Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Talán azért, mert nem jól kerested. Jómagam is most nézem az SP9863-hoz kellene ami
a 9xxxx sorozattal kompatibilis az az SH91/50 Ez több újabb és régebbi készülékbe is jó.
Azért, mert csak a körkés és a kör tok az amit tartalmaz.
Az SH90 típusjel -a NET szerint- a komplett csatlakozó fejet is tartalmazza és az már nem csereszabatos mással. Tehát újabban csak körkés betétet lehet kapni. Ha jól látom.
Ezeket bárhol ahol veszi valaki - eMag, Alza stb - nem lehet hamis...
U.I: Bár az eMag-os 8eft-os hááát + ingyen szállítás. Mert létezik egy halom utángyártott is, ami nem hamis, hanem utángyártott ha korrekt az eladó.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz #86564352 #13667 üzenetére
RQ12-es fejet használtam évekig. Most SH98/70 -es igaz Prestige 9000-el,de valóban eleddig ez a legjobb Philips borotva és fej. Megérte, sokkal ,de sokkal jobb és hatékonyabb a borotválkozás vele. Imádnivaló
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Kiütögetni , fújni? Miféle borotva az. Ott a csap. A gyártó is azt ajánlja. Nem kényelmesebb?
Csináltam úgy is , hogy nem pattintom szét, de nem lesz tökéletesen tiszta még csap alatt sem. Szóval, szétpattint(bírja, több mint 10 éve így) , csap alatt mos, majd kis tisztító lötyi(mindig), összerak, járat pár fordulat és eltesz. Mi a probléma?
U.I: Csak töltéskor teljesen tisztítani? Mindig ki kell tisztítani, nem értem a miérted, amikor ott a kézenfekvő pár másodperces csap.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
válasz peti85 #13578 üzenetére
Az nem lehet hogy az valóban PhiLLips és nem Philips? Ugyanis mindenből sok hamisítvány létezik. Alig lehet megmondani melyik a hamis vagy az eredeti. Csak a hozzáértő,még nekik is nagyon szemezni kell, úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Oppá rosszat írtam, most használtam és hát a 3. fokozaton megy és alig hangosabb mint a 2. fokozat, de nyilván lassabban megy kissé a motor alacsonyabb fokozatokon, amit elvileg az érzékeny bőrűeknek találták ki. Nálam teljesen jó a 3-as, az sem hangos. Kell még sokat használnom, hogy minden részén rutinná váljon a kezelése. De nagyon egy finom kis készülék. Egyértelműen nem bántam meg a vételt,ez az elkövetkezendő 10-20 évre tökéletes lesz. Igen és semmi nyúzást nem érzek az arcomon, mondhatni inkább kis masszírozást így utóhatásként is.
-
arcitec
addikt
Pedig érdekes, ha visszaolvasok úgy kb jó pár évet, akkor nem kérdés volt a Braun a vélemények alapján, sőt emlékszem még kardoskodás is volt mellette a Philips-hez képest...
Nekem az RQ1095 is jó volt 11 éven keresztül , feltétlen nem is kellett volna lecserélni az akku is bőven 66% on. De persze ez az S9000 ez nem kérdés, műszer...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Még nincs annyi tapasztalatom, háát nyilván kicsit hangosabb, időben bizonyára gyorsabb, nekem a középső mód a szimpi, bár nem kizárt hogy átállok a 3. fokozatra. Még csak párszor használtam és nekem nem kell napi szinten heti 2-3 alkalom max...
U.I: Az arc szőrzetem nem túl sűrű és nem túl erős, ezen tényezők is számítanak, hogy a 2.fokozat talán komfortosabb nekem , de most majd használom többet a 3. fokozaton. Kíváncsi leszek a fogyasztásra. Melyik a jobb, kevesebb,nálam az fog számítani, no meg a zaj.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Szuper. Majd kérlek írj véleményt róla. Bár az S9000 Prestige-re ezt is írják: [link]
Az intelligens arcszőrzet-érzékelő másodpercenként 500-szor ellenőrzi a szőrzet sűrűségét, és automatikusan a kapott értéknek megfelelően állítja be a vágóteljesítményt.
Ezt én úgy értékelem, hogy a készülék tudja, de hogy oldja meg az talány. ( Lehet csak marketing)[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Most vegyél 98/70-es fejet van hol 17eft körül adják szemben az RQ12-vel,bár az is igaz, csak a felső részt adják, a meghajtást már nem. Egyébként nekem S9000 Prestige van , igazi műszer, bár kicsit lehetne karcsúbb, szokni kell. A vágás az sokkal finomabb minden szempontból, működést és hatékonyságot figyelembe véve. Lehet nézni sok sok véleményt és valóban olyan, mint ahogy írják. (Én is a vélemények alapján vettem meg , mert ha a teszteket néztem volna, akkor Braun 9. ). Nagyon spécin vág és valóban nagyon simára.
Apropó a QI töltőpadja is nagyon finom jóval gyorsabban tölt mint ahogy a gyár megadja és nem is melegszik. Annó az S9+-hoz vettem gyári padot (annak adták az Aquában) és még a kijelző is forró volt nem kicsit. A gyári forgalmazó azt mondta lehet hamisítvány volt.(Nyilván visszaadtam). Nos az S9000 QI töltővel töltöttem a telefont, igaz azért lassabb mint a vezetékes töltőről, de szépen feltöltötte és épp, hogy langyoska volt. Tehát ha valaki gondolkodik, bátran vegye. Vicc, hogy az EU teszteken is hiányolják a vezetékes töltőt, pedig abszolút rendben van a QI töltője[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Apropó. Használtál Braunt. Én sajnos nem( nem tudom a különbséget), csak Philpset. Olvastam teszteket, ott többségében a Braun 9-es sorozatot hozzák ki, szemben pl a Philips S9000 Prestige-el szemben is. Talán egyénfüggő is kinek melyik, de igazán felhasználótól lenne jó tudni, akkor melyik is milyen? Ha írnál pár mondatot az ügyben...
-
arcitec
addikt
Csak aztán nem lehet tudni miféle az az egy db amit leáraztak, mert pl a Mediában nem akciós a Marketworld -ben nincs is SP9863-as .. Jó vételt csináltál így is , használd ,innentől kezdve az a lényeg. Egyébként akit érdekel a Series 9000 Prestige SH98/70-es fej most valóban a legjobb. Sokkal jobb mint a pl a 12-es és társai. Kíméletesebb,halkabb,hatékonyabb..
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Igen , érdemes résen lenni. pl az S9000 Prestige a full a Média Márkt-ban [link] egy hete
"csak" 107eft volt ennél olcsóbban ezt a kiszerelést nem láttam sehol, mára meg full áron, azért ennyiért ,hogy megy el, ami áron adják most? Nem értem a marketingeseket.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Köszi. Még arra lennék kíváncsi, hogy a borotvafejek mennyire kompatibilisek egymással és a gyakorlatra értem. Mert pl a 1095-höz jó a 12-es fej , igaz kicsit nagyobb és mér nem megy be a fürdetőbe (tölteni lehet) és töltő tokba is szorul kissé, de még épp belefér. Ez a múlt.
A jelen borotvái mint a Prestige S9000 amibe SH98/70 fej kell pl ez jó -e a 12 fej helyett a 12-esre? Bár azt tudom hogy az SH98/70-es a sorozatnál már csak a 3 szitával rendelkező felső rész szerezhető be. A készülékhez csatlakozó rész mint pl a 10 vagy 12-esnél ahol az alsó rész is a szitával együtt szerezhető be, már nem jár.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Nem értem miért hiányolják sokan ( még tesztelő is) a tisztító állomást. Nekem van a 1095-höz az elején volt párszor használva , az is macera mert utána meg azt kell tisztogatni.Kell bele "lötyi" stb. No meg pláne az új fej meg nem ment bele. Szóval a csap alá és tökéletes 11 éve. Tényleg nem értem a Philipshez szerintem nem kell. Nem véletlen hagyták el a 9000 Prestige sorozatnál. Időnként akár teljesen szét lehet kapni, de a gyakorlat azt mutatja még arra sincs szükség. Tudom mert most kaptam szét a napokba. Teljesen rendben van.
-
arcitec
addikt
4 éves? Ezek bírják sokáig. Bár én nem használom naponta, de az enyém 10 éves és a 65-ből még mindig tud 40-50 .et kb (most pontosan nem emlékszem), de használatban ugyan úgy 3-5 egység egy borotválkozás. Van Garmin cuccom is 2012-ből és még mindig napi 8 órát simán bír minimum.(Nem borotva csak az akku okán említettem). És sorolhatnám a S4 megjelenés óta ( 2013) még mindig simán megy az eredeti akkuval is. (Jó nem mint új korában, de akkor is. Csak nem kell kinyírni)
Apropó a RQ1095-öt "fürdetős" töltővel, fejekkel, hordozó töltővel. Mennyit érhet?
Ja akku cserélhető kb 8eft.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Ha borotvahab, akkor miért nem jó a penge, speciel én a pacsmagolás okán váltottam
, na meg ezt bármikor akár híradó nézés közeben is tudom használni...
Nekem az a jó benne, hogy nem kell előkészülni rá ...
Az RQ12-es sorozat szerintem , no ebbe csak beletaláltak, ez sikerült ...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz macika69 #1714 üzenetére
Hát én is csak nézek, hogy lehet ekkora különbség az RQ10 és RQ12 közt
de hát van, tapasztalom én is,valóban sokkal jobb,na ezt vártam volna valahol min.
az RQ10-es fejtől is 1 éve.Ja és egyébként RQ1090-es géppel simán megy az
RQ12-es fej. A tisztítóba nem jó(beleszorulna , mert ducibb), de nem gond, ott csak töltöm ...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz sanzi89 #1709 üzenetére
Hát az jó lenne , de hol is vetted és mennyiért az RQ12-es fejet mert
még nem nagyon találtam kivéve Pixmania de ott elég drága...
Apropó és tényleg sokkal jobb mint az RQ10 -es? Nálam újabban
a nyakon kell kicsit többet dolgozni ha pl 1-2 napos ...
Ha naponta van használva akkor jó ... ( hümmm elmegy) ez az egy a gyengéje ...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz sanzi89 #1664 üzenetére
Megkérdeztem a szervízt és azt mondták a RQ10 fej nem kompatibilis RQ12 -es
fej.el vagy is nem lehet a RQ1090 -es géppel az RQ12-es fejet használni.
Na ki tudja akkor a tutit, mert ha jó lenne én is vennék RQ12-es fejet az RQ1090-es
borotvámhoz,...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...