Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott egy hosszú XML fájl, abból egy részlet a következő:
<description><![CDATA[<p>Az eddig főként a rakétagyártásban jeleskedő Rocket Lab feladata az lesz, hogy két űreszközt is létrehozzon.</p> <p>The post <a href="https://ng.24.hu/tudomany/2021/06/17/maganvallalat-epithet-mars-szondakat-a-nasa-nak/" target="_blank">Magánvállalat építhet Mars-szondákat a NASA-nak</a> first appeared on <a href="https://ng.24.hu/" target="_blank">National Geographic</a>.</p>]]></description>
Magát a description-t így egyben szépen ki tudom szedni:
$description = $node->getElementsByTagName('description')->item(0)->nodeValue;Viszont így jelenleg ezt tartalmazza ennél a példánál:
Az eddig főként a rakétagyártásban jeleskedő Rocket Lab feladata az lesz, hogy két űreszközt is létrehozzon.
The post Magánvállalat építhet Mars-szondákat a NASA-nak first appeared on National Geographic.
(Csak linkekkel, de azt most kiszedtem.)Nekem csak az első p-tagek közti rész kellene (Az eddig főként... létrehozzon.), az utána következő részek már nem.
Ezt hogyan tudom kiszedni, ugyanígy "szépen" (nem sztringekkel vágdosva)?
Tudnátok ebben segíteni?getElementsByTagName('p')kellene valahogy valahova, csak nagyon nem találom, pedig biztosan egyszerű.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GTA V
- Asztalos klub
- PH! Darts
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest