Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #12121 üzenetére
Nem, én nem hiszem, hogy csak a típustalanság miatt népszerű ennyire, én nem tudom, ezt honnan szeded.
Szerintem azért ilyen népszerű, mert gyorsan lehet benne fejleszteni, viszonylag egyszerű, óriási közösség áll mögötte, mérhetetlen mennyiségű tutorial, segédanyag, erre épülő fórum, sok-sok tapasztalat áll rendelkezésre (ergo könnyű segítséget találni hozzá), sok platformon nagyon gyorsan működésre lehet bírni, széleskörű a támogatottsága (keretrendszerek, library-k, CMS-ek, IDE-k, más nyelvekkel történő kommunikáció), és nem mellesleg ingyenes. Most még ráadásul nem is soroltam fel mindenféle érvet mellette, ami miatt népszerű lehet, ez csak az, ami hirtelen beugrik. Az előzőek miatt nagy a kereslet az ebben programozni tudó fejlesztőkre (magyarul munkát is kínál), és weboldalra mindig szükség van és lesz, viszont a megítélése éppen a könnyű gányolási lehetőségek miatt nem is túl jó általában, és ez némileg árnyalja a dolgot."De ha van pl egy function akkor miért baj az, ha nem mondom meg előre, hogy mit kell várni?
Nonszensz számomra."
Nem tudom, ezt hányféleképpen lehetne még elmagyarázni azontúl, amiket leírtam, és amiket modder előttem nagyon jól összefoglalt. Próbáld meg végiggondolni ezeket az érveket még egyszer. Ahogy Coyotnak is érdemes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Windows 11
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest