Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titi76
aktív tag
Valóban reklám: szájreklám. Én is írtam pár hsz.-al előtte.
Viszont csak a valót állítjuk, mivel a borotvát mindenképpen megtarthatjuk, nincs érdekünkben kamuzni. Megkapod egy hónapra tesztelni, közben megosztod pár oldalon a véleményedet. Ha gondolod küldök meghívót hogy te is bekerülhess a tesztelők csapatába. -
Lumanoid
újonc
Bizonyos értelemben az, hiszen valóban egy általam tesztelt termékről van szó. Én azt írtam le, amit tapasztaltam, negatív tulajdonságot nem igazán tudok róla elmondani, esetleg az árát... - de ugye ez is szubjektív, kinek, mi a sok. (Személy szerint, ha nekem 40ezret kellene kiadnom borotvára valóban alaposan körbenéznék a piacon, hiszen biztosan vannak más cégeknek is szuperborotvájuk, kérdés, hogy a kategórián belül azok milyen árban?
Szóval ez csak egy szubjektív vélemény volt és talán valakinek segítség.
Peace
-
Lumanoid
újonc
Sziasztok!
Nekem a trnd.hu jóvoltából volt szerencsém kipróbálni egy BRAUN WaterFlex elektromos borotvát. Hozzá teszem, hogy megrögzött hagyományos borotva párti voltam, mert az ősidőkbeli Philips elektromos borotvám nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A szokásos probléma: állandó bőrirritáció, kipattogzás, viszketés, és minden, ami ezzel jár. Hiába tettem rá balzsamot, krémet, arcszeszt, semmi sem segített, csak az idő. Ráadásul az eredmény sem volt meggyőző. De eltelt jó néhány év és a technika eljutott odáig, hogy ma már tusolás közben is használható a borotva, legalábbis a WaterFlex. Bevallom őszintén, hogy nem az én világom a tusolás közbeni borotválkozás, hiszen szeretem látni a tükörben, hogy hogy haladok.
Na de... a száraz borotválkozással valami hihetetlen ezzel a borotvával. Tükörsima felületet biztosít és zéró bőrirritáció! Az ár tekintetében igaz, hogy jelenleg 40e körül mozog, (bár érdemes megnézni az árukeresőn, mert lehet hogy már 30 felé is közelít) de hosszabb távra mindenképpen megéri a befektetést. Eleinte nagyon ódszkodtam tőle, mert azt hittem, hogy több odafigyelést igényel, mint a hagyományos borotvával való borotválkozás. De ez sem igaz! Az ember hamar belejön a tökéletes használatába és utána már gyerekjáték az egész. Megvágni magad szinte lehetetlen vele, dizájnos, akksis, esztétikus. Akinek van rá erőforrása én javaslom, hogy Braunban gondolkodjon, biztosan nem bánja meg!
Az elfogultság jogát fenntartom, hiszen akkor lehetne objektíven megközelíteni a témát, ha világ összes elektromos borotváját kipróbálhatná az ember, de a barátaimmal való beszélgetések alapján, - és összehasonlítva az ő borotvájukkal, - méltán kiállok a BRAUN mellett!
-
mike1334
veterán
Üdv. Nem túl sűrű a szőr az arcomon, viszont elég erős, vastag szálú. Borotválkozás után az arcomon mindig kipattog, most már mindkét oldalon, pedig régebben csak egy kisebb területen. Hagyományos borotvakrémmel, pamaccsal és két pengés eldobható borotvával borotválkozok, ha egy területen újra lehúzom akkor előtte újrahabosítok, mégis olyan az arcom utána, mint egy csatatér..
Az elektromos borotvától javulna a helyzet? Illetve, ha a válasz igen, akkor a körkéses vagy a rezgőkéses ajánlottabb e ilyen szőr típusra? Olyan 30e ft környékén gondolkozom, plusz mínusz..Köszönöm! -
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Aki villanyborotva vásárlás előtt áll azzal megosztom új tapasztalataim:
Pár héttel ezelőtt kaptam a trnd-től egy Braun WaterFlex borotvát tesztelési célból.
Ez elmúlt időszak bőségesen elegendő volt hogy megtapasztaljam a borotva előnyeit, hátrányait.Nézzük szépen sorba:
A doboz tartalma elég szegényre sikeredett. Se töltőállvány, se utazótok. Két filléres tartozék, de nincs! Remélem, hogy csak a tesztcsomagokból hiányoznak. Egy vezetékes töltő és egy pici tisztító kefe viszont van.
A borotva kiváló összeszerelésről tanúskodik. Nem recseg-ropog erős megmarkolás esetén sem. Súlya megfelelően határozott, érezni hogy nem spóroltak az anyaghasználat során. Kézben tartva nagyon kellemes minőségi érzést sugall! A színe kifejezetten tetszik, fekete/kék kombinációja.Használat során a száraz borotválkozás gyors, egyszerű, alapos sima szőrmentes eredményt ad. Más borotvához hasonlítva (Braun CruZer6) kb 3-4-szer gyorsabb és alaposabb a borotválkozás. Nem okoz problémát az áll és nyak területe is, pedig nekem a nyakamnál vagy egy óriási forgó. 1-2 másik irányból átszaladva ezt is eltüntette. A borotva takarítása itt a leggyorsabb. Csak kipattintom félig a szitát és bekapcsolom a borotvát.
Borotvahabbal való borotválkozás meglepően simább borotválkozást eredményez (simábbnál is simább
). Meg kell említenem, hogy habbal való borotválkozás megduplázza a borotválkozási időt és a takarítása is hosszabb idő mivel ki kell szárítani a borotvafejet mosás után.
Zuhany alatti borotválkozás számomra kivitelezhetetlen. Nekem ez a funkció nem jött be. Nincs tükör a zuhanyzófülkében, és ha lenne is a gőztől/párától nem sokat látnék…Vakon meg nem tudok borotválkozni, látnom kell mit csinálok. Nem tudom hogy mindenhol leszedtem-e a szőrzetem, plusz az is kellemetlen ha beleszaladok a pajeszomba. A Zuhany alatti takarítás viszont roppant gyors, viszont itt is ki kell szárítani a borotva fejet mielőtt elcsomagoljuk.
Az akkumulátor üzemideje nagyon jó. 10*4perc alkalom után sem jelzett még hogy töltenem kellene, ami egyébként 1 óra alatt végez is. Ha idő közben mégis lemerült a borotva akkor 5 perc töltéssel annyi energiát szív fel magába a lítium-ion akkumulátor ami elég egy alapos borotválkozáshoz.
Karbantartása jóval költséghatékonyabb, mint a hasonló kategóriában a Philips körkéses zselés/vizes borotvái (Philips HS-8060). A WaterFlex-nél max. 10000.-Ft a borotva feje (Series 5-os 51B), a Philipsnél 16e alatt nem tudtam hozzájutni és már nem is kapni pedig 7 éves a Philips borotvám. Két éve ezért is pártoltam át a Brunhoz (CruZer6-hoz 3000.-Ft alatt hozzá lehet jutni a fejhez)
Nézzük a negatívumokat: mint említettem nincs tartó állvány, amit nem értek. Mivel a borotva hátlapján a pajeszvágó helyezkedik el, ami kemény műanyag felületű, a mosdó szélére rakva a borotvát csúszkál. Óvatlan pillanatban akár le is csúszhat vagy leverhető. A borotvát nedves használat után (hab, zselé, zuhany) ki kell szárítani. Mivel nincs állvány le kell fektetni a kemény hátára akár több órára úgy hogy közben le van szedve a szita, remélve hogy ez idő alatt nem veri le senki…
A flexibilis fej picit nehezen mozog. Borotválkozás közben már jóval könnyebben veszi fel a 33°-os mozgást, de így sem az igazi. Úgy vettem észre, hogy a 33°-ból csak 15-20°-ot tudok elérni.Összegezve ár/borotválkozási hatékonyság arányában kijelenthetem, hogy a páratlanul alapos borotválkozásért és sima érzésért – akár borotvahabbal is, bátran vásárolhatjuk meg a Braun WaterFlex borotvát!
-
válasz
Nagya21 #5092 üzenetére
Megéri venni új penge csomagot ? (3db-os) /10k körüli az eredeti eBay -en USA -ból Free száll. -al , Euronics is be tudja szerezni 14-15k HUF -ért/
Gondolom a jövőre nézve megfelelő okosság...
Ez a gél ami belemegy a gépbe, kapható a hozzám közel lévő Euronics -ba (1.700 HUF /csomag "5x12ml"/)
Amennyiben nincs akkor rendelésre tudnak szerezni. (most beszéltem telefonon az ottani főnökkelL
-
-
Nagya21
addikt
válasz
MaxxDamage #5091 üzenetére
A kést abba szitába (késtartó jukacsos börrel érintkező egység) rakd vissza amiből kivetted.
Mivel 3db van könnyen összekeverheted őket.
Ha mosható fejü, akkor csak forróvizzel elöblíteni kell használat után, de 2-3 havonta egy óvatos kefés tisztítás sem árt (Braun tisztítósprayt ajánlom még hozzá).
De ha van ultrahangos tisztítód, az az igazi, csak beteszed s fejet komplett 2 perc, és vacsi tisztán kapod vissza.
Üdv Nagya -
válasz
Nagya21 #5090 üzenetére
Köszönöm válaszod !
Elolvasom a használatiját és biztos le van írva, hogy is kell cleanelni a körkéseket... (mert fogalmam nincs)
Gondolom kivenni azt egyesével megkefélni... (vagy hogy ?)
"a késeket a szitával nem összekeverni tisztításkor" --> ez mire , hogyan értendő ? (nekem ez kínai)
L
-
Nagya21
addikt
válasz
MaxxDamage #5089 üzenetére
HAli!!
Nem lehet, és nem is kell élezni, mivel önélezőek a pengék.
Csak a melléadott kefével idönként kipucolni.(a késeket a szitával nem összekeverni tisztításkor, mert jópár használat mire összekopnak megint)
Üdv NAgya -
Sziasztok,
Volna egy Philips HQ 6710 Philishave Cool Skin borotvám, amit már rég nem használtam és az a gél is igaz van még egy fél tubussal (gépbe lett hagyva - teljesen jó) és az volna a kérdésem, hogy használjam azt, vagy maradjak a Gillette Fusion Power -nél, vagy vegyek egy Gillette Fusion Pro-Glide-t ? /az arcom már elszokott az elektromos körkéses borotvától és tudom, hogy kis idő mire megint megszokja, de ha jól emlékszem szépen levitte az arcszőrzetem.../ (a gélből találtam itthol (Vatera) 2x5db -ot - tehát 2csomaggal , amit már meg is rendeltem mivel aprópénzért adták és nekem ilyen 5k-s ár rémlik az Euronics-ba mintha annyiért vettem volna egy garnitúrát - 990HUF -ér vettem Vaterán /5db)
Az volna még a kérdésem, hogy kb. milyen időközönként kell a körkéses borotvában "éleztetni" a pengéket ? (ez nem volt sokat használva, talán 15-20x ha volt...) még úgy kaptam egyik karácsonyra ajándékként (akkori ára ilyen 40k körül volt) Az a zacsis zselé nem igazán fellelhető napjainkba (vagy én nem néztem jól körbe... de anno az Euronics-ba lett véve a borotva és a zselé is bele.)
Ebbe a borotvába lehet venni 3db-os pengét is aminek az ára ilyen 8k+ árba van (eBay) , de mivel még jó így nem ruháznék be... és ha éleztetés kedvezőbb áron megoldható (későbbiekben) akkor azt választanám !Válaszokat előre köszönöm !
L
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Nem túl erős arcszőrzetre és hihetetlen érzékeny nyaki részre mit ajánlanátok? Volt korábban egy Braun Cruzer 4 (Z60), ami nyakon elég sok szőrt otthagyott. Még akkor is, amikor annyi ideig borotválkoztam, mintha pengével húztam volna le.
20 körül az ideális, de 30-ig elmehetünk, ha érezhetően jobb a hatásfok.
Az ok: Pengével időigényes, míg géppel gyorsan le szeretném húzni reggelente. Amennyiben ez csak fantázia, jöhet az őszinteség és nem keresgélek tovább
Köszi,
-
tigerjoco
tag
Nemrég gazdájalettem egy braun 5040s-nek. Egész jól viszi a szőrt szárazon nedvesen kevésbé. Az egyetlen gond vele, hogy nyaki tájékon van 1-2 pont amit nagyon nehezen visz el.
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Philips körkésessel mennyire könnyű a bajuszt nyírni? Oldalt kevés a szőr a pofámon, ám a bajusznál és az államnál már sűrűbb. Ez már nem igen fog változni, mivel 34 éves vagyok.
Egyenlőre azt kell eldöntenem, hogy körkésest vagy másfajtát nézzek magamnak. Köszi a választ.
-
szalaieva
újonc
És ehhez a Braun Series 3 320s-4-hez van vezetékes használati mód is? Tehát lemerülten felrakom és használható kábellel, töltőn?
Valami ilyesmit keresek, kevés szőröm van, egy Braun kis uti borotvát használok 20 éve. Amúgy elképesztő régóta megy hibátlanul. pedig többször szereltem is, nagyon egyszerű szerkezet, kést se cseréltem benne, tulajdonképpen lenyűgözött, hogy még mindig működik. De már kapcsoló is tönkrement, nem lehet kikapcsolni, úgy használom, hogy alul két ceruzaelem fedelét tartom ujjammal, addig megy, ha elengedem, akkor leáll
nem szoktam dicsérgetni termékeket, de ha egy minden nap használatos szerkezet, gép, 20 évig megy, azt meg kell említeni. Típusát se tudom, kb cigisdoboz méretű, fekete, felül pontok háló, vagymi, rezgőkés, kis motor balra, 2 ceruzaelem középen és jobbra, olcsó műanyag tokban, oldala egy nagy kapcsoló fel és le.
-
Optika01
tag
Sziasztok.
Egy Philips RQ1145-t használok. Most egy kis stílus váltást javasoltak, így egy körszakált szeretnék.
Kérdésem az lenne, hogy van e tapasztalata valakinek a szakál formázó tartozékról (SmartClick)?
Esetleg tudja valaki, hogy hol lehetne legkedvezőbben beszerezni?
Előre is köszönöm.
Üdv: -
LámaZ
addikt
válasz
SanyiSay #5080 üzenetére
Ráadásul itt a fórumon csak ízelítőt adtam a beleásásból.
Mert mint mindennek, ennek a témának is vannak mélyebb rétegei. -
LámaZ
addikt
válasz
SanyiSay #5077 üzenetére
Na, eszembe jutott, mikortól csiklandozza ez a téma a csőröm: egy indiános filmet láttam, amelyben a fehér embert az őslakosok maguk közé fogadják, és egy idő után megtanítják arra, hogy ők miként borotválkoznak: lefogják, majd egyenként kitépkedik a szőrszálakat az arcán. A film címére már nem emlékszem, de jó régen volt.
-
SanyiSay
aktív tag
Vagy 15 évvel ezelőtt nekem is ez jutott eszembe.
Bementem egy szalonba ahol nagyon hirdették a végleges szőrtelenítést de ott elmondták hogy nem úgy végleges és nem a férfiak arcszőrzetére lett ez kitalálva. Szóval borotválkozzak csak tovább, mert az akkori technikával, rengeteg drága kezeléssel, kétes eredményeket érhetek el. Bár őket is érdekelné mire jutok. De ettől függetlenül kedvezményt nem adtak.Viszont azóta fejlődhetett a technika.
Szőrzet tépkedés is megvolt, csajom epilátor gépével, ....na az nem semmi.
Lehet 12 évesen kezdtem volna akkor nem lett volna ennyire rázós élmény.
Szőrtelenítő krémek is megvoltak, amik csak a szőr felét vitték le és olyan voltam mint egy leprás akinek csomókban hullik a ragadós szőre. Persze a krémre ráírták hogy használat után ne borotválkozz pár napig mert elfertőződhet.Ezekhez képest egy elektromos borotva egy áldásos találmány. Lehet nem véletlen.
-
LámaZ
addikt
válasz
mike1334 #5074 üzenetére
Harminc év múlva az ilyen problémák (visszaszőröztetés) ujjgyakorlatok lesznek a dokiknak. (Feltéve, hogy nem erősödik a jelenlegi trend: a bunkók vannak előnyben, ők maradnak inkább fent ← kontraszelekció.)
@Flashcash
Szerintem rátapintottam egy piaci résre. („lyukra futottam” ☺).
Amúgy meg a többség nyafog, hogy nem megy a vállalkozása. Ha csak ücsörögnek, és nem kínálnak új megoldásokat, nem is fog menni. -
Ezek az otthoni cuccok mind kamuk, annyira alacsony az energiájuk, hogy kb. hatástalanok.
Egyébként a szépségiparban használnak IPL (villanófényes) meg lézeres illetve kombinált gépeket, de ezekből is a megfelelő energiájú profi gépek több millió ft-ba kerülnek. Ezt is inkább tartós szőrtelenítésnek lehet nevezni nem véglegesnek, és ebben a szektorban is sok az átverés, félretájékoztatás.
-
LámaZ
addikt
Ez a lézeres cucc - ha jól értem - kiégeti a szőrszálak gyökereit.
Magánembernek kicsit sok a >100k Ft, de egy szépségszalonnak már megérné. Miért nem használják? Vagy használják, csak nem tudok én róla? -
LámaZ
addikt
Mindig is szerettem járatlan utakra tévedni, akkor is, ha azok azért annyira nem járatlanok. Csak belepte őket a por.
Még gyerekkoromban láttam a filmvásznon és fekete-fehér tévében néhány, Karl May regényei alapján készült NDK-s és jugó indiános filmet (Winettou, Csingacsuk stb... emlékszik ezekre még valaki?). Nos, valakitől hallottam a kérdést, hogy miért nincs az indiánoknak szakálla és bajsza. Mert nem volt, de borotvájuk sem volt.
Hallottam olyan véleményt a nagyobbaktól, hogy az indián férfiak kitépik az arcszőrzetet. Hoppá!Eljutottunk a lényeghez: az arc szőrtelenítése miért nem divat körünkben máma?
Előnyök ↔ hátrányok
Macera ↔ műszaki lehetőségek (rengeteg ilyen kütyü van, az olcsótól a drágáig)Várom a véleményeket!
-
Minőségbeli különbség viszont biztosan van. Gyengébb arcszőrzet esetén azt hallottam, hogy a cserélhető betét sokkal tovább bírja, mint az eldobható. Régóta használok eldobhatót Gillette-ből is, max. 3-4 alkalmat bír ki, utána már szaggatja és kellemetlen. Egy próbát megér, aztán ha nem jó, akkor majd kiderül.
-
Sziasztok!
Mivel nem erős az arcszőrzetem, ezért eddig csak eldobható borotvát használtam, viszont egyre macerásabb ráakadni az általam kedvelt típusra (Wilkinson Xtreme3). Emiatt arra gondoltam, hogy beruházok egy cserélhető betétesre, ebből viszont annyi fajta van, hogy nem tudom melyiket válasszam. A cél az lenne, hogy könnyen be tudjam szerezni hozzá a betétet és ne kelljen kukázni a drága borotvát 1 év alatt. A Gilette termékei emiatt kézenfekvőek, de ha tévedek, valaki javítson ki. Mit ajánlanátok, milyen típust vegyek, ami jó ár/érték arányú és betétet is találok hozzá pl. bevásárlóközpontokban? Borotvazselé/hab terén ki mire esküszik?
Egyébként gondolkodtam már a fater féle cserélhető pengés borotván is, de az nagyon irritálja az arcbőröm, a bajuszom környéke pedig valamiért kifejezetten kényes
Előre is köszönöm
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Van a SHELL-nél most egy promó, aminek a keretében lehet venni a bolti árnál olcsóbban Philips Powertouch 920/18 tipusú borotvát. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel. Továbbá érdekelne az is, hogy intim területeken mennyire használhatók ezek a gépek? Esetleg tudnátok ajánlani valami jó gépet 20 ezer körül?
Köszi
-
boost
veterán
Sziasztok, 30+ vagyok, 20 éves korom óta használok gilette Mach3-at, majd 2008tól Gilette Fusion-t (4 penge)
Mivel sokat utazok, és macera volt, hogy mindig kikentem magam a habbal, vagy a fülemenragadt, repcsin macera volt a hab, stb, ezért vettem a múlt héten egy braun alap 320s-t, 18ezer forintért, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Eddig azért hezitáltam, mert figyelmeztettek, hogy nehéz lesz az átállás, piros lesz a bo"röm, stb, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam, szépen levágja, csajom elégedett. Nagyon szeretem, hogy bármikor megborotválkozhatok. Amazonon egy új kés hozzá kb 20€, ez kb háromhavi Fusion, szóval a fenntartása is jobb valamivel.
Ráadásul valami tisztitósprayt is adtak hozzá.
Ezt azért írtam le, hogy aki hezitál, annak megéri kipróbálni az alapgépeket is.
-
membrandj
nagyúr
Nincs vele tapasztalatom,de a hozzáértők azt mondják,hogy a philips az rq 11-es szériától indul a braun pedig az 5-ös szériától. Onnan "éri" meg.
Ha nem olyan sűrű a szőr az arcodon, kevés, akkor lehet beválik ez is,de lutri szerintem.Ettől függetlenül várj más véleményére is,de olvasgatom már ezt a topicot egy ideje és 99%-ban ezt írják.
-
Devsey
tag
Sziasztok!
A SHELL-nél van "pontgyűjtős" akció aminek a keretében a Philips Powertouch PT920/18 20k-ért megvásárolható.
Neten 32-33k körül kezdődik, amennyiért ahogy visszaolvasgattam nem ajánlottátok, a kérdés értelemszerűen az, hogy ennyiért már megéri vinni?Akinek van vagy tud részletesebb infókat a termékről írjon, mert biztos lesz más is akit érdekel!
Köszönöm.
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
Ilyen "minőségi" koppintott termékekkel összehozta már a sors valakit?
http://www.ebay.com/itm/301046642813
http://www.ebay.com/itm/231053668524 -
Jenne
őstag
Sziasztok.
Érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Én Philips PT870-es borotvát használok.
A napokban alkalmam volt kipróbálni egy Remington R7130-ast. Kb. egyazon kategória. Egynapos borostát borotváltam vele. Éreztem, hogy kicsit húzza a bőrőmet. A borotva csak egyszer volt előtte használva, még teljesen új volt és 54 percnyi idő volt az akkuban. A Philipsnél a HQ8-as késeknél sosem éreztem azt, hogy kicsit is de húzná a bőrőmet vagy a borostát. Még kétnapos szakálnál sem! Inkább mindig úgy érzem mintha nem vágna mert nem hallani a sercegést (pedig vág!) és szépen csúszik az arcomon.
Remingtonnál azt éreztem, hogy húzza a bőrömet. Nem kellemes komfort érzés borotválkozáskor a Philips után. Végeredményként: mindkét borotva ugyan olyan símára borotvált, és kb. azonos idő is kellett mindkettőnél a borotválkozáshoz. Tehát itt nincs különbség.
A két borotva közel azonos kategória, tudásban és árban is. A Philips fél éves késekkel a Remington pedig előtte addig még csak egyszer használ késekkel.
Ennyivel jobb lenne a HQ8-as kés? -
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Kb fél éve vásárolram egy Braun series1 s150-et. Sajnos nem nagyon néztem utána. Igazából nem olyan rossz, az arcomon tökéletes de a nyakamon nehezen boldogul. Tervezem hogy idővel lecserélem majd.
Gyenge szőrőm van és elég ritka.
Philips rq1145öt dicsérték itt ahogy visszaolvastam. Ez árban is egész jó.
Braunban mi az ami már használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest