Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5451) Gergely0809 válasza cashzoli (#5449) üzenetére


Gergely0809
tag

A stílus tényleg kicsit elburjánzott, elnézést.
1.: A High-tech-et nem szó szerint értettem, csak arra utaltam, hogy eddig sem a legolcsóbb megoldást választották legtöbben.
2.: Nem konkrétan rád gondoltam, hanem általánosítottam.
3.: Akkor valószínűleg az elektromos is valamivel tovább fogja bírni alkatrészcsere nélkül.
4.: Sosem. És azért nem, mert vagy utánanézek, mielőtt vásárlok, vagy belevágok csak úgy alapon, általában nem nyúlok mellé. Azt írod 5000hsz. Ha csak 100-at átnézel, kb kialakul egy kép az itt fórumozók véleményei alapján. Kb minden oldalon van ilyesfajta kérdés, ami nem baj, csak el kéne olvasni őket. Te legalább konkrét típusokat kérdeztél.
azért néztem meg neked az árakat, mert érdekel a téma és ezzel én is jobban képbe kerülök.
Én a helyedben megvenném 16-ért a 330-at, igaz nem nedves, de nedvesen úgysem hiszem, hogy használnád, max egy kipróbálás erejéig, azért meg felesleges többet adni érte. Ha mégsem jön be ez a típus, amit kétlek, akkor kb árában el tudod adni, nem buksz rajta 5-10 ezer Ft-ot.
Az alkatrész cserén meg nem kell még gondolkodnod, van rá kb 2 éved és amire az eljön, szerintem úgyis váltasz egy drágább típusra. Nem azért, mert ez nem jött be, hanem azért, mert bejött és már tudod, hogy milyen. Később félreteszel 40-et és veszel egy 5-ös szériát vagy amilyen épp tetszik.
Én már tudom, hogy nekem bejött. Te meg még ki sem próbáltad.
A döntés a Tied.

[ Szerkesztve ]

Le2Max 3/64

(#5452) paleinho válasza Jenne (#5450) üzenetére


paleinho
senior tag

csak saját tapasztalat, nekem a körkéses "tépte" a bőröm, nem emlékszem melyik típus volt, valami alap Philips tizenpárezer forintért, nem tudom mi okozta, de első vérig használtam, aztán megtisztítottam, visszavittem a boltba és becseréltem egy hajvágóra :)

(#5453) Dhampir válasza paleinho (#5452) üzenetére


Dhampir
félisten

A körkéses Philips HQ 6675 (már régi típus) nekem is tépte. :)

(<*>..<*>)

(#5454) Attila!


Attila!
tag

Kicsit kutakodtam még a borostavágó témában, két típusra szűkítettem. Ti melyiker választanátok: philips qs6140/32 avagy qt4050. Egyárban vannak kb 7e ft.

(#5455) Jenne válasza paleinho (#5452) üzenetére


Jenne
senior tag

Én jelenleg Philips PT 920-ast használok a gyárilag hozzáadott HQ9-es késekkel, nem húzza/tépi a bőrömet. Előtte évekig egy PT860-as volt HQ8-as késekkel az sem húzta/tépte csak vágott szép simára.
Mondjuk az olcsó, 6-7 ezer forintos alap gépekben lévő kések lehet, hogy valóban tépik a bőrt, de ezt nem tudom.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#5456) Mittu88 válasza Gergely0809 (#5447) üzenetére


Mittu88
senior tag

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy gilette fusion proglide penge nekem 1 évig elég. Erős az arcszőrzetem, érzékeny a bőröm (konkrétan ha rácsapok a kezemre közepes erővel, 10 percig ott a nyoma), lidl-ös zselés érzékeny bőrre való zselét használok borotválkozás előtt (nem sokat, az is elég egy évig).

Heti egyszer borotválkozom (csak hogy ne legyek azzal vádolva, hogy 3 havonta teszem rendbe az arcom).

Szerintem ne számold újra, nem érdemes a körtét az almához hasonlítani.

(#5457) Koczó93 válasza paleinho (#5452) üzenetére


Koczó93
őstag

Én Rq1160at használok kb 1 hónapja, elötte 1 évig egy braun series1-et használtam. Egy jó philipsel nem hiszem hogy bárki megvágja magát :)

(#5458) cashzoli válasza Mittu88 (#5456) üzenetére


cashzoli
aktív tag

Én ezt le sem mertem írni :D Nekem 3 hónapot bír, szintén zselével.

+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?

(#5459) Archanon


Archanon
őstag

Sziasztok!

Úgy érzem eljött az ideje a Gilette Fusion power generációról való váltásnak. 22 éves vagyok, nem annyira erős arcszőrzettel (vagy inkább nem teljes), de ezekel a pengékkel olykor már megszenvedek, még ha új is a vágóeszköz. Lassú, reggelente borzasztóan sok időt vesz igénybe, ráadásul fájdalmas, és kipirosodik tőle a fejem. Kétnaponta szükséges a borotválkozás, ha ápolt megjelenést igyekszek produkálni, amit viszont munkámból kifolyólag muszáj (felszolgálás). Szóval szeretném ezt az egészet kiváltani valami elektromos bizgenytyűvel, ami kisegítene a mindennapos szenvedésben. Érzékeny bőrre, minden napos reggeli használatra milyen készüléket tudtok javasolni?

Érzékeny bőr: after shave után is halál piros vagyok olykor, sokszor kipattogzom, főleg nyak tájékán. Jó készülék kell, viszont nem akarok vészesen sokat költeni rá, maximum az olyan 20 és 30ezer közötti összeg, amit szánnék rá, de inkább 20. Olvastam, hogy létezik körkéses, illetve rezgőkéses. körkésesből inkább a Philips ami csúcsnak számít, illetve másikból a Braun. Namármost, nekem aztán édesmindegy melyik fajta, lényeg, hogy totál simára vágja az arcbőröm minden nap, legyen pajeszvágú funkció (ami azért alap valahol), és ne marja szét az arcom. Gyors, fájdalommentes és kényelmes borotválkozást szeretnék, ami azért a jövőben is kitart jó pár évig. (Még simán erősödhet az arcszőrzetem.) Nem feltétlenül szeretnék gélt használni, ezért ha van olyan kíméletes borotva, ami szárazon is megbízható, olyan volna jó. Persze ez eléggé egyénfüggő.... Szóval max 30k. ! :)

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#5460) Gergely0809 válasza Archanon (#5459) üzenetére


Gergely0809
tag

Ennyiből a Braun 3-as szériákat nézd. A vágófej mindegyiken ugyanolyan, csak az egyik használható nedvesen, a másik nem, stb, meg a kinézetük más. [link]
Kb17-42-ig vannak ezek. Érzékeny bőrre jók.

Le2Max 3/64

(#5461) Koczó93 válasza Archanon (#5459) üzenetére


Koczó93
őstag

20ért van gari nélkül ÚJ Philips rq1160 a hardveraprón ha Philipsben gondolkodsz. Nekem jobban tetszik mint a braun de egyikkel sem nyúlsz mellé. Viszont első néhány használatkor kipirosodhat a nyakad.

(#5462) membrandj válasza Archanon (#5459) üzenetére


membrandj
nagyúr

"Gyors, fájdalommentes és kényelmes borotválkozást szeretnék, ami azért a jövőben is kitart jó pár évig. (Még simán erősödhet az arcszőrzetem.)"

"Szóval max 30k. ! :)"
Ez a két mondat nem fedi egymást.
Ennyiből egy braun 3-as széria, philips rq 11 széria jön ki.
Ami fedné az elvárásaid az a braun 5040 pl és a philips rq12 széria,de ezek 40k+.

Persze egyén függő, lehet,hogy neked a 3-as braun, rq 11 is már jó lesz, de egy jobb borotva nagyobb eséllyel fog beválni.

[ Szerkesztve ]

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#5463) Archanon válasza membrandj (#5462) üzenetére


Archanon
őstag

Hányan szavaznak arra, hogy inkább csapjak hozzá még 20k-t az egész bizniszhez?

Semmiképpen sem akarom kidobni a pénzt, tehát fölöslegesen sokat nem akarok fizetni, de ha az olcsóbb nem jó, akkor meg azért dobom ki. Bahh... "az első borotva". :)

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#5464) membrandj válasza Archanon (#5463) üzenetére


membrandj
nagyúr

"Hányan szavaznak arra, hogy inkább csapjak hozzá még 20k-t az egész bizniszhez?"
:D
Akinek bevált a 10 k-s borotva, az azt fogja mondani,hogy vedd a legolcsóbbat, ugyanolyan,mint a többi.
Aki a 20k-s verziót vette, az azt fogja ajánlani, stb.

Ha veszel egy olcsót és nem jó, akkor benned marad,hogy talán a drágább jobb stb.
Ha veszel egy drágát és az se válik be,akkor legalább rövidre tudod zárni ezt a témát vagy gyártót esetleg.
Szokott lenni visszavásárlási akció, karácsony előtt meg még talán év közben valamikor. Keress rá itt a fórumon.

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#5465) Gergely0809 válasza Archanon (#5463) üzenetére


Gergely0809
tag

Neked kell eldöntened, mennyit szánsz rá, találd ki mennyi a mx, azért nézzél párat, aztán akkor itt a fórumon is tudnak már róluk tapasztalatot írni, sztem mindegyik márkában. Minél drágábbat veszel annál kisebb az esélye, hogy nem jön be. De még úgy is meglehet. Neked kell eldöntened mennyit ölsz bele.

Le2Max 3/64

(#5466) SanyiSay válasza Archanon (#5463) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Szavazzunk....... Szerintem vegyél olcsóbbat a +20-at meg sörözzük el. :P

Én a puhabőrű 12 éves gyermekemnek vettem használtan egy ilyent mert nekem is ez van(pontosabban ez az enyém) , és gondoltam alkatrésznek jó lesz ha más nem. 5000 volt, amúgy 7000-ért mennek ahogy láttam. Aksija 7 év után is kiváló az enyémnek, ezért gondoltam ha nincs eltörve nagyon mellé nem nyúlhatok. Aztán mivel keveset használta az előző tulaj teljesen jó a pengéje is. Teszteltem magamon. Volt egy hatalmas fertőtlenítés, de most igen olcsón van a gyereknek egy szuper borotvája.
Szóval én esetleg használtban is gondolkodnék. Ja és ha netán a gyereknek kellett volna pengét cserélni az +11 ezer de így is csak 16 lett volna a borotva..

Persze jobb egy új borotva érzése a léleknek, de talán inkább egy profibb használt ,mint egy olcsó gyenge cucc.
Na ez is egy vélemény amiről lehet szavazni. :)

[ Szerkesztve ]

(#5467) Gergely0809 válasza SanyiSay (#5466) üzenetére


Gergely0809
tag

+1 a sörözés mellett!

Nekem 190s-1 van és nekem ez tényleg megfelel, szépen leviszi a szőrt, nyaknál is jó, igaz ott macerásabb, mint pofa oldalon, de ha ráérez az ember, az is hamar megvan.
Viszont a kisördög csak motoszkált bennem, és megrendeltem egy hármasat, abból is a legmagasabb sorszámút :D . Nagyon várom már, hogy megjöjjön, amióta elektromosra váltottam, azóta szeretek borotválkozni, előtte meg utáltam.
Ha érdekel valakit eladó a 190s-1. 6000pénzért odaadom, 1 év gari van még rá, számlája megvan. Szép, teljesen újszerű állapotban van, 3 hónapot volt használva.

[ Szerkesztve ]

Le2Max 3/64

(#5468) bandiie válasza Gergely0809 (#5467) üzenetére


bandiie
aktív tag

nekem is 190s-1 van, 2 hete vettem. azóta én is szeretek borotválkozni. :D
nem túl sűrű, nem tűl erős szőrzethez szerintem teljesen jó ez a típus, csak naponta érdemes vele borotválkozni.

(#5469) Gergely0809 válasza bandiie (#5468) üzenetére


Gergely0809
tag

Valaki tudja használni az alsó kategóriát, valaki meg nem. Megértem, ha valaki nem próbálta és egyből 7-essel kezdett, hogy azt ajánlja, mert az biztosan jó, de ismerek pár embert, akiknek ez is megfelel és van aki már 2 éve ilyet, Cruzer5 használ és nem is akar váltani. De ez erősen szőrzet és bőr függő. Nekem nem sűrű, de vastag (fekete) a szőröm, és elbánik vele. Szerintem a 2 napos borostát talán még jobban is szereti ez a kis gép, mint a naposat.

Le2Max 3/64

(#5470) Gergely0809


Gergely0809
tag

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a CC-s gépekkel kapcsolatban.
Néztem ebayon pár utántöltőt és ezeket találtam egész jó áron:
[link] Ez 6200Ft kb és 1 L, ami ha jól néztem a gyári patron 170ml, tehát kb 6x megtölthető vele. Magyarországon ilyen utántöltőről nem tudtok esetleg, mert németből elég drága a posta.
Meg néztem ezt is: [link]
Erre meg azt írják, hogy nem Braun termék, de ez 6 darabos és 3800Ft-ért itt van.
Van tapasztalatok ilyen ügyben? Esetleg vélemény?
Üdv!

Le2Max 3/64

(#5471) Flashcash válasza Gergely0809 (#5470) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

A gyári patron alsó részén van egy szűrő aminek az a feladata, hogy felfogja a szennyeződéseket.
Attól, hogy egy ilyen patront kiöblítesz vízzel majd izopropyl alkohollal és az ebay-ről rendelt adalék anyaggal újratöltöd, attól még a szűrő nem fog kitisztulni, az újratöltések száma korlátos.

Próbálj kitisztítani egy üres gyári patront és az alapján döntsd el akarsz-e újratölteni és hányszor.

[ Szerkesztve ]

(#5472) Gergely0809


Gergely0809
tag

Megérkezett a 390cc-4. Gondoltam, hogy jobb lesz, mint az egyes, de azt, hogy ennyivel, ezt alig hiszem el. 5 napos borostát hagytam neki, na mondom, ha azt leviszi simán, akkor jó lesz. Kb 6 perc alatta levitte, és ahol a nyakamon eddig megdolgoztam vele, ennek mindegy, hogyan tolom, viszi. Nem bánom, hogy az egyesel kezdtem, mert legalább kipróbáltam olcsón és azzal megtanultam borotválkozni, így most sokkal könnyebb dolgom van A kidolgozás minősége is nagyon tetszik, a fej is elég komoly, a szitája is sokkal igényesebb, meg a motorja is sztem 2x gyorsabb lehet, borotválkozás közben, teljesen kellemes érzés, a másik ehhez képest traktor :D Egyedül a tisztítót nem használtam még, mert használtan vettem, de jó ha 5x volt használva, a tulaja minden használat után tisztította, még kell bele vennem betétet, a 2darabos gyárit fogom, aztán majd meglátom mennyire koszolódik. Majd próbálom azért tisztán betenni..

Le2Max 3/64

(#5473) Jenne


Jenne
senior tag

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Braun Series 5-5030s borotvához melyik kazetta a jó? A Braun tartozékoknál az 51S és 52S vagy 52B-nél is azt írják, hogy a Series 5-höz jók. Ha mindkettő jó rá akkor a kettő közül melyik a jobb?
A másik kérdésem, hogy egy ilyen tartó tokot a szervizen kívül és Mo.-on hol lehetne venni egyet?
Előre is köszönöm a válaszokat.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#5474) membrandj válasza Jenne (#5473) üzenetére


membrandj
nagyúr

[link]
Ha az újabb, akkor 52s, 52B. Szerintem az s = silver, b = black,de írj egy levelet a braunnak, az a tuti.
Ezt csak tippelem.
[link]
Itt a kontakt.

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#5475) Jenne válasza membrandj (#5474) üzenetére


Jenne
senior tag

Köszi a választ. Az első linked alapján az 52S vagy 52B kell nekem. Az 'S' valóban a Silver rövidítése, a 'B' pedig a Black.
Levelet már írtam még hétfőn az Ügyfélszolgálatnak, de eddig csak egy automata válasz érkezett arról, hgy megkapták a levelemet.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#5476) mike1334


mike1334
veterán

Melyik jobb választás, a waterflex vagy a 390 cc? Kb egy árban vannak, az egyikhez van tisztító állomás, de a vágásuk alaposságát nem ismerem. Köszi!

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5477) Gergely0809 válasza mike1334 (#5476) üzenetére


Gergely0809
tag

A Waterflexen 5-ös vágóegység van, az biztos jobb, mint a hármas. De én ha ennyiért vennék, akkor 5090cc-t választanám 35-ért lehet most kapni.

Le2Max 3/64

(#5478) mike1334 válasza Gergely0809 (#5477) üzenetére


mike1334
veterán

55ért lehet..a 35ös téves ár..nincs raktáron náluk, máshol meg 20assal drágább.

Viszont a 350cc csak 23e ft...az se rossz gondolom.

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5479) Gergely0809 válasza mike1334 (#5478) üzenetére


Gergely0809
tag

Kb 1 órája még volt, utolsó darab volt kiírva, már tényleg nincs.
A WF az használható vizesen és 5-ös a feje, a Hármasom nem vizes, nem is kell, de van állomás, amit még nem használtam, de gondolom jó dolog lesz hozzá.

Szerk most ráfrissítettem megint van utolsó darab.

Le2Max 3/64

(#5480) Jenne válasza mike1334 (#5478) üzenetére


Jenne
senior tag

Braun Waterflex
Braun Waterflex
Braun Waterflex- és itt azt hiszem ingyenes a kiszállítás is.
Braun Waterflex

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#5481) Gergely0809 válasza mike1334 (#5478) üzenetére


Gergely0809
tag

Megnéztem a 350CC-t, ugyanaz, mint az enyém, ugyanaz a CC-is, annyi a különbség, hogy nincs rajta fej rögzítő lehetőség. A középkonzol is ugyanaz.

Le2Max 3/64

(#5482) zseko


zseko
veterán

Üdv, beleolvastam kérdezés előtt a fórumba, de csak jobban összekavart. Amit szeretnék, olyan borotvát amivel borostás maradok. Nullára leszedve, vagyis rendesen megborotválkozva gyerekesen nézek ki :), de a szakáll sem áll jól. Eddig sima hajvágóval oldottam meg, de kellene már egy normális eszköz hozzá.

HR24.hu

(#5483) Gergely0809 válasza zseko (#5482) üzenetére


Gergely0809
tag

Mennyit szánnál rá?
Amúgy [link]

Le2Max 3/64

(#5484) zseko válasza Gergely0809 (#5483) üzenetére


zseko
veterán

Hát, tíznél többet nem szívesen. Láttam tescoban egy Remington M4010-et, de mire megvettem volna elfogyott.

HR24.hu

(#5485) Gergely0809 válasza zseko (#5484) üzenetére


Gergely0809
tag

A hajvágó miért nem jó?

Le2Max 3/64

(#5486) Gergely0809 válasza zseko (#5484) üzenetére


Gergely0809
tag

(L:https://digipig.com/braun-bt7050-szakallvago.html?secure)[link](/L)
Itt találsz 10-ért, de ha bemész egy Tescoba ott is kapsz ilyeneket ennyiért.
Próbáld ki a Remingtont, lehet, h bejön.

[ Szerkesztve ]

Le2Max 3/64

(#5487) zseko válasza Gergely0809 (#5485) üzenetére


zseko
veterán

Nem is tudom hogy jellemezzem, nagy, és nem teljesen olyanra vágja amilyen kellene, rövidebbre. Olyan lenne jó ami 0.5 és 5mm között állítható mondjuk 0.5 lépésekben. De gondolom ilyen nincs.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#5488) Gergely0809 válasza zseko (#5487) üzenetére


Gergely0809
tag

Nézd át amik a linken vannak, lehet van olyan, amilyen kell. 10-ért az a kategória, hogy mindegy melyiket veszed, kb ugyanazt tudják, ez a legalsó részleg sztem. De attól még lehet jó, nézd meg őket.

Le2Max 3/64

(#5489) Gergely0809 válasza zseko (#5487) üzenetére


Gergely0809
tag

Még valami, ha szakállvágót keresel, akkor olyat nézz, ami csak azt tudja, ne az ilyen multifunkciós vackokat, amik kb semmire sem jók. Mert van olcsón olyan is parasztvakításnak.

Le2Max 3/64

(#5490) zseko válasza Gergely0809 (#5489) üzenetére


zseko
veterán

ok, kössz. Nekem csak szakállra kell.

HR24.hu

(#5491) Gergely0809 válasza zseko (#5490) üzenetére


Gergely0809
tag

Tessék nézd meg az értékeléseit. [link]

Le2Max 3/64

(#5492) Gergely0809 válasza Jenne (#5473) üzenetére


Gergely0809
tag

Még pár szó erről a hármasról (390CC-4). Most használtam harmadszor, minden használat után elmostam sima melegvíz alatt. Az akksija NiMh, ami nem a legjobb, de sztem egy hetes borotválkozást ki fog bírni, így amikor beteszem a CC-be majd feltölti. A motorja elég gyors, bár nagyobbat, 5-7 nem próbáltam, szerintem azok még gyorsabbak. A kényes helyeken is elég jól teljesít, nyaknál ahol a legrosszabb, ott is egész jól helytáll. Az tetszik benne az 5-el szemben, hogy integrált a kazettája, mert ez sztem pontosabb kontaktust létesít a penge és a szita között, de azért egy ötös jobban bejönne CC-vel. Viszont ezért a pénzért amiért vettem ez nekem egyelőre megfelel. 18 volt házig. Patront kell vegyek a CC-be, az 4. a 2 db. Lehet, h sima alsó kategóriás ötösre most nem cserélném le a CC miatt, ez majd elválik, h tényleg olyan jó-e. A tartozékok nagyon szépek, jó a tároló is, meg szépen egybe is volt csomagolva, tehát ezt színvonalasan hozta a Braun. 3 borotválkozás után meg vagyok elégedve vele, babapopsi az arcom használat után és a napos borotválkozás csak pár perc tükör nélkül is. Én ajánlom.

Le2Max 3/64

(#5493) zseko válasza Gergely0809 (#5491) üzenetére


zseko
veterán

Nem szántam rá ennyit de mint ahogy ahogy az értékelésnél is írják:
"A legfontosabb szempont, hogy minél több vágási hosszt lehessen állítani."
A beállítható vágási hosszok száma meggyőzött, köszi! :R

HR24.hu

(#5494) Gergely0809 válasza zseko (#5493) üzenetére


Gergely0809
tag

Ja 3000-el több, de nincs rossz vélemény, meg ez valóban céleszköz. Próba szerencse :D

Le2Max 3/64

(#5495) Gergely0809 válasza Flashcash (#5471) üzenetére


Gergely0809
tag

Amit a készlethez kaptam használt patront átmostam forró csapvíz alatt az alsó szűrő szép tiszta lett, de sztem fordítva küldték és inkább a tetején marad némi kosz. A kosz 90-99%-a kijött így is, most be tettem mosogatógépbe, hátha az még eredményes lesz, ha nem még egyszer átlötybölöm, aztán max kidobom. Ha ennél én eredményesebben tudom használni, akkor megfogom venni az utántöltőt, ami minimum literes, azzal jobban kijövök majd, de erre van kb 1 évem eldönteni, megvettem egy CCR2-t, ami kb szerdán meg is jön.

[ Szerkesztve ]

Le2Max 3/64

(#5496) zseko válasza Gergely0809 (#5494) üzenetére


zseko
veterán

Igazság szerint ~6e-el több mint amennyit szívesen rászánnék :) Ám érdekes, hogy a te linkeden 13e-től listáz, viszont ha beleírom a nevébe hogy touch controll akkor viszont már 20+ ezertől hozza :F

HR24.hu

(#5497) mike1334


mike1334
veterán

Köszi mindenkinek. Sajnos a 35e borotváról lemaradtam, mire kosárba tettem mindig eltűnt (a kosárból is). Így maradt a waterflex vagy egy cc-s 3as szériás...sztem a 3as lesz a nyerő :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5498) membrandj válasza mike1334 (#5497) üzenetére


membrandj
nagyúr

35 körül tuti nem vennék 3-as szériát már, amikor 44 körül braun 5040 van.

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#5499) Gergely0809 válasza zseko (#5496) üzenetére


Gergely0809
tag

Tessék: [link]

Le2Max 3/64

(#5500) Gergely0809 válasza membrandj (#5498) üzenetére


Gergely0809
tag

De nem 35, hanem 23-ról van szó. Ahhoz képest a 44 20-al több.

Le2Max 3/64

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.