- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #12121 üzenetére
Nem, én nem hiszem, hogy csak a típustalanság miatt népszerű ennyire, én nem tudom, ezt honnan szeded.
Szerintem azért ilyen népszerű, mert gyorsan lehet benne fejleszteni, viszonylag egyszerű, óriási közösség áll mögötte, mérhetetlen mennyiségű tutorial, segédanyag, erre épülő fórum, sok-sok tapasztalat áll rendelkezésre (ergo könnyű segítséget találni hozzá), sok platformon nagyon gyorsan működésre lehet bírni, széleskörű a támogatottsága (keretrendszerek, library-k, CMS-ek, IDE-k, más nyelvekkel történő kommunikáció), és nem mellesleg ingyenes. Most még ráadásul nem is soroltam fel mindenféle érvet mellette, ami miatt népszerű lehet, ez csak az, ami hirtelen beugrik. Az előzőek miatt nagy a kereslet az ebben programozni tudó fejlesztőkre (magyarul munkát is kínál), és weboldalra mindig szükség van és lesz, viszont a megítélése éppen a könnyű gányolási lehetőségek miatt nem is túl jó általában, és ez némileg árnyalja a dolgot."De ha van pl egy function akkor miért baj az, ha nem mondom meg előre, hogy mit kell várni?
Nonszensz számomra."
Nem tudom, ezt hányféleképpen lehetne még elmagyarázni azontúl, amiket leírtam, és amiket modder előttem nagyon jól összefoglalt. Próbáld meg végiggondolni ezeket az érveket még egyszer. Ahogy Coyotnak is érdemes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Acer notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- CNC topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 600G2: i3-6300T gar. Budapest MPL Foxpost
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest