Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
Van olyan gép 10k körül ami megfelelően távolítja el a test szőrt és arcra is használható?
-
Abrion
senior tag
válasz kisgabor87 #4203 üzenetére
menyiért van?
-
Abrion
senior tag
hu de beindult a thread, és elszomorító hogy senki nem segít rajtam.
-
Abrion
senior tag
Mivel nem találtam szőrtelenítő threadet, ide jöttem.
Ajánljatok férfi testre szőrtelenítő gépet, mondjuk olyat ami lábra mellkasra kézre jó, és nem kerül többe 25 nél.
-
Abrion
senior tag
válasz zsoltzsolt #8609 üzenetére
kis szegény igazgató. nehéz lesz rávenni az agyadat ara hogy a szakál nem piszkos mások szemében ha jól fazonra van vágva máris jó lesz , esetleg színezd be
-
Abrion
senior tag
válasz zsoltzsolt #8611 üzenetére
úgy gondolod az a szakál egy hét alatt jön össze? nem nem fél év.
-
Abrion
senior tag
Eddig kettő trippet kaptam, valaki ajánlna egy braun szőrtelenítőt?
-
Abrion
senior tag
Az egyik reklám felhívta a figyelmemet, és ara lennék kíváncsi hogy a látott borotva menyire jó a teljes test borotválásra
Philips OneBlade -
Abrion
senior tag
Jelenleg egy olcsó Gillette Stylert használok 1 és fél éve, de egy sima 1xü Fusion penge jobb nála, hány forintot kéne minimum áldoznom ara hogy kidobhassam a fusiont? ha a cél a borosta mentes arc.
-
Abrion
senior tag
Hali
vodafone 785: ébresztő nem add hangot, hívás sem add, de beszélgetni tudok a hívóval. bedugtam egy fülhallgatót. ott van hang. azt hittem egy hangszóró van benne, de ezek szerint kettő hol van a rossz csipogó? tudna valaki ebben segíteni? talán csak kontakt hiba és egy szét szerelés elég a megjavitásra
-
Abrion
senior tag
Hali
Philips Multigroom Series 7000 MG7720
Ez a borotva menyire jó test szőrzet vágásra? van olyan test rész amit nem tud megnyírni? -
Abrion
senior tag
lenne még két kérdésem
Mi ez az ónélező penge? hogy kell ezt érteni? minden kis mozgásra éleződik a penge? szóval soha nem lesz rossz? max ha deformálódik?a másik kérdés, a valami képen elromlok a penge, kitudom cserélni? mármint annál a borotvára értem amit kinéztem, vagy ha valaki tudd jobb borotvát ilyen árban 20 körül, az írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest