Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Sziasztok! A vizsgaidőszak leteltével nekiálltam befejezni és egy kicsit áttúrni az oldalamat jobbá és átláthatóvá. Lenne egy kérdésem amiről azt gondolom hogy a google részére nem tudnám megfogalmazni.
Van egy dolog amit úgy hívnak hogy polimorfizmus, ez az én értelmezésem szerint arra jó, hogy lehet több azonos nevű függvényem eltérő paraméterlistával. Az én esetemben vannak függvények azonos névvel új létrehozásra valamint módosításra, az eltérés annyi, hogy szerkesztés esetén szerepel a paraméterlistában egy $_GET['id'], triviálisan az adott rekordra vonatkozóan.
A kérdés pedig az lenne hogy a switch vezérlő szerkezet case ágában szükséges-e a függvényhívás előtt megvizsgálni azt hogy a GET tömbnek van-e id eleme és eszerint a megfelelő függvényt meghívni, vagy pedig egyszerűen attól függően hogy létezik-e id elem a megfelelő függvény fog futni?
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Borderlands 4
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- iPhone topik
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest