- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #12122 üzenetére
S lőn legyen meg a PHP mint script nyelv. S varázsoljunk bele nagy egyszerűséget, kíméljük meg a népet a típusoktól. Legyen hát. Így lett. S a népek láták hogy ez jó vala, fejlesszétek az nyelvet mely immáron úgy kinőtte magát, hogy annak elsőre nagy egyszerűséget adó típustalansága lett legnagyobb hátránya.
Na szóval a php mikor elkészült /tanulányaim homályos emléke szerint/ ezzel a típustalansággal és egyszerűséggel szerezte meg az emberek bizalmát, ezért fejlesztik ilyen nagy léptékben, és ezért ilyen jó nyelv. Amugy mióta fejleszti közösség a PHP-t? Ez azért nem Drupal.
Ha belegondolsz mi volt a 4esben (egyáltalán használtál e rég php-t?) ? Hát azért nem volt egy nagy eresztés na, az 5ös újításaihoz képest meg végképp nem. Arra próbáltam célozni, hogy ha egy átlagos típusos nyelv lett volna a kezdetektől akkor lehet nem jut el idáig. Igazából ennyit akartam mondani, lehet csak most sikerült jól megfogalmazni (az alvás segít).
Egy szónak is 100 a vége, kódoljunk szépen string var-ba csak ritkán tegyünk tömböt
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #12122 üzenetére
Teljesen egyet értek veled a 2. bekezdéseddel. Ezek talán a legnagyobb előnyei.
Mindenütt vannak alapvető szabályok. Az hogy valaki nem írja a funkció elé, hogy miket vár és mi a visszatérési érték a későbbi kód újrahasznosítás miatt megértem. Én is ki szoktam kommentezni előtte és leírom szépen. De ez ettől még nem gányolás.
Az, hogy valaki tömböt használ sztingként...buta.Mindenhol vannak alapvető kódolási szabályok, amiket be kell tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged