Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Degeczi #11612 üzenetére

Talán majd terjeszkednek még. Nálunk Mediamarkt nincs (csak Euronics) nem tartom nagy ügynek. Amikor egyébként is járok máshol vagy Budapesten akkor körülnézek. Örüljünk legalább jelen van a Müller Magyarországon, a honlapjuk szerint Szlovákiában, Romániában, Szerbiában egyáltalán nincs még.

Szeretem, mert a Rossmannnal és DM-mel ellentétben a Müllerben többféle holmi van. Írószerek, játékok babától Technic Legoig, édességek, vaníliás colát is onnan szerzem ami normál Sparban nincs, a Ritter Sport csokim ott olcsóbb, parfümválaszték is jobb. Ha bevásárolni akarsz több mindent úgy már vállalható szerintem fogod magad és átruccansz Szegedről Hódmezővásárhelyre. Aki szekszárdi Bajára, veszprémi Ajkára, gyöngyösi Hatvanba, kecskemétinek valami dolga időnként csak akad Budapesten, nem? Ismerőssel hozatni végső esetben, mindent meg lehet oldani! :)

Én a Braun ötösömhöz Braun tisztítóspray-t használok, gyakorlatilag csak a hivatalos képviseletnél a Kisgépnél Budapesten kapható. Egy Mediamarktban, Euronics-ben, Tesco-ban, DM-ben azt se tudják mi az, mit keresek. Megoldom amikor egyébként fővárosban vagyok, veszek akkor. Vagy hozatok valakivel.

Új hozzászólás Aktív témák