Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr Bubo #10744 üzenetére
Mivel rezgőkésesre kérdezett rá, ezért nem említettem a körkésest.
Egyébként a körkéses könnyebben elbánik a hosszú szőrrel mások tapasztalata szerint. Saját tapasztalatom nincs ezen a téren, pedig voltak körkéses borotváim is, de többnapos (pláne egyhetes) szőröm soha#10745 metron
Mindenki másként érzi a borotva hatását. Neked kínlódás volt a körkéses, másoknak (pl. nekem is) semmi baja vele. Ezek után ki merné azt mondani, hogy majd a rezgőssel nem lesz gondod. Lehet, hogy az is ugyanúgy irritálni fog, hiába Panasonic. Keress egy ismerőst, akinek van rezgős borotvája, és próbáld ki. -
törölt tag
válasz
Dr Bubo #10419 üzenetére
Mindegy, egy próbát megér akkor is, bármit írnak. Mondom nekem is sikerült a használt gépet visszaadni. Borotvákra meg szoktak lenni direkt ilyen vv akciók, ezért nem ismeretlen fogalom nekik a visszavétel. Majd kiderül, ha megpróbálja, kár ezen már ennyit rágódni és bizonygatni.
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #10415 üzenetére
Persze, elvileg a porszívóra se vonatkozik, és mégis visszavették.
A rendelet más dolog, és más a vv garancia, ne keverd a kettőt. Többször is volt vv garancia hirdetve Philips és Braun borotvákra. De ez a 60 napos megint más dolog, nem véletlenül van kint,és most is látható a terméknél[link], amit r0b1 kérdezett.
-
Jenne
őstag
válasz
Dr Bubo #10318 üzenetére
Tájékozódtam én, csak ... de most már mid1.
Az összes series 9 92xx sorozatú borotván (9240s/9260s/9290cc/9295cc/9296cc/9299cc) már ott van a Wet&Dry jelzés a nyélen, de az előző 9-es sorozaton, a 90xx sorozatú borotvákon még nincs. Vélhetően a Braun idő közben módosított rajtuk.
Nekem ebből az nem tetszik, hogy a Braun oldalán egyedül a 9299cc-nél van feltüntetve az, hogy az a borotva az amelyik különbözik a többitől mert Wet&Dry működésű, holott a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az összes 92xx sorozatú borotva csak Wet&Dry működésű! De ez csak a 9299cc-nél van ez feltüntetve a braun oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest