Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Érdekes dolog történt...
Még október tájt ismerősnek csináltam céges, meg egyesületi honlapot, volt egy ingyenes phpbb3 fórum, és a többi részt meg én csináltam/programoztam. 1-2 hete vettem észre, hogy mind a fórumon, mind a rendes oldalon sokszor felugrik egy banner, pedig vírus nincs a gépemen, más weboldal nincs megnyitva, stb. FTP-n feltöltöttem újra a kezdőoldalt, és láss csodát, már nem jelentkezett a probléma. Tegnap hívott az ismerős, hogy valami baj van. Ha a fórumra lép jelzi az avg, hogy trójai akarta megtámadni a gépét, és többeknél is ugyanez jelentkezett, mondtam ránézek. Megnéztem mikor lett utoljára módosítva a file, és e hónap 8.-a volt, hát mondom, én mióta februárban feltöltöttem, nem nyúltam hozzá érdekes. Összevetettem az eredeti index.php méretével, majdnem duplája volt, letöltöttem, megnéztem, egy-két helyen átírt pár dolgot, és a végén volt a lényeg, egy iszonat hosszú JS kód, ami a rosszindulatú dolog lelke volt.
Szerintetek egy ilyen min keresztül támad, weboldalon, vagy szerveren keresztül, és hogy képes ilyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Programozás topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest