- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
Piwig csak egy példa, biztos vagyok benne, hogy tele a net self hosted gallery app-l ami tud jogosultságot kezelni.
"csak egy folder legyen elerheto a webservernek (tipikusan web vagy public neven)"
Ezt nem értem pontosan, de jelenleg is így van. Egy mappában van a dashboard és a képek mappa is ami htaccessel le van védve, így csak az viewer applikációban nézhetők a képek.
Lehet én nézek be valamit, de jelenleg ./ a docroot a webszervernek, ami azt jelenti, h pl az SQL installer fájl is pulikusan elérhető (beirom a böngészőbe és meg tudom nyitni), illetve a class folder is elérhető. Csak az legyen elérhető a webszerveren keresztül aminek kell. Pl rossz esteben ki lehet szedni a DB credential-t.Ez az injektálási eljárás pontosan mitől is jobb? Illetve nem nagyon értem, hogy a require_once nélkül akkor hogy is érem el vele a DataSource.php fájlt?
Egyrészt láthatóak lesznek az osztályod függőségei, hisz ott van az interface-n (public function __construct(DataSource $source)
) illetve megadja a lehetőséget, hogy szabadon kicseréld annélkül hogy ott változtatni kelljen ahol használod.
PéldaA readme fájlban meg fogom említeni, hogy milyen PHP verziókon fut
Bár az is több mint a semmi, de a Composer vagy Docker jobban segíthet annak aki maga is akarja használni.Composer használata megoldja a require_once kérdését is (autoloader). Ez így lehet nem sokat segít de tele a net leírással hogy miként kell beállítani és használni.
[Ez] így biztos jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest