- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dosi
tag
Sziasztok! lehet nem ide vág a téma de nem találtam rá a megfelelő topicot(keresővel sem).
A problémám:
van egy Ubuntu 12.04es szerver amin egy php 5.3.10 van és ezt kellene frissíteni 5.5-re, amit olvastam is hogy lehet, de akkor az apache-ot is kell ami meg bugos lehet. Ennyi amennyit tudok. Ha esetleg valami információ kell azzal tudok szolgálni. A szerver természetesen éles.Jelenleg is olvasgatom h hogyan kell(ene) frissíteni. De inkább itt rákérdezek mint én mókoljak vele és vágjam tönk egy weboldal php-szerverét...a Linuxhoz értek azt tudom konfigolni (tűzfal,smb,felhasználók/jogosultságok,levelezés,spamszűrés...stb mindent amit kell), firebird2 is megy(mert a munkahelyemen ilyen szerver megy) de php és az apache az nem az én területem. Ebben a php-szerver frissítésben szeretnék segítséget kérni és tanácsot.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest