- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nagyon béna kérdésem lenne. Adott egy könyvtár, amibe külön mappába fel van telepítve a phpbb fórummotor, a wordpress rendszer meg a phpmyadmin adatbázis kezelő. Namost ha rámegyek az énoldalam.hu -ra akkor csak egy file kezelőt ad ki, amivel ha rámegyek az általam használni kívánt mappára bejön az adott mappa index.hu-ja én meg örülhetek magamnak. Én viszont azt szeretném, hogy csak az egyik index.hu jöjjön be az énoldalam.hu beírásakor. Ezt hogyan lehet megoldani? Én arra gondoltam gyökérkönyvtárban csinálok egy index.html-t és ezt valahogy ráirányítom az általam kívánt mappára, de biztos vagyok benne, hogy van ennél jobb megoldás is.
Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest