- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castpocok
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, mert kifogott rajtam az újonnan vásárolt laptop amihez természetesen hülye vagyok, de kellett
Ez még csak a problémám egyik fele
Van nekem egy Philips 42PFL7656H/12 Smart LED tévém, amin eddig külső winchesterről esetleg USB-ről néztem 3D filmeket. Viszont most szeretném a laptopomról is lejátszani őket, de nem nagyon akar összejönni
Nem tudom mit csinálok rosszul. Össze kötöttem a két "eszközt" hdmi kábellel, a tv menüjében kiválasztottam a számítógép ikont. A laptop képernyőjét megosztottam, remekül működik minden. Az online tartalmakat gond nélkül nézem a tévén keresztül. A hétvégén letöltöttem a Captain.America.The.First.Avenger.2011.1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264.Hun-HDGirL filmet. Elindítom a laptopon a filmet ami "egymás alatti és fölötti típusú" volt. A szokásos módon próbáltam volna a tévével összerakatni, de nem engedte az átváltást. Megpróbáltam a 2d-ből 3dre konvertálást is ami majdnem össze is jött, ami alatt azt értem, hogy sikerült valamilyen 3d jellegű hatást elérnem. De a tv Ambilight-ja teljesen behülyült és a tv hátulja időnként elkezdett villózni ami nagyon zavaró volt film nézés közben. Azt még hozzá tenném, hogy az Ambilight amúgy ki volt kapcsolva. Már azt hittem, hogy a tv krepált be, de szerencsére annak nincsen baja. Ugyanis átmásoltam a gépről a külső vinyóra és arról remekül futott a film. Ma letöltöttem a gépre egy KMplayer nevű lejátszót amivel azt hittem megoldódik a problémám. A lejátszón kapcsolgattam a 3D ikont, de sajna a lejátszóval sem sikerült 3D-t elérni. Valaki tudna segíteni ebben, hogy mit kellene csinálnom, hogy működjön a dolog. Segítségeteket előre is köszönöm és bocsánat a regényért!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest