Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DNReNTi #16412 üzenetére
"hogy fut szolgaltataskent?"
Úgy, hogy nem szolgáltatásként fut...
Egy nagyon egyszerű webszervert például Javában vagy C#-ban is össze lehet dobni elég rövid idő alatt. (Most azért írtam pont ezt a két nyelvet, mert ezekhez aztán tényleg nem kell különösen megerőltetnie magát az embernek, hogy összehozza, meg nem szükséges n+1 library-t keresgélni. Meg azért, mert Javában már szórakoztam ilyennel.) Szokásos alkalmazásként fut (ergo nem szolgáltatásként, ami felhasználói belépéstől függetlenül is tudna futni), fogadja és feldolgozza a kéréseket.
Most ez csak azért érdekes, mert azért nem akkora mágia, hogy hogyan tud portable módban futkorászni.Hogy érted, hogy hogy kezel aliasokat? URL aliasokra gondolsz? Vagy a VirtualHostokra?
============
(#16410) PumpkinSeed :
Használtam már XAMPP-ot, nem ennyire szenvedős...============
(#16407) honda 1993 :
Az ilyen szintű türelmetlenség valóban nem nagy erény egy fejlesztőnél. Már feltettem a költői kérdést a másik topicban, mit csinálsz majd, amikor ennél sokkal komplexebb problémákat kell megoldani, meg ennél milliószor bonyolultabb dokumentációkat kell olvasni,hogy megértsd valaminek a működését, és hogy tudj is fejleszteni hozzá? (Mondjuk egy keretrendszer, egy API, egy library vagy akármicsoda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest