- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
#86564352 #11921 üzenetére
Szia!
Köszi a megerősítést.
Az After Shave-et a Maliziaból azt én is szoktam látni az InterSparban, csak a Malizia Balzsam az amit nem tudnak már beszerezni. (egy kis maszek drogéria, évek óta ott veszem/vettem) Lehet ezt is kivezeti a gyártója, mint pár éve a Pre Shave-et?
Ezzel a Lidlis szerrel az a fő gondom, hogy és mivel balzsam lenne, nem szabadna hogy csípje a bőrömet borotválkozás után! Malizia After Shave (pedig az utáni arcszesz) az semmi ilyet nem tett. A Balzsam meg aztán főleg nem. Na mindegy is, a szomszéd majd elhasználja. Pengézik nem villanyos borotválkozós, és az erdészetnél dolgozik. Azt mondta, mindegy milyen az illata, kint az erdőben nem probléma, a bőre meg mint a rinocéroszé és bírja.
Jók azok a kínai cuccok, nem szidd őket...
Én nagyon kíváncsi lennék és kipróbálnám, már csak a móka kedvéért is, a Xiaomi eső érzékelős automata esernyőjét.
Gyagya másik szomszéd pár hete vett a Tecsóban egy autóba való lábgumi szettet. Ócsó vót, hát nosza...Na annak olyan erős ecethez hasonló kibírhatatlan "illata" volt, hogy nem lehetett megmaradni az autóban még lehúzott ablakok mellett sem. Két napra rá kuka kidobás lett az olcsóság vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest