Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Hogy mi van?!
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az."A tanacsotokat kovetve letrehoztam egy uj HTML fajlt, aminek .php kiterjesztest irtam a vegere."
Igazából nem értem, minek emelted ki a két félkövérített szót.
Ha a fejlesztőkörnyezetben mondjuk véletlenül vagy direkt stylesheetet hozol létre (CSS-fájlt), és utána a fájlkezelőben megváltoztatod ezt a fájlt úgy, hogy a .css-kiterjesztés helyett .php-t írsz a végére, majd beleírsz ebbe a fájlba egy PHP-kódot (persze a <?php azért minimum legyen benne), az is tökéletesen kell, hogy működjön."(Es itt megjegyeznem, hogy direkt kerdeztem hogy ha html fajlt nyitok, akkor miert kell .php-t irni a vegere, es miert nem jo ha php fajlt nyitok, es annak a vegere irom be a .php-t)"
Heh? Erre lásd előbbi bekezdésem."Tehat en most ugy hiszem, hogy amikor megkerdeztem hogy nem -e hulyeseg az hogy a megnyitott html fajlt mentem el .php kiterjesztessel, akkor jogos volt a gyanum, miszerint igen is hulyeseg volt"
Sajnos a gyanúd alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az.