- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #12121 üzenetére
Nem, én nem hiszem, hogy csak a típustalanság miatt népszerű ennyire, én nem tudom, ezt honnan szeded.
Szerintem azért ilyen népszerű, mert gyorsan lehet benne fejleszteni, viszonylag egyszerű, óriási közösség áll mögötte, mérhetetlen mennyiségű tutorial, segédanyag, erre épülő fórum, sok-sok tapasztalat áll rendelkezésre (ergo könnyű segítséget találni hozzá), sok platformon nagyon gyorsan működésre lehet bírni, széleskörű a támogatottsága (keretrendszerek, library-k, CMS-ek, IDE-k, más nyelvekkel történő kommunikáció), és nem mellesleg ingyenes. Most még ráadásul nem is soroltam fel mindenféle érvet mellette, ami miatt népszerű lehet, ez csak az, ami hirtelen beugrik. Az előzőek miatt nagy a kereslet az ebben programozni tudó fejlesztőkre (magyarul munkát is kínál), és weboldalra mindig szükség van és lesz, viszont a megítélése éppen a könnyű gányolási lehetőségek miatt nem is túl jó általában, és ez némileg árnyalja a dolgot."De ha van pl egy function akkor miért baj az, ha nem mondom meg előre, hogy mit kell várni?
Nonszensz számomra."
Nem tudom, ezt hányféleképpen lehetne még elmagyarázni azontúl, amiket leírtam, és amiket modder előttem nagyon jól összefoglalt. Próbáld meg végiggondolni ezeket az érveket még egyszer. Ahogy Coyotnak is érdemes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest