Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwm3
tag
Sziasztok,
Végképp megadta magát a Philips qt4015-öm (pedig már egyszer forrasztottam bele új akksit :-D ), most már menthetetlen.
Borosta vágásra használom, (a nyakamat, szakállvonalat kézi, pengéssel alakítom. )
Milyen utódot tudtok javasolni? Jó lenne, ha esetleg AA tölthető akksit tehetnék bele, így kevésbé kéne attól tartanom, hogy ki kell dobni egy jó gépet, ha tönkremegy az akksija.Köszi előre is!
-
bmwm3
tag
Én úgy értelmeztem (lehet, hogy rosszul), hogy azt kifejezettem arra találták ki, hogy nullásan is lehessen használni (ezért kell cserélni a fejet is időnként). Nekem erre a nullás részre nincs szükségem, azt megoldom hagyományos borotvával.
Rosszul értelmezem ezt a gépet? -
bmwm3
tag
Sziasztok!
Tönkrement a régi philips szakállvágóm akksija (még nem tettem le, hogy megszerelgetem, pusztán kihívásból és környezetvédelmi okokból, ahogy itt lentebb is említették, most viszont sürgetőbb a szitu ). Heti 2-3 alkalommal használnék egy újat, borosta vágásra (3-4-5 mm), a többi helyen (nyakrész stb) pengés borotvával igazítom formára. Elég erős az arcszőrzetem, de ezzel a részével nincs is gond.
Hanemhogy nem tudom mi legyen az utód? A oneblade pro-nak én nem használnám ki a plusz dolgait, az viszont tetszene, ha Li-ion akksi lenne.
Tudnátok valami jó tippet adni, főleg alacsonyabb árkategóriában?(++ nem bánnám, ha nem kéne utána pluszban rákölteni, pl fejeket cserélgetni)
Nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...