a rakétagyártásban jeleskedő Rocket Lab feladata az lesz, hogy két űreszközt is létrehozzon.
The post Magánvállalat építhet Mars-szondákat a NASA-nak first appeared on National Geographic.
(Csak linkekkel, de azt most kiszedtem.)Nekem csak az első p-tagek közti rész kellene (Az eddig főként... létrehozzon.), az utána következő részek már nem.
Ezt hogyan tudom kiszedni, ugyanígy "szépen" (nem sztringekkel vágdosva)?
Tudnátok ebben segíteni?getElementsByTagName('p')kellene valahogy valahova, csak nagyon nem találom, pedig biztosan egyszerű.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest