Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
pityaa23
üzenetére
Ez nagyon nem php téma. Ha alá akarnád nyitni, akkor az JavaScriptes kérdés. De én inkább simán csak a logó fölé pozícionálnám, az csak CSS. Z-indexet kell állítani. Vagy a logónak kisebbet, vagy a datepickernek nagyobbat.
-
Mr Dini
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Szia!
Én is ezzel szívok (l. pár hsz-szel feljebb). Valamiért mindig az else ág hajtódik végre. Azt pontosan nem tudom, hogy mi a változó tartalma, de nem jó.

Én Apache webszervert használok (saját fordítás) és a google féle example-captcha tökéletesen működik is, csak ez nem akar...

-
fordfairlane
veterán
válasz
pityaa23
üzenetére
A második, hogy sql-be menteném a regisztrációkor bekért magasságot, de ha a felhasználó vesszőt ír nem pontot pl 185,5 akkor az intval -on keresztül ment input levágja a végét és csak 185.0 lesz. Erre van valami megoldás?
Az intval mindig az egész-részt adja vissza, ez a dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest