- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Nagya21 #15579 üzenetére
"Lidl-Aldi, ott szokott lenni Fehér kerámia pengés hajnyíró, azt javasolnám, csak sajnos időszakosan van."
Erről jut eszembe... Az ALDI-s, fém késes hajvágó még működik rendben, de nemrég előjöttek a korlátai.
Majdnem vállig érő, dús, hullámos hajamat szándékoztam 3 mm-esre levágni vele... Azt hittem, majd olyan lesz, mint amikor Demi Moore a "G.I. Jane" című filmben letolta magának a "nullás géppel"...Bizony még hálózatról üzemeltetve is annyira gyenge, hogy nem vitte a hajamat. Előbb ollóval alaposan meg kellett ritkítanom, rövidítenem, hogy utána (vagy fél óra küzdelem, és családtag segítségével) elérjem a végeredményt.
Tudom, hogy nem egy profi fodrász cuccról van szó, és hogy nem is drága termék, de azért az meglepett, hogy pár cm hajhossz felett konkrétan használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest