- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Feltúrtam a netet, de semmi értelmeset nem találtam.
Adott egy cPanellel rendelkező tárhely, megkeresett a tulaja, hogy segítsek megtisztítani. Rutin meló lenne, napi szinten foglalkozom ilyesmivel, viszont ez most egy új helyzet. A public_html mappán belül több százezer (!) mappát hozott létre a malware, ezek egy része üres, másik részében van 1-2 kártékony PHP fájl. Törölni kellene őket, oké, a gond az, hogy a cPanel beépített fájlkezelője összefossa magát ekkora mennyiségtől, a böngészőm is befagy pár perc után, lehetetlen ezen keresztül törölni. FTP-n is próbáltam, TC 10 ezer mappát jelenít meg alapértelmezetten, 2 óra után feladtam, mert még mindig csak az egyessel kezdődő mappáknál tartottam és ez megy egészen a 9-es számig.
SSH hozzáférés nincs, a supportnak írtam, nekik 2 perc lenne ezt megoldani, de az volt a válasz, hogy 100 dollár ellenében ránéznek. Vicc.
Van valami működő PHP script, ami törli legalább az üres mappákat automatikusan? Már ez is nagy segítség lenne. De az lenne az igazi, ha olyan scriptet találnék, ahol megadhatnám, hogy töröljön minden mappát, amiknek neve számokból áll. De lehet ez is zsákutca, nem tudom.
Ki hogy oldaná meg ezt a szitut? Nem is látom még a weboldal könyvtárait/fájljait ettől a sok szeméttől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest