Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Braun BT 5070-nek létezik már modernebb, jobb akkumulátorral szerelt verziója?
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Látom nagyon él a totyik...
Ha veszek egy teljesen új Braun 92S combipackot 29K-ét, de adnak mellé egy teljesen új, még a csomagolásból ki sem bontott 9-es Braunt, egy bontatlan fóliázott töltőt, egy szintén még nem használt fóliázott tartóállványt és egy új tartó tokot, akkor az a 92S így esetleg már nem is drága? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az Aldi saját márkás borotváiról kérhetnék véleményeket? Mind a két típus érdekelne.
Jelenleg Gillette Fusion-t használok, megszoktam a babpopsi simaságot.Ezekkel mennyire sima az eredmény? Nem húznak? Mennyire tartósak, megbízhatóak?
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Történt egy kis baleset..
Nem, nem vagdosott össze a gép.Véletlen a Philips hajnyíró töltőjét beledugtam a Braun szalállvágóméba.
Philips töltő Output
15V 5,4WBraun töltő Output
5,9V 600mAA töltő csatlakozója majdnem ugyanaz.
Rá is ment érintkezett is tutkó.Nem pukkant semmi.
Lehúztam hamar.
Mikor rádugtam nem csinált semmit a Braun.
Mondom nincs áram?Aztán kipróbáltam mind kettőt a saját töltőjével.
Jól működik mind kettő gép.Szerintetek károsodott a Braun szakállvágó?
Vagy van benne túlfeszültségvédelem? -
Sayan_
csendes tag
Sziasztok. Kb. egy éve vettem egy vadi új Panasonic ES-LV95-S Arc 5 elektromos borotvát tisztító állomással együtt. Használtam vagy 5-10 alkalommal max, és bár emlékszem, hogy simára nyírta az arcot, mégsem jött be a dolog, azóta eltéve a fiók mélyén pihen. Most megtaláltam, és igazából az lenne a kérdésem, hogy van-e kereslet használt borotvákra, van-e értelme meghirdetni egyáltalán? Mivel tényleg hibátlan mind műszakilag, mind akkumulátorilag, így nyilván nem bagóért kínálnám, viszont az is igaz, hogy ha már megtaláltam, akkor eladni szeretném, nem tartogatni, és beárazni drágán, hogy majd úgyis elviszik. Emlékeim szerint külföldről rendeltem, de hivatalos számlával, leírással, dobozzal, garanciával, ami az eladó szerint itthon is érvényes, bár fogalmam sincs, hogy 1 vagy 2 év garancia jár-e rá, így valószínűleg gari nélkül hirdetném. Véleményetek szerint mennyit érhet amennyiben van ezeknek használt piaca? Köszönöm előre is!
-
ricshz921008
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérném... teljesen elvesztem a kínálatban...
Most 5pengés hagyományos borotvát használok mind a fejemre, mind az arcomra. Ezt szeretném kiváltani egy elektromos borotvával. Nem tudom, hogy erre a célra a körkéses vagy a rezgőkéses megoldás a megfelelőbb. A cél az lenne, hogy 2 naponta letudjam borotválni az arcomat és a fejemet is irritáció nélkül, mivel a mostani borotva folyamatosan irritálja a tarkómat ill., a nyakamat, ezért 5-6 naponta ismételhető a művelet. kb. hasonló stílusban borotválkozom én is (középső) ([link] nem tdom, esetleg egy oneblade-el lehetne igazítani a kontúrt.Nem lenne hátrány, ha lenne hozzá fertőtlenítős dokkoló, a keret 60k huf lenne, ha nagyon megéri 80k-ig feltudnék menni.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudom nem itt a helye, és ezért csak előzetesen kérdezem a topik lakóktól, elsőbbségi jog alapján talán Titeket illet, a többit privátban akit érdekel.
Nem biztos még, de lehet hogy eladó lesz egy RQ12xx borotvákhoz való és újszerű állapotban lévő kemény utazótok, egy összecsukható töltőállvány és egy gyári töltő is -
Jenne
őstag
válasz
luciferk #12387 üzenetére
A Xiaomi csak csupán fogyasztói elektronikai termékeket fejleszt, de Ő maga nem gyárt, mert nincs is technikai háttere hozzá, hanem kiadja gyártásba. Indiába, Malajziába, Indonéziába, Fülöp-szigetekre ...
Például pár éve a Remingtonnal van közös alapokon, de inkább csak lemásolási alapon.
Múltkor volt egy rövid film az egyik ismeretterjesztő csatornán, éppen róluk is és hát... mintha garázsműhelyeket látnál...
Egy termékük a sok közül...[link]
(létezik már belőle tovább fejlesztett változat is, gondolom Pro megjelölésselami ha esőt érzékel, akkor automatikusan kinyílik---mint az autóknál az esőérzékelős ablaktörlő)
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #12385 üzenetére
Braun BT5042 inkább többet tud az 5050-nél, főleg az akksija miatt, és ez már új idei modell, a honlapon nem könnyű tájékozódni[link].
luciferk Nem tudom, de szerintem úgy működik, hogy vannak a saját fejlesztésű és gyártású ismert, jó minőségű termékei, amiket te is említesz, másrészt meg kereskedőházzá akar válni(mint pl. Somogyi, Sencor, stb. utóbbinak is vannak pl. villanyborotvái is
)), az akár több 100 egyéb termékkel(strandpapucs, zöldséghámozó és még sok minden), amit megfelelőnek tart a nevével árusítani.
-
luciferk
senior tag
Vajon az xiaomi amely jól ismert márka és elismert a jó minőségű termékeikről miért adja nevét az ilyen hulladékoknak
nekem többféle xiaomi termék van, Bt füles, rotuer stb melyek nem túl drágák és tökéletesen működnek már hosszú ideje.
-
törölt tag
válasz
luciferk #12379 üzenetére
Többen is írták már, hogy az olcsó Xiaomi borotváknak pár hét, vagy pár hónap után eltört a késtartó része, vagyis használhatatlan lett. Szerintem körkésesből Philipset és Remingtont érdemes itthonról üzletből, rendes garival, de ezekből se a legolcsóbb, belépőszintűt venni.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Vennék 15-16e max ár körül szakállvágót.
Braunokat néztem a MM-ban, ma és holnap jó árban vannak, BT5050, BT5060, BT5070 és társai.
Melyiket érdemes megvenni?
Értem ez alatt, hogy pl van amelyikben Ni-Mh akksi van, és az pl nem szimpi feltétlen.
Vagy nézzek mást? Philips?*Braun BT5042: ha jól látom, ennek Líthiumos az akkuja. Mivel tud kevesebbet, mint pl az 5070?
-
luciferk
senior tag
Nézd meg egy kicsit feljebb amit linkeltem ott írnak róla.
-
luciferk
senior tag
Sziasztok,
Ha van aki használ egy ideje (pár hónap) ilyen borotvát [Xiaomi ES3 3D ] legyen szíves írjon egy pár negatív-pozitív szót róla. Bár az értékelések jót írnak róla, de gondolom egy pár hónap használat után derül ki igazán, hogy jó vagy felejtős e ez a borotva. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kuponnapos akciók vannak a Mediában. Braun BT5050 12389 HUF.
Ennyiért van ennél jobb vétel? Pro/kontra? -
LayRue
csendes újonc
válasz
Szilágyi84 #12376 üzenetére
Köszönöm, rákeresek!
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
LayRue #12373 üzenetére
Szia Braun BT5070-es egész jó gép elérhető kedvező áron jó üzemidővel egész gyors töltésű mert vannak jóval lassabbak is. Kicsi könnyű kényelmes és hajhoz is tökéletes nem húz vagy tép két fejjel az egyik 1 cm-ig a másik 2 cm-ig állítható. Nézd meg sokan ajánlják szerintem felső középkategóriás teljesen rendben van ennél a drágábbak se tudnak szerintem többet vagy jobban.
-
LayRue
csendes újonc
Üdv!
Nagyon nem vagyok jártas a témában, így totál laikusként a tanácsotokat kérném.
Szakállvágó, trimmelő vásárlása előtt állok, kérdés, mit ajánlatok, mire érdemes beruházni.
Fazonformázásról van szó, semmi extrém, mégis szeretném, ha a készülék bevethető lenne bármire. Aksis előnyben, jó üzemidő, minimális karbantartás, megbízhatóság és pontosság. Ár annyira nem befolyásoló tényező, de maximum 50ben jó, ha megáll.
Első körben OneBlade-et néztem ki, a 6620/20-ast. Fodrászom azonban Hairway-re beszélne rá, ami olcsóbb, illetve állítása szerint tartósabb és jobb konstrukciók. Ez utóbbit használ(t) valamelyőtök?
Braun, MOSER, Remington, BaByliss, ezekről is általánosságban jókat olvastam, persze nem mindegyik típusról.
Köszönet, ha valami iránymutatást tudtok adni! Esetleg abban is, hogy milyen ár fölött nem éri már meg a szolgáltatás, amit adott termék nyújt. -
törölt tag
válasz
Fleto93 #12370 üzenetére
Majd írd le, mennyire vált be, és mennyi ideig bírja egy penge rendszeres használat mellett. Mondjuk én inkább egyszeri beruházással egy hosszútávú megoldást választottam volna, például Braun, vagy Philips BT 3, 5-ös széria, még ha NiMh, akkor is 3-4 évi használat van benne biztosan. Ezt is jónak mondják pl. , vagy ez már pl. Lítiumos, és a titan bevonatú penge, és a 4 év gari se rossz.
Villanyborotvánál amúgy nem fontos a vízállóság, elég, ha mosható, mert az a tisztíthatóság szempontjából nagyon hasznos. -
Fleto93
tag
válasz
#94529552 #12368 üzenetére
Köszi, láttam, hogy nagy a választék, ezért is kérdeztem.
Végül sikerült 15e Ft-ért rendelnem OneBlade Prot, ez már lítiumos.
Kíváncsi leszek rá, a mostani Philipsel megszenvedtem a forma miatt oldalt az arccsontom alatt, ez elvileg jobban követi az arc formáját.
Szimpi az is, hogy teljesen vízálló, az olcsóbb szakálvágók azért ezt nem nagyon tudják.
Elvileg pénteken lesz átvehető, remélem beválik. -
törölt tag
válasz
gkrisz78 #12366 üzenetére
Mihez képest? Mert szerintem nem olcsó, mert van itt tisztítóállomással is 50k alatt. Vagy ha gondolod, vegyél Series 9-est. Én inkább azon lennék kiakadva hogy miért ilyen drága.
Ha a Braun Series 5 kerül 27-28k-ba, akkor egy Series 7-re nem mondanám, hogy olcsóság 55k-ért. A német Amazonon is kb. ennyi.
Fleto93 Van választék bőven szakállnyíráshoz[link]. Ha lehet, én Litium akksist választanék, aztán Titán bevonatú penge,. stb... Esetleg olvasd el, ami írás van a témában[link]+ még a válaszok ezekre...
A One blade elég drága lehet majd, ha a rendszeres penge cserét is beleszámítod. -
gkrisz78
tag
Erről mi a véleményetek, miért ilyen"olcsó"?
-
Fleto93
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Philips QT4000 cuccot használok, de már ezer sebből vérzik, csereérett.
Kb. heti egyszer használom, semmi extra igény, csak annyit szeretnék, hogy egy rendezett 2-3mm-es borostát tudjak csinálni vele, nullás kontúrral. Ezt a mostani Philips is hozta, de az akksiját kb az első perctől gyűlöltem, borzasztó gyenge.
Tudnátok ajánlani valamit max 10-15 ezer Ft körül?
Amit elsőre néztem az a Philips OneBlade QP2520/30, de azt se bánom, ha van valami egyszerűbb, olcsóbb eszköz. -
Grillo
őstag
Hali, Philips s5420-hoz keresek csere pengéket, SH50/50.
Eddig itthon 11k-nál olcsóbbat nem találtam, ebayon talán van 7k-tól.
Valakinek bejáratott eladója, boltja nincs véletlenül? -
törölt tag
válasz
mirci18 #12356 üzenetére
Milyen márka? Ha Xiaomi, akkor nem sok reményt fűznék hozzá, de legyen több szerencséd, mint a Kemei-vel.
Azért inkább legyen vízálló a karórád is(borotva is feltétlenül vízálló, vagyis lemosható legyen), mert akár egy kézmosástól is beázhat, már láttam ilyen olyat, amelyiknek foltos lett a számlapja. De egyébként is bármikor érheti víz véletlenül is az órát.
-
mirci18
addikt
Szépen és korrektül leírtad mind a két termékfajta hibáit és egyes tipusait.
Tény az órák közt vannak kamu mutatós órák de ezek általában a 10 dolcsi alatti órák.
Azonban a linkelt fórumon tudnak neked segíteni hogy 20 dolcsi alatt olyan órákat találj ami ezeknél már jobb minőségű akár vízálló is.
Itt az a lényeg hogy nem kell feltétlen több tízezret elkölteni mégis van egy jó órád.Én a saját Currenemet imádom.
Kemény 3000 ft volt.
Kínai műbőr szíjas de még két év után is eredeti szíjjal van a kezemen az óra.
Elemet egyszer cseréltem benne ami marha egyszerű dolog pár száz forint bele egy elem.
A vízállóság meg akinek fontos vegyen olyan órát ami ezt tudja de én eleve nem órával a kezemen tusolok nekem nincs szükségem rá.Mondandóm lényege az lenne hogy a kínai gyártók választása bizonyos esetekben azért kifizetődőbb mert ha ügyes vagy és jártas akkor fele vagy harmad áron van egy ugyanolyan stabilan jól működő cuccod mintha márkásat vettél volna.
Nyilván ez minden termékre és termék típusra nem igaz de ez már más kérdés.
-
Jenne
őstag
válasz
mirci18 #12356 üzenetére
Az a gond a kínai termékek döntő többségével, hogy szemre és első látásra jól néznek ki, de az anyag használat az kritikán aluli. Mennyiséget már tudnak gyártani, de minőséget azt még nem nagyon...Míg a Philips vagy a Remington, (aki már sajnos szintén Kínában gyártat), a körkéseit a borotváihoz lézeres megmunkálással végzi, mikronos pontossággal, addig a kínai klónjaikat leamortizált, sok éves kopott szerszámokkal végzik. Egyébként a Xiaomi okostelefonokat, alkalmazásokat és fogyasztói elektronikai termékeket terveztet, gyártat és értékesít. Sajnálatosan és ami a minőségre is rányomja a bélyegét, Malajziában, Szingapúrban, Indiában, Indonéziába és a Fülöp-szigeteken gyártat, sok esetben (hasonlattal élve) szinte garázsműhelyes szinten teszi ezt.
Na akkor a teljesség igény nélkül...
Sinobi
Gyenge minőségű, préselt, kínai szerkezet van benne csavarok nélkül, ergo csak egészben cserélhető a tokkal együtt....
Skmei
A hátlap csavarosnak álcázott de olcsó, pattintós megoldás. Spiáter anyag, nem rozsdamentes acél tok. A rajta lévő felírat szerint 30 méterig vízálló, de gondolom az vízszintesen értendő, ez sem vihető víz közelébe. Curren
Ragasztott kis mutatókkal, a gombok nem csinálnak semmit, csak díszítőelemek, festett spiáter tok, sajtolt-gagyi, kínai szerkezet van benne.
Spiáter = cink-alumínium ötvözet, kevés hozzáadott sárgarézzel, amit a szilárdság növelése érdekében adnak hozzá,nagyon könnyen deformálódik és kopik.
Elnézést az offért... -
mirci18
addikt
válasz
#94529552 #12354 üzenetére
Órákat tudok.
Megir,Curren,Jaragar,Skmei stb.
De itt ezen a fórumon
még többen tudnak nektek segíteni.
Itt vannak kvarc órák digitálisak még felhúzósak is akinek erre van gusztusa.Egyébként a borotvákat eleve nem ismerem azért vagyok itt.
De elvileg egy topiktárs segítségével szert tettem egy darabra. -
törölt tag
válasz
mirci18 #12352 üzenetére
Én se értem miről beszélsz, mert senki nem mondta, hogy minden kínai cucc szar lenne, és kb. mindenki használ kínában készült termékeket, és nemcsak a márkás bérgyártottakat, + sokan rendelnek echte kínai dolgokat, Ali és egyebektől, mint én is, és nincs gondom velük, persze előfordulhat azoknál is bármi, mint mindennel. A borotvák esetében többen is vettek és használták volna echte kínai gyártók termékeit, és az alapján nem ajánlják, még a nagy nevű, bár úgy tudom, hogy még mindig csak mobiltelefont gyártó cég borotváira is sok a panasz, pedig nem is olyan régóta használják. Írtam korábban, hogy tetszik némelyik borotva is, és az előbbiek miatt elvetettem a tisztán felső kategóriás Pana kinézetű, de nagyon olcsó Kemei-t. Replika borotva meg minek? Órákkal nem foglalkozom, de akkor mondj Jennének olcsó kiváló kínai órákat például. Vagy a többieknek hosszú távon is rendszeresen használható, kedvező árú, és jó minőségű borotvákat, de ezt te se tudsz, ha jól tudom, mert pont azért vagy itt.
-
Jenne
őstag
válasz
mirci18 #12352 üzenetére
"...Már megint egy óriási blaszféma..."
blaszféma = helyesen írva blaszfémia és a jelentése Istenkáromlás, vagy az Isten és a vallási tisztelet tárgyainak sértő szándékkal történt lealacsonyítása, tágabb értelemben használva: - bármilyen dolog, személy, vagy csoport elleni tiszteletlenség, szándékolt sértés megnyilvánulása.
Csak azt nem értem, hogy ez a blaszfémia célzás ez hogy jött ide...? -
mirci18
addikt
Már megint egy óriási blaszféma.
Kínában is vannak minőségi márkák akik törekednek a pontos gyártásra és jó minőségre. Nyilván nem a bóvli kategóriában mérhető az áruk sem.
A karórás hasonlat eléggé sántít mível egy fél millás órát ne hasonlítsunk már egy 20 ezreshez.
Főleg egy replikához.
Egy replika óra nem azért kell mert pontos vagy precíz hanem azért hogy viríts vele.
Akinek szüksége van rá.
Ennyi erővel akkor hasonlítsunk össze egy Benthley-t egy Daciaval.
Autó mindkettő.Egy dolgot kéne már az embereknek megérteni. Nem minden kínai termék szar.
Tudni kell jó márkát találni akár olcsót akár drágábbat keres az ember.
Minden Kínában készül csak nem mindegy hogy hol. -
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
A régi Philips Series 7000-em feje megérett a cserére,de sokalom érte a 20e-t, meg nem voltam teljesen megelégedve se vele. Kipróbálnék valami jobb minőségű rezgőkésest. Szóval nézelődtem és ezek a versenyzők jöttek szembe:
-Braun Series 7 720s 43-e elvileg ez elég nekem nem akarok a zuhany alatt borotválkozni
-Braun Series 7 790cc - 50e +7-et lehet hogy megér a tisztítóállomás
-PANASONIC ES-LV65-S803 57-60e elvileg az a Braun 9-essel van egy ligában
-Braun Series 9 - 9250cc - 68-70e ez egy kicsit sok, de talán még belefér. Illetve úgy olvastam, hogy a 7-es és 9-es között csak annyi a különbség hogy a 9-essel gyorsabban végez a az ember, illetve ilyen-olyan LED-es kijelzők, ami nem érdekel túlságosan.Ha valakinek van egyéb ötlete 50-60e körül kérem szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Xiaomi Scooter 4
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest