Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát, akkor megint sikerült hülyét csinálnom magamból.
Nembaj, már megszoktuk.Azért gondoltam hogy ez a probléma, mert miután észrevettem hogy index.html.php lett a fajl neve, gondoltam hogy akkor megpróbálom hogy eleve egy php fájlt hozok létre. (és így azonnal működött is).
De mielőtt félreértenétek, nem én adtam index.html.php nevet neki, én csak index.php néven mentettem el.
Ez már csak szigorúan elméleti kérdés, nincs semmi problémám, műkodik minden.
De úgy ahogy a CSS-t is lehet a HTML-be ágyazni, illetve külön CSS fájlt is létre lehet hozni ami ugyan úgy működik, gondolom ugyan ez igaz. Php-ra is.
Tehát végül is mindegy hogy HTML-be ágyazom a php kódot, vagy egy külön php fájlba írom nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Mazda topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi