Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Ismét adódott egy kérdésem, ami részben PHP, részben MySQL...
Keresni akarok egy adatbázisban úgy, hogy egy szövegmezőbe beírom a keresőkifejezést, és annak alapján szűkítem a találati listát. Ez működik is, viszont csak egyetlen szóra fut le, szóval pl. az "ezt akarom keresni" kifejezésre mindig találat nélkül tér vissza.
Hogy tudnám megoldani, hogy szóközzel elválasztott karaktersorozatra is lefusson?
Addig eljutottam, hogy a beírt kifejezést szétszedtem a szóközöknél, és eltároltam egy tömbben.
Innen már működésre tudnám bírni úgy, hogy foreach-el bejárom a tömböt, és minden elemre lefuttatom a lekérdezést, de ez egyrészt nem túl elegáns, másrészt pedig - mivel az SQL lekérdezést annyiszor hívom meg, ahány eleme van a tömbnek - az eredményt nem tudom rendezni...arról nem is beszélve, hogy ez nem túl gazdaságos az erőforrással sem.Van erre a problémára valami egyszerű megoldás?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fűnyíró topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest