Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz zolnagy #13749 üzenetére
Hali!
Volt Phillips csucs borotvám. Braun 7-es sorozatu borotvám, de most a Panascodik lv65 az amelyikkel teljesen megvagyok elégedve.
Nem olyan hangos mint a braun, sokkal többet rezeg, 5x nyirórendszer, kevesebb irritáció(sokszor emiatt el is felejtek arcszeszt használni), olcsóbb szita kés (sogoroktól meg pláne), minden irányba billenő fej.
Röviden ennyi. 2db van nekem, 1 a munkahelyen, meg a mosakodós otthon.
Csak ajánlani tudom őket.
Sajnos az lv65-öt ahogy látom kivonják a forgalomból.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
hcol7
senior tag
válasz zolnagy #13620 üzenetére
na meg multkor, amikor beszeltunk rola, vettem egy ilyet, ami csak most lett kiprobalva.
kegyetlen jo, csak ajanlani tudom.
viszont bekell olajozni elso hasznalat elott, es az oldalan levo csavarral finomallitani addig, mig nem hangosan rezonal.
de utana teszi a dolgat szuperul.
meg1x koszi szepen az ajanlast. -
fradi81
veterán
válasz zolnagy #13620 üzenetére
A kiváló értékelései alapján vettem ezt a kizárólag vezetékkel működő philipset [link] amikor bejött a covid, két hetente használom, minden használat után kap egy kis olajat, azóta is mint forró kés a vajat. Bár nem tudom milyen erős a hajam és nincs összehasonlítási alapom nem volt más gépem. Az olcsó mosereken én is filóztam de végül nem mertem azok gyanus hogy nem eredetiek/valami nem oké velük. Egy próbát megérhet, max továbbadod.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
hcol7
senior tag
válasz zolnagy #13614 üzenetére
megneztem a linket, en kb fele ennyiert vettem, ranezesre gyengebb is (wahl 1541).
de a linkelt sem kelti azt a profi benyomast, consumer grade modellnek tunik. a mai napig elcsodalkozom a fodraszok altal hasznalt gepek hatekonysagan. egy tolas, es kesz a 2mm es haj oldalt. az enyemmel meg gereblyezhetem 5-6x, es meg akkoris meghagy szalakat. egyebkent aztmondjak, hogy a legfontosabb az olajozas. na ezt hiaba olajozom, nem segit sokat, max annyit, hogy nem tepi a hajamat.
de maga a marka biztosan jo, a profi cuccai kivaloak.szerk.: fodraszos kerdesre: igen, perpill az eletmodomba jobbam illeszkedik h elmegyek 2-3 hetente fodraszhoz, foleg, hogy talaltam barbert, ahova 3 klikk bejelentkezni, mindenfele idopontegyeztetes nelkul, es meg a tarsasag is jo. de emellett(vagy ennek ellenere) be fogok szerezni egy fasza hajnyirot, sokszor jonne jol.
[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
válasz zolnagy #13610 üzenetére
menj el fodraszhoz, es beszelj veluk, hogy mit erdemes. ahamyszor fodrasznal jarok, nalam is elokerul a "milyen eros a hajad" tema, mikozben itthon elhasznaltam mar 15 ev alatt 5 hajnyirot, folyamatos szenvedessel, a fodrasznal levo profi(szoszerint, es nem a magyar jelentese szerint) eszkozokkel mint a vaj lehet vegigmenni a hajamon. ok tudnak segiteni, ha mas nem.
a legtobb fodrasznal wahl tipusuakkal talalkozom, amibol vettem legutobb itthonra egy belepo szintu lion aksisat, hat azzal sem vagyok elegedett.
valoszinu 40-50 alatt nem uszod meg, ha tenyleg olyat akarsz, amivel nem csak a szenvedes lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- További aktív témák...