Új hozzászólás Aktív témák

• Mittu88

senior tag

Sziasztok!

Tök jó, hogy van ilyen fórum is itt pH-n. Pont szakállnyírót keresek és szívesen veszem a tanácsaitokat.
    Most kezdtem bele a szakállnyírásba, eddig csak egy remington hajnyírót használtam, hogy fej nélkül letoljam borostára, de most ráálltam a növesztésre, hogy valami frankó formát hozzak ki belőle.
    1 hét alatt kb. fél centit nő, ráadásul "kicsit" rőt is (pozitívan fogalmazva vikinges, negatívan dzsindzser), úgyhogy bármennyire is nemheteronak hangzik, lehet, hogy kipróbálom a festést is.
    Ami eddig van: sima borotva (LIDL-s, precíziós pengével), borotvakés (ezt használom 2 hete, formázni tökéletes, de még szokni kell a használatát), szakállolaj.

Ehhez tudnátok ajánlani olyan szakállnyírót, ami a következő feltételeknek megfelel?
    - tartós fej, lehetőleg önélezős,
    - ár/érték arányban nagyon jó, árban lehetőleg alacsony-közepes (mivel nem tudom mennyibe kerülnek, összeget nem tudok írni),
    - ha van AA elemes (és olcsóbb, mint az akkus), akkor olyat, mert van tölthető AA elemem,
    - sok fokozatos, könnyen használható.

Egyéb fícsörök nem kellenek (szőrelszívás meg ilyen sz*rok).

Előre is köszi minden segítséget, akár csak annyit is, hogy hol lehet teszteket olvasni :)

Üdv,
    Ádám

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés