Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Knight666
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, simán lehet, hogy még működik a NetTv, és életben van tartva, őszintén szólva kb. 3 évvel ezelőtt indítottam el utoljára...
Talán pont a prohardvert próbáltam meg elérni a beépített böngészőben, gyakorlatilag használhatatlan ezen a tévén a felület sebessége miatt, de ránézek most majd újra kíváncsiságból. A netflix/youtube app támogatása tuti megszűnt, pontos dátumot nem tudok, utóbbi linkje amúgy elérhető a mai napig. Amíg nem volt pc-re kötve a tv, addig használtam (volna) yt videók megtekintéséhez, de brutál lassan indult az appválasztó felület, és ott is rettenetes reakcióidővel történt minden, a videók keresése pedig teljesen más eredményt adott, mint a webes yt, szóval igen hamar lett mellé dedikált pc.
Egy időben a "www.supportforum.philips.com" mára már lelőtt fórumán volt egy fejlesztő mérnök emlékeim szerint, aki kiírogatta, ha éppen elérhetetlenné vált a szerver. Az biztos, hogy bevédték magukat:
A TP Vision Netherlands B.V. nem vállal felelősséget a tartalomszolgáltatóktól származó tartalom tartalmáért és minőségéért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja igen, a káva hiányozni fog, mégiscsak szálcsiszolt alumínium, lehetett rá idénynek megfelelően kis színes dekorcuccokat ragasztgatni (tököcske, hóemberecske, nyuszika...
), meg a hozzá illő fém felületű távirányító is, amivel nagyon jól lehetett pókokat agyoncsapni. -
bbalazs0924
friss újonc
-
MadMancs
veterán
válasz
Knight666
üzenetére
Ez a hosszú nyomás 7503/12 esetén nem működik. Piros - kék - zöld - fehér - türkiz - off ambi gomb rövid nyomására.
Illetve ha csak képernyő van kikapcsolva de van valami audio/videó lejátszás akkor rövid gombnyomásra ambi hang követése - retro (UV meter) kapcsol be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Talán pont a prohardvert próbáltam meg elérni a beépített böngészőben, gyakorlatilag használhatatlan ezen a tévén a felület sebessége miatt, de ránézek most majd újra kíváncsiságból. A netflix/youtube app támogatása tuti megszűnt, pontos dátumot nem tudok, utóbbi ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), meg a hozzá illő fém felületű távirányító is, amivel nagyon jól lehetett pókokat agyoncsapni.