- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
válasz
picassol23 #20960 üzenetére
Nálam sincs abszolut,pedig ugyanez a tipus
-
MEXX_85
tag
válasz
Hát.... Van benne rendesen... En azthittem hogy ez enyém gáz... De ehez képest eltorpul.. Nekem felul a szelen van ahol jobban bevilagit, visszább lapozol akkor megnezheted tettem fel képet róla, pixel hibak meg.... Levannak szarva... Masfel m rol eszrenem veszed.... Csak maga a tudat szar hogy ha kiadol ennyi pénzt nem kapsz érte megfelelő alalpotban lévő uj keszuleket... De most a tortura mire visszakuldom... Nem tudom er e annyit.... Amugy uj észrevétel hogy sokszor szilankos darabos a kabeltv... Valamikor felorat is szenved vele a tv.... Mire megszunik....
-
FJC
senior tag
válasz
Abszolút nincs nálam.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest