- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Volna egy-két problémám, hátha tudtok segíteni, tanácsot adni.
Az első, csináltam egy ajaxos adatbázis szűrőt, ami működik is, elkezdem gépelni a keresendő dolgot és ki is listázza amit kell, de ha nyomok egy entert, akkor az url sávban kiírja miket kerestem és elugrik az adott oldalról a weboldalam.
Itt ki tudjátok próbálni mire gondolok [link]. A tápanyag adatbázis 2-lenne az.
Kódrészlet:
function valtozas() {
var nev = $("#nevkezdet").val();
var osz = $("#osztaly").val();
var vel = Math.random();
$.post("szuro_valasz.php", {nevkezdet: nev, osztaly: osz, sid: vel}, function(valasz) {
$("#tablazathely").html(valasz).fadeIn(300);
});
}
$(document).ready(function() {
$("#tablazathely").css("display", "none");
$("#nevkezdet").keyup(valtozas);
$("#osztaly").change(valtozas);
});
<form action="#">
...A második, hogy sql-be menteném a regisztrációkor bekért magasságot, de ha a felhasználó vesszőt ír nem pontot pl 185,5 akkor az intval -on keresztül ment input levágja a végét és csak 185.0 lesz. Erre van valami megoldás?
Harmadik pedig, hogy tudnátok-e ajánlani valami jó kis egyszerű lapozható jquery naptárat, aminek csak annyi a feladata, hogy sql-ből kilistázott dátumokat mutatja rajta és elhelyezhetek rá egy linket?
Köszönöm a segítséget, üdv: pityaa23
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest