- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Érdekes dolog történt...
Még október tájt ismerősnek csináltam céges, meg egyesületi honlapot, volt egy ingyenes phpbb3 fórum, és a többi részt meg én csináltam/programoztam. 1-2 hete vettem észre, hogy mind a fórumon, mind a rendes oldalon sokszor felugrik egy banner, pedig vírus nincs a gépemen, más weboldal nincs megnyitva, stb. FTP-n feltöltöttem újra a kezdőoldalt, és láss csodát, már nem jelentkezett a probléma. Tegnap hívott az ismerős, hogy valami baj van. Ha a fórumra lép jelzi az avg, hogy trójai akarta megtámadni a gépét, és többeknél is ugyanez jelentkezett, mondtam ránézek. Megnéztem mikor lett utoljára módosítva a file, és e hónap 8.-a volt, hát mondom, én mióta februárban feltöltöttem, nem nyúltam hozzá érdekes. Összevetettem az eredeti index.php méretével, majdnem duplája volt, letöltöttem, megnéztem, egy-két helyen átírt pár dolgot, és a végén volt a lényeg, egy iszonat hosszú JS kód, ami a rosszindulatú dolog lelke volt.
Szerintetek egy ilyen min keresztül támad, weboldalon, vagy szerveren keresztül, és hogy képes ilyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged