- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Annyi kérdésem van, nem is biztos, hogy jó topicban járok.
Röviden: regisztrátor- és tárhelyváltás miatt a mail() függvényeim nem működnek. A Netmaskhoz költöztem át, ha ez segít konkretizálni a problémát.
PHP-ből sajnos nem vagyok egy Bill Gates, a pár soros kódot, ami a régi tárhelyen működött, egy itteni lelkes fórumozó írta. Elküldés előtt ugyebár ellenőrzi, hogy minden oké-e. Na most az új helyen dob egy errort: Nem elérhető a PHPMailer osztály! Ez a kódrészlet a felelős érte:function send_email( $to, $toName, $from, $fromName, $subject, $message ) {
$phpmailer_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/../phpmailer/class.phpmailer.php';
if(!file_exists($phpmailer_path)){
throw new Exception('Nem elérhető a PHPMailer osztály!');Az előző tárhelyemről még leszedtem három fájlt: class.phpmailer.php, class.pop3.php, class.smtp.php. Ezeket a megfelelő könyvtárba pakoltam, de így másfajta errort dob valamelyik fájl valahányadik sorában, én pedig nem vagyok róla meggyőződve, hogy jó úton indultam el. Kicsit gyanús, hogy nem nekem kéne a levélküldő fájlokat összemókuskodni az internetről.
Szóval egy sima PHP-s levélküldéshez tényleg kell ekkora cirkusz, vagy valamit alapból rosszul csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest