Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4851) _NCT válasza Croft-21 (#4847) üzenetére


_NCT
őstag

Ez sajnos úgy igaz, ahogy mikemoto írja. Borotválkozás után egy kis hintőport szoktam pamacsolni, az egy picit segít, csak 1-2 helyen piroslik ki olyankor.

Persze van a B verzió, mikor reggel kómás vagyok, megborotválkozom, majd erre a művetelre nem emlékezve 15 perc múlva befújom a nyakam parfümmel :D Szép magyar válogatott káromkodások közepette indulok olyankor munkába....

(#4852) Chappy


Chappy
tag

Heló!

Van egy Philips HQ 6695 borotvám, kb 7-8 éve kaptam mikor elkezdtem borotválkozni. Eddig mindent a használati útmutatónak tettem takarítást illetően, pluszba a körkéses rész kapott forró vizes mosást (mosószert nem) higéniai okokból. 3-4 év után halt meg benne az akksi, ez nem para, 10 mp-et megy akksi nélkül, de kb mindig van konnektorom hozzá. Viszont szerintem kezdenek haldokolni a körkések, mert eléggé az arcomhoz kell nyomni hogy rendesen levigye a szőrt. Ehhez körkést ahogy néztem nem könnyű beszerezni, és az is elég drága. Egyébként elektronika, pajeszvágó egyebekkel semmi gond sincs. Fogalmam sincs, ez a borotva milyen árkategóriába esett akkor, gondolom azért már sokkal jobb darabok vannak.

Nem tudom, hogy most megéri-e nekem a körkés, vagy inkább vegyek új borotvát? Milyen árkategóriában érdemes nézelődni? Szerencsére nem nagyon vagyok szőrös, 2-3 naponta elég még borotválkoznom. A bőröm elég érzékeny, ezért a hagyományos ki van zárva (arcszeszt se használok, csak simán vízzel mosom le). Egyébként mielőtt megkaptam édesapám régi Braun ("hengeres") borotváját használtam, az is bejött, csak kéthetente szerelni kellett mert haldoklott. Ha újat veszek, az lenne preferált, hogy valahogy a főr alatt is tudjon szőrt vágni (régebben olvastam ilyesmit), hogy ritkábban kelljen borotválkozni. Valamint 1-2 perc alatt el lehessen végezni a műveletet a mostani 8-10 helyett (nagyon sokszor kell ugyanott átvinni és szarakodni, hogy rendesen lejöjjön, de fénykorában ez is tudta). Emellett az sem árt, ha a takarítás se igényel időigényes szétszerelési műveleteket. Árban egyébként 20eFt-ig tudok elmenni, de 10-ből, esetleg 15-ből jó lenne megúszni (nem tudom pl hogy a 35 és a 10 eFt-os között mi az igazi különbség, a marketing dumákban meg nem nagyon szoktam hinni).

Üdv.

(#4853) aronpapa válasza Chappy (#4852) üzenetére


aronpapa
tag

"a 35 és a 10 eFt-os között mi az igazi különbség, a marketing dumákban meg nem nagyon szoktam hinni"

Olvasgass vissza egy kicsit ebben a topicban.
Nem marketing duma az.

Mint azt már korábban írtam volt:
Ezeknél a termékeknél az árral egyenes arányban nő azok minősége, ami természetesen az általuk produkált végeredményre is vonatkozik.

10-15e-ért nem fogsz normális, új borotvát kapni. Inkább gyűjts még hozzá. Jobban jársz, és nem fogod szidni az olcsót.

(#4854) swoody


swoody
senior tag

Sziasztok,

Remington PG6060-ról vélemény, hálózatról lehet használni?

[ Szerkesztve ]

(#4855) csorti80


csorti80
újonc

Sziasztok,
Tapasztalatokat várok Remington R7150 vagy XR1330, XR1350, XR1370 készülékekről.
Köszi

(#4856) Pancsermeste


Pancsermeste
őstag

Sziasztok!

Mi a különbség a Braun 320s-4 és 330s-4 között (a színén kívül)?
A W&D az jó dolog? Érdemes inkább 340-est venni?

[ Szerkesztve ]

-= Pancsermeste® =-

(#4857) Pancsermeste válasza Pancsermeste (#4856) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Nos, senki?
Azt már eldöntöttem, hogy Braun Series 3 lesz mindenképpen, ám nem tudok dönteni, hogy melyik legyen, pedig most már meg szeretném rendelni.
A Wet&Dry-ról fogalmam sincs, hogy szükségem van-e rá, mivel még nem próbáltam ilyet. A védőtáska és a fejzár szerintem nekem felesleges.
Amit jó lenne tudni, hogy az egyes típusok közt van-e valami érdemi/minőségi különbség a borotválkozási teljesítményt/hatást tekintve?
Ha a 320 csak színben tér el a 330-tól, akkor természetes, hogy az olcsóbbat választom.
Ha a W&D nem ér semmit (vagy kevésbé hatékony, mint a száraz borotválkozás), akkor ez sem kell nekem.
Jelenleg ezeket tudnám megvenni:
320s-4: 20K
340s-4: 23,5K
380s-4: 28K
390cc-4: 30K
Nos, ha így nézzük, ár/érték arányban, melyiket érdemesebb megvenni?

-= Pancsermeste® =-

(#4858) membrandj válasza Pancsermeste (#4857) üzenetére


membrandj
nagyúr

Én a 340s-en gondolkoztam sokáig,de aztán sokan leírták,hogy akine erős a szőr az arcán, annak 5-ös széria a minimum.

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#4859) Pancsermeste válasza membrandj (#4858) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Nekem nem túl erős, így talán a 3-as sorozat megfelelne, amúgy is max. 30K a keretem rá. Viszont, ha a szérián belül nincs érdemi különbség, akkor inkább az olcsóbb verziókat választanám.

-= Pancsermeste® =-

(#4860) Pancsermeste válasza Pancsermeste (#4857) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Ma bementem a lükeboltba. Ott figyelt egymás mellett egy 320s-4 és egy 330s-4.
A 320-as 20000Ft, a 330-as 24700Ft.
Mondja már meg valaki, mi a különbség a kettő között!?? Az eladók/infópultosok elkezdték nekem a dobozról olvasni az adatokat! :W :(
Csak azért nem vettem meg a 320-ast, mert idegesített, hogy hátha van valami lényeges plusz a 330-as típusban, amiről nem tudok. (jó, mondjuk a 320-as szürke/piros design-ja se nagyon jön be)

-= Pancsermeste® =-

(#4861) membrandj válasza Pancsermeste (#4860) üzenetére


membrandj
nagyúr

[link]
340et vennem a helyedbe,ha az is 22k környéke.

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#4862) Pancsermeste válasza membrandj (#4861) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Hát, az már 23,5K. (nem lükeboltos, mert ott majdnem 30K)
De meggyőztél! 340 lesz, mert csak 3,5K-val drágább a 320-nál, és nem kell azon agyalnom, hogy vajon van-e valami hátránya a 330-hoz képest, valamint a színe is tetszik + még a W&D! :K :R

Amúgy, ha valakit érdekel, találtam egy kis összefoglalót a series 3 modellekről, talán segíthet másnak is dönteni. Itt azt írja, hogy a 320 és 330 gyakorlatilag ugyan az.

-= Pancsermeste® =-

(#4863) Acheron


Acheron
őstag

Sziasztok!
A topic hosszas böngészése után is maradtak bennem nyitott kérdések borotva fronton.
Régóta érlelődik már bennem, hogy veszek egy elektromos borotvát, inkább kíváncsiságból, mint szükségből. Eddig sima kétpengés kézit használtam átlagosan sűrű, nem is igazán gyorsan növő arcszőrzetre, a bőröm sem különösebben érzékeny, persze rögtön jelzi, ha a pengét már cserélni kell.
Elég régóta a Braun féle rezgőkéses borotvák felé húzok, de mindennemű tapasztalat híján nem könnyű a választás.
Az ár annyiban befolyásoló tényező, hogy felesleges dolgokra nem szívesen költök (mondom ezt úgy, hogy villanyborotva sem igazán kellene, de valószínűleg csak veszek egyet :B ), de ha látom értelmét, nem okoz gondot megfizetni a minőséget.
A hármas szériánál lejjebb semmikélpp sem keresgélnék, ahogy látom, ez a beugró szint.
A hármas és az ötös között látoki annyi pluszt (erősebb motor, akku, jobb vágófej, stb), amiért hajlandó vagyok fizetni, ha a tapasztalatok szerint megéri a különbséget. Itt úgy látom, az a vélekedés, hogy megéri ( :F )
Az ötös és a hetes között már nem látok ekkora lépcsőt, igazából nem is tudom hova tenni, mivel is jobb a hetes (gyorsabb? erősebb? simábbra borotvál?)

A magfam feje alapján valahol az ötösök között nézelődnék, szimpatikus a 5040 kettős (száraz/nedves) módszere (eddig ugye csak a nedves jöhetett szóba kézi borotvánál), de a kényelem miatt az automata tisztító állomás (5050, 5090 cc modellek) is tetszenek, utóbbi kettő közt már olyan kicsi a különbség árban is, hogy csak a szimpátia dönt. Kényelemesebb az élet a tisztító állomással, vagy ugyanannyi pepecs van azzal is, csak másképp?
Köszönöm, ha pár gyakorlati tapasztalaton alapuló véleményt kapok ezekhez.

(#4864) Traxx válasza Acheron (#4863) üzenetére


Traxx
őstag

Hali!

5030-am van, és meg vagyok vele elégedve, nekem nem hiányzik a nedves borotválkozás. Tisztítóállomás ugye ehhez nincs, de Braunos tisztítóspray-t használok. Vizes mosás után is hoz ki szmötyit, szóval hasznos cucc.

A tisztítóállomásos modellek már nekem túl drágák lettek volna (így is túlléptem az előzetes keretemet), de utólag megérte megvennem az 5030-at a Series 3 390cc ellenében. Lehet azzal sem lett volna bajom, de így nekem tökéletes :)

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4865) Acheron válasza Traxx (#4864) üzenetére


Acheron
őstag

Köszönöm a válaszod!
Az mennyire helytálló, hogy az 5 -ös szérián belül csak kényelmi extrák változnak, de az alapok (vágófej, motr, akku, stb) ugyanazok?

(#4866) Traxx válasza Acheron (#4865) üzenetére


Traxx
őstag

A vágóegység biztosan ugyanaz, de pl. az 5040-et nem tudod hálózatról használni (biztonsági okokból, nehogy valaki zuhany alatt akarjon úgy borotválkozni).

Az 5030 az "alap", 5040-nek van ilyen nedves funkciója, 5050cc extrája a tisztítóállomás, az 5090cc-nek pedig talán több programos az állomása, mint az 5050-nek. De nem csak az 5-ösre, hanem az összesre jellemző ez, hogy maga a vágórész megegyezik az adott szérián belül.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4867) Acheron válasza Acheron (#4865) üzenetére


Acheron
őstag

A Braun honlapját böngészve találtam egy ilyen részt (series 5): "Bőrkímélő precíziós vágófej a tökéletes bajusz- és oldalszakáll-formázáshoz"
Ez pontosan mit takar? Eddig úgy tudtam, ezek a borotvák nullára levágják az arcszőrt és ennyi, a formázásra, vágásra ott van a Cruzer sorozat.
Remélem nem kérdezek nagy sületlenséget, nincs tapasztalatom ezekkel a masinákkal :N

(#4866) Traxx: Igen, közben én is kb erre jutottam. Pl az 5050 és az 5090 közötti különbség már nem hoz lázba, ha ez a sorozat lesz, akkor a hamarabb beszerezhetőt választom.

[ Szerkesztve ]

(#4868) Pancsermeste válasza Traxx (#4866) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Ó, hogy... :W
És valóban, a 340-est se lehet hálózatról használni! :(
Pedig ott van a Braun oldalán, csak nem figyeltem oda! Így viszont bánom már, hogy nem a 320-ast rendeltem meg. Az aksi vajon meddig bírja, borotválkozási teljesítmény csökkenés nélkül? Ugye nem kell évente új aksi hozzá? :U

-= Pancsermeste® =-

(#4869) Traxx válasza Pancsermeste (#4868) üzenetére


Traxx
őstag

Elvileg ezekben Li-Po akksik vannak (legalábbis a Series 5-ben), ami jól bírja. Az előző, kb. 7 éves Braun-omban még NiNh vagy NiCd volt, de tuti nem lítium, na ott volt teljesítmény csökkenés. Igaz mobiltelefon, de a 4 éves Samsung Montém lítium akksiján nem vettem észre semmiféle elhasználódási jelet, pedig jó pár töltést kapott :)

Nem tudom, lehet-e módosítani a rendelésen, de ha már átvetted (és neten rendelted) akkor úgy rémlik, 14 napon belül ezt megteheted. De erre ne igyál mérget, hogy tényleg így van :B

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4870) Pancsermeste válasza Traxx (#4869) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Elvileg még lemondhatom/módosíthatom a rendelést, de annyit vacilláltam már, hogy melyik legyen, hogy inkább hagyom a csodába!
Ha garancia időig kibírja, akkor jó, aztán majd megbuherálom, hogy akkor is adja le a tápot, ha töltésen van.
Tényleg, mennyi is a gyári gari idő ezekre a Braunokra?

-= Pancsermeste® =-

(#4871) Traxx válasza Pancsermeste (#4870) üzenetére


Traxx
őstag

A gyári gariidő 2 év, de van 1-2 "sunyibolt", ahol csak 1 (pl. AV planet). Viszont ha regisztrálod a neten a cuccot a Braunnál, akkor megdobnak +1 évvel, mármint engem megdobtak még év elején, de hátha ez még most is így megy :)

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4872) eastsider


eastsider
nagyúr

Sziasztok!
meghalt az 5414-es braunom.
melyik az a mostani szériából, amiket érdemes már megvenni?. ezzel teljesen elégedett voltam, egy szita van is még hozzá (bontatlan)

(#4873) eastsider válasza eastsider (#4872) üzenetére


eastsider
nagyúr

juppi feléledt

egyébként honnan tudom, hogy cserélnem kell szitát? átszakad, és addig jó? plusz kést nem kaptam hozzá egyébként,

egyébként érdekelnének csak érdekességképp az új alternatívák rá

(#4874) Acheron


Acheron
őstag

Nos, úgy tűnik 5050cc lesz belőle. A hármas szériához képest látok annyi pluszt benne, ami nekem megér némi többlet ráfordítást (nem egy-két hónapra veszem). Az 5090cc plusz három fokozatú akku fesz mérője és a többféle tisztítóprogram már nem feltétlenül ér meg egy tízest pluszban, no meg azt rendelni kellene, az 5050 pedig - elvileg - elérhető a közelben. A heteseken igazán csak akkor gondolkodnék el, ha ezek is viszonylag új konstrukciók lennének, de ahogy nézem, ott lassan már frissítés várható. Szóval ma vagy holnap megnézem ezt az 5050 -és csodát, remélem nem okoz csalódást.

(#4875) Acheron válasza Acheron (#4874) üzenetére


Acheron
őstag

Nnna, meg is van, utolsó darabot hoztam el (persze csak helyi boltból), most töltődik, holnap próba, három napos borostán... Kíváncsi vagyok... :K

(#4876) Pancsermeste


Pancsermeste
őstag

Megérkezett a Braun 340-esem.
Az ugye kicsit csalódás volt nekem, hogy töltés közben nem használható, ám ez remélhetőleg nem lesz hátrány.
Viszonyítási alapom egy Philips HQ7310, pontosabban ez a készülék felturbózva HQ9-es kés szettel. (ezt használtam idáig 2+3 évig)
Első benyomások:
Nos, a Philips használata utáni egy napos "borostát" szinte nem is 'karcolgatta', csak úgy siklott a bőrömön... kicsit erősebben rányomva már vitt valamit, de az már most látszik, hogy messze nem vág olyan mélyen, mint a Philips. Ez persze nem biztos, hogy hátrány, mert sokkal kíméletesebb borotválkozást nyújt. Ellenben a Philips szinte lenyúzta a bőröm. (kis túlzással) ( - na jó, erős túlzással! ) ;)
Most 3 napig borosta növesztés, majd újabb teszt! :K

-= Pancsermeste® =-

(#4877) Acheron válasza Acheron (#4875) üzenetére


Acheron
őstag

Négy napos borosta lett belőle...
Az első tapasztalatok pozitívak, az 5050 a négy napos szőrzettel is remekül elboldogult. Elsőre kicsit megijedtem, hogy "ez csak ennyire szedi le?", de némi gyakorlás után egész alaposan lekapta a borostát. Az most külön jól esett, hogy csak felkaptam és mehettem neki az arcomnak, nem kellett habbal pepecselni. Összehasonlítva, a pengéssel talán kicsit jobban is le lehet szedni, de ez mintha kíméletesebb lenne a bőrhöz. Azért nyaktájon jól meg kellett dörzsölgetnem a megfelelő eredményhez, de semmi komoly irritáció nincs - eddig jó. A tisztítás sem ördöngősség, a tisztító állomást még ki sem próbáltam, csak kiütögettem a vágófejből a szőrmaradványokat (porrá aprította... :Y ), azután szappanos vízzel elöblítettem, a borotva rezgőfejét szintén átmostam - pikk-pakk kész. Következő körben megy a tisztítóállomásba, használja csak, ha már van.
Szóval eddig pozitív, teljesen sima arcberendezés, kidörzsölés nélkül.

(#4878) swoody válasza swoody (#4854) üzenetére


swoody
senior tag

Kiegészítem az előző hsz-t.
Azért néztem ki a PG6060-at mert hasonlónak tünik mint az én Remington MB-900-asom, de nem merem megvenni mert ha nem vág hasonlóan rövdiet mint a mostani(képek a vágó fejről lentebb) akkor fognám a fejemet.


Ilyen gépet keresnék ami hasonló rövdfejű vágóval rendelkezik és vigye az erősebb szőrt is.

Köszi a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#4879) bigdady


bigdady
nagyúr

Hali

Philips 1250-et ti hogy tisztítjátok? Szét lehet szedni a fejet vhogy a késeknél kipucolni?

(#4880) Nagya21 válasza bigdady (#4879) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Igen ki lehet szedni a késeket, szitát, csak ne keverd össze öket.
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#4881) Vyndree válasza bigdady (#4879) üzenetére


Vyndree
őstag

Egyesével szedd ki és úgy pucold. Én csap alatt szoktam minden borotválkozás után nem szétszedve és nem koszolódok. Szerintem elég 2-3 havonta szétszedni ha használat után rendesen el van mosva.

(#4882) bigdady válasza Nagya21 (#4880) üzenetére


bigdady
nagyúr

De hogy szedjem szét? :F

(#4883) Vyndree válasza bigdady (#4882) üzenetére


Vyndree
őstag

tessék
(142. oldal)

(#4884) bigdady válasza Vyndree (#4883) üzenetére


bigdady
nagyúr

:R

(#4885) bigdady


bigdady
nagyúr

Hali

Braun 1250-be hol és milyen kést kell venni? Vagy az egész fejet cserélni kell?
Köszi.

(#4886) Nagya21 válasza bigdady (#4885) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Az egész fejet kell cserélni.(én még csak külön kést+szitát nem láttam hozzá)
A fej árak itthon mikor néztem 16k-tól, ebalyről rendeltem 12k.
Üdv Nagya
UI: nekem már 3.5 éves a fej, de jól birja

[ Szerkesztve ]

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#4887) bigdady válasza bigdady (#4885) üzenetére


bigdady
nagyúr

Philips bocs és pont 2 éves és kezd húzni :(

[ Szerkesztve ]

(#4888) Flashcash válasza bigdady (#4887) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

http://www.argep.hu/main.asp?suche=rq12%2F50&x=0&y=0

##
Ha valakit érdekel kedvező áron egy Braun Series 7 790CC esztétikai hibás (festés hiba) borotva, tisztítóállvány, LCD kijelző stb. dobjon egy privit. Tartalék, vagy utazó borotvának megteszi.

[ Szerkesztve ]

(#4889) Jenne


Jenne
senior tag

Tisztelettel üdvözlök mindenkit.
Egy (inkább tapasztalati) tanácsot szeretnék kérni. Philips PT 860 vagy PT870 a jobb választás? Az utóbbi annyiban tér el a mássiktól, hogy nem csak a kések billennek amikor az archoz érnek hanem a késeket tartó keret is el tud billenni.
Jelenleg egy régebbi, de már csere érett HQ 6920-ast használok és döntenem kellene melyik legyen az utódja.
Esetleg hasonló tudásban és árban körkéses Remingtont javasoltok? Ha igen akkor melyiket?
Előre is köszönöm a válaszokat.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#4890) stracker06


stracker06
aktív tag

Szerintetek megérné egy ilyet lecserélni egy ilyenre, vagy nem igazán lenne előrelépés...?

SFm™

(#4891) Flashcash válasza stracker06 (#4890) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Nem lenne nagy előrelépés, az amazonon kb. 100 értékelés alapján a régi 3,8-as értékelést kapott, az újabb pedig 4,1-et.

[ Szerkesztve ]

(#4892) stracker06 válasza Flashcash (#4891) üzenetére


stracker06
aktív tag

Akkor sem érné meg, ha egy esetleges garanciális csere miatt csak kb. 3000 Ft-ot kellene ráfizetnem? :))

SFm™

(#4893) Integra


Integra
titán

kéne valami profi szakállnyíró.
az utolsó braunom tönkrement fél évesen :-/
nem nagy batárt keresek, hanem amivel tényleg jól lehet nyírni, jó a kése és valóban lehet 3-5mm-es szakállra rövidíteni..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4894) Croft-21


Croft-21
őstag

Ha megveszek relatíve sok pénzért egy elektromos borotvát, akkor attól elvárnám, hogy rendesen végezze a dolgát, de azt hiszem csalódnom kellett az RQ 1145-ben. Egy három napos borostával alig tud elbánni, hiába a körkörös mozdulatok, a kipucolt borotvafej és az 5-10 perces alapos borotválás... a nyaki résznél nem szedi le rendesen a szőrt. Utána mindig át kell menni rajta kézi borotvával is...
:U :(((

[ Szerkesztve ]

(#4895) mike1334


mike1334
veterán

Nagyon erős, de nem túl sűrű arcszőrzetre mit ajánlotok? (rezgő- vagy körkéses a jobb erre a fajtára?) Persze nem egy évre venném, így gondolom nem lesz olyan olcsó, de maradjunk 30 alatt, ha lehet :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#4896) Integra


Integra
titán

asszem megtaláltam a megfelelő szakáll és hajnyírót.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4897) CoolBoy323 válasza Integra (#4896) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

én is egy ilyen kombót keresek, mert kezd betojni a Remington hajvágóm... A többi borotvát nem szeretem, a szakállvágót elviselem, így agyalok a 2:1-ban :)

Ezen kívül valami más, ajánlott esetleg?

(#4898) artiny


artiny
őstag

Szerintetek így tényleg élesíthető a penge az elektromos borotvaban, nem tudom hogy ki e merjem probalni?

https://www.youtube.com/watch?v=qSBX81U1otM

(#4899) Integra válasza CoolBoy323 (#4897) üzenetére


Integra
titán

mondanék, de nem találtam, azért linkeltem ezt, mert ez tűnik a legjobbnak és még elfogadható ára van, továbbá user tesztet olvastam, ahol kifejezetten kitértek arra, hogy vastag, erős, sűrű hajjal is elboldogul. és ha azt is lenyírja akkuról gond nélkül, akkor nekem is megfelelő lesz, hogy 3mm-re lenyírja a hajam, szakállam hosszabb, mint a hajam :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4900) Vyndree válasza artiny (#4898) üzenetére


Vyndree
őstag

Ugye nem cserélte össze a késeket a szitákkal, ugyanoda kerülnek vissza? :)
Ha ilyen borotvám lenne és úgyis kuka azok a kések, akkor egy próbát megér. Nagy csodát nem várnék tőle.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.