Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tkazmer addikt milyen php keretrendszert érdemes használni? 
 Amikről eddig olvastam, az a cake php, a symfony és a drupal waf.
 A cake php-ról olvastam olyan véleményt, hogy amatőrök írták, és ha bele kell nyúlni a keretrendszer kódjába, akkor azt ott a legnehezebb emiatt, ráadásul php 4-ben írták. A symfony mögött állítólag egy profi fejlesztőgárda áll, a kódja így rendezett, csak ritkán frissítik. A drupal-ról pedig annyit olvastam, hogy skálázhatóság szempontjából nagyon jó, bár sokmindent nem találtam, mert nagyrészt minden a cms-ről szól, ami hátrány lehet olyankor, amikor én a waf-fal kapcsolatos információkat keresek.Amely website-hoz perpill szükségem lenne erre, ha minden jól megy, elég nagy látogatottságú lesz, tehát a skálázhatóság is szempont. Esetleg más keretrendszer, amit érdemes lenne használni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA® driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest