Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #12121 üzenetére
Nem, én nem hiszem, hogy csak a típustalanság miatt népszerű ennyire, én nem tudom, ezt honnan szeded.
Szerintem azért ilyen népszerű, mert gyorsan lehet benne fejleszteni, viszonylag egyszerű, óriási közösség áll mögötte, mérhetetlen mennyiségű tutorial, segédanyag, erre épülő fórum, sok-sok tapasztalat áll rendelkezésre (ergo könnyű segítséget találni hozzá), sok platformon nagyon gyorsan működésre lehet bírni, széleskörű a támogatottsága (keretrendszerek, library-k, CMS-ek, IDE-k, más nyelvekkel történő kommunikáció), és nem mellesleg ingyenes. Most még ráadásul nem is soroltam fel mindenféle érvet mellette, ami miatt népszerű lehet, ez csak az, ami hirtelen beugrik. Az előzőek miatt nagy a kereslet az ebben programozni tudó fejlesztőkre (magyarul munkát is kínál), és weboldalra mindig szükség van és lesz, viszont a megítélése éppen a könnyű gányolási lehetőségek miatt nem is túl jó általában, és ez némileg árnyalja a dolgot."De ha van pl egy function akkor miért baj az, ha nem mondom meg előre, hogy mit kell várni?
Nonszensz számomra."
Nem tudom, ezt hányféleképpen lehetne még elmagyarázni azontúl, amiket leírtam, és amiket modder előttem nagyon jól összefoglalt. Próbáld meg végiggondolni ezeket az érveket még egyszer. Ahogy Coyotnak is érdemes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő