- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Üdv!
Azért tettem fel a kérdést, mert abszolut nincs tapasztalatom a márkával kapcsolatban. Egy csereutalvány miatt nagy mozgásterem nincs más márkát választani. A boltban 32"-os méretben vehetek ismét Oriont, LG-t a százezer fölötti kategóriában, vagy Philipset, amiből ebben a méretben cirka 10-12 típus van a boltban 70-110.000 közötti árkategóriában. Első sorban a márka megbízhatósága a kérdés számomra, mert ha ez is hozza az LG szintjét, amivel jó tapasztalataim vannak, akkor belevágok, mert 100k-t nem nagyon szeretnék egy "kis" tv-re kiadni. A lényeg, 20 évig ne lássa szerelő -
Gabir
aktív tag
Üdv, smart és internetes funkciók terén nem kimagasló, de képben az élvonalban van (elsősorban végülis tv, nem számítógép). A felsőbb szériás készülékeknél jön elő a jobb minőség(ű képalkotás), ha van rá keret, azokat célszerű megvenni, ha kisebb képátlóval is.
Szervízzel nem volt dolgom, ügyfélszolgálattal pozitív a tapasztalat.
Szerintem érdemes benne hagyni a márkát a kalapban, amiből választani fogsz. -
klepto
addikt
Sziasztok!
Általánosságban milyen minőségűek a Philips tv-k?
Mennyivel jobbak, vagy rosszabbak a konkurencia termékinél, illetve milyen a meghibásodási arányuk?
Támogatottság, ügyfélszolgálat, szervizháttér mennyire erős a márkánál?
Érdemes hosszú távra szánt tv-nél számításba venni a márkát? -
Baki8706
újonc
Köszi , akkor megvizsgáltatom
Aztán majd szólok hogy mi volt !! -
ajani
aktív tag
Végül megvettem a tv-t (47pfl4398h). Eddig jó, 3D meglepően jó, jó hozzá a párszáz forintos cinemacity-s szemüveg. Lehet, hogy amiatt, hogy passzentosan beillik a tv szekrénybe, de nagyon doboz hangja volt amíg rá nem kötöttem az erősítőre
UPC-s HD adások a ChrystalClear kikapcsolása után nagyon szépek, PC képe szintén nagyon jó HDMI-n, úgyhogy eddig elégedett vagyok.
Holnap jön meg az UPC mediacard, remélem az is jó lesz. -
Baki8706
újonc
Kösz a segítséget de igy sem müködik csak villog a led folyamatossan !!
Talán nincs nagy baja , legalábbis remélem , estleg valaki egy jó tv szervizt Sopron közelében ??? -
sirály69
őstag
Van még garancia rá?
-
Baki8706
újonc
Sziasztok segítséget kérnék !
Philips 47 PFL 6007k/12 tévém egyszer csak nem kapcsolt be és azóta produkálja ezt !
A ledje kettőt villog 4mp szünet és újra !!
Nem tudom mi lehet !!
Előre is köszönöm !! -
Baki8706
újonc
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni , mi lehet a gondja Philips 47PFL6007 k/12 tévémnek , egyszer csak nemtudtam bekapcsolni , éa azóta villog a led kétszer és kialszik , és igy tovább ?
Előre is köszönöm ! -
kelo22
csendes tag
Sziasztok! A hétvégén sajnos el kellett utaznom, ma is későn este fogok csak hazaérni, de mindenképp megnézem a videót... Érdemes letölteni, vagy a youtube-on nézve is visszaadja ugyanazt a felbontást?
-
ajani
aktív tag
47pfl4398h-ról mi a véleményetek? Jó áron van az edigital-ban.
-
kelo22
csendes tag
Én a helyi kábeltv szolgáltatónál vagyok (hfcnetwork) és digitálisan jön az adás, jeleztem nekik a problémám, hogy nem vagyok megelégedve a képpel, azt mondták boxot vagy ci-t akkor adnak ha előfizetek a kódolt csatornákra, de elvileg az alap csomag egyes csatornái is tudják a hd. Pendrive-om csak 4gb-s van úgyhogy hétvégén beszerzek egy külső winchestert, és letöltök valami komoly hd filmet tesztként.
-
-szabi-
addikt
Melyik szolgáltatóról van szó egyébként?
Mint fentebb írták digitális és HD adáshoz beltéri vagy CI kártya kell.
Egy két szolgáltató M1-et ad digitálisan, esetleg HD-ben ami jön beltéri és/vagy CI kártya nélkül.
Esetleg ilyen szolgáltatod van akkor ezt megnézhetnéd.
TV-n állítható, hogy analóg vagy digitális vagy mindkettőt akarod e hangolni.
Kipróbáltad már USB-ről jó minőségű fullHD mkv filmmel?SZERK: Info gombra ki kell írnia a TV-nek, hogy adott csatorna analóg vagy digitális, utóbbinál kiírja a sorfelbontást.
üdv
szabi -
kelo22
csendes tag
válasz
eszakas #6170 üzenetére
Oooh, hát nekem nem pont ilyen a menüm, de a kérdésedre válaszolva: csak a gyári beállításokat zongorázta végig a mester. Én naivan csodát vártam tőle, hogy majd előhoz valami rejtett beállításokat, de semmi. Csak az alap gyári beállításokat nézte. Egyedül csak egy kódot írt be, amivel kijött egy csomó infó a tv-ről, köztük olyan is hogy error codes:00000. Gondolom ebből állapította meg hogy nincs baja a tv-nek, de ezért felesleges volt utaznia 100 km-t.
-
eszakas
őstag
Irtad feljebb hogy kint volt a Philips szerviz, ők ugye nem az automata beállításokkal állították be a tv-t?
Ebben a menűben a Smart képnél állított ugy?
badozo: Értelek én de milyen átmérőjű a tv-d? És le merem fogadni hogy ott a lépcsőház tetején vagy a másikban van egy jelátalakító ami a digitális adást alakítja neked analóggá. -
eszakas
őstag
Én úgy tudom, hogy azt hiába HD-nak írják te az attól még SD-ben kapod az adást. A digitális csomagban tudnak neked HD adást biztosítani amihez a szolgáltató beltérit vagy a tv-be helyezhető kártyafogadót ad. Mivel ez nem a reklám helye nem akarok szolgáltatót ajánlani. Ha akarod privátban adhatok további felvilágosítást.
-
nerobi73
csendes tag
Szia !
Hát nekem pont ilyen TV-m van, Philips 37PFL5405H/12 37" (94 cm) képátló LCD TV 100Hz ,és sajna a gyerek bedobta a kijelzőt, ha lesz valakinek eladó villámcsapott, vagy rossz, de ép kijelzős, akkor arra vevő lennék.Ez a fajta kijelző van benne LC370WUY (SC) (A1)
Profi tv- lehet szeretni...
Üdv : Robi -
eszakas
őstag
Az volna a kérdésem, hogy HD csatornád van-e? Digitális beltérid van-e? Gyanítom hogy nincs, ez esetben 720x576-ban kapod ebben a felbontásban nem kapsz valami szép képet és a nagy képátló még csúfít is rajta. A felbontást szerintem nem lehet állítani.
-
kelo22
csendes tag
Na, kiépítettem a rendszert! vettem egy jelerősítőt, új koax-ok mennek a tv-hez+új csati. Képminőség változatlan, talán kicsit szebb lett, de még megpróbálok 1-2 beállítást. Olyan kérdésem lenne még hogy a képernyő felbontását tudom valahol változtatni, vagy azt automatikusan állítja magának a készülék? Esetleg tudom ellenőrizni hogy épp milyen felbontást használ?
-
taschner
aktív tag
hogyan tudom be állítani az mkv fáljnál ,hogy eredeti méretbe nézzem a filmet usb-ről mert meg nyujtja a képet és tojás fejűek az emberek 32PFL3088/12
-
sirály69
őstag
5 tv sok, ehhez már erősítő kell! Természetesen jó minőségű!
Egyébként az osztóból is csak jót kell venni, mert általában az olcsót(gagyit) tartják... -
kelo22
csendes tag
Köszönöm a sok infót, ezt a jelerősítős dolgot megpróbálom minnél előbb. A tv szolgáltatómmal sem vagyok megelégedve, de jobban aggaszt hogy a smart funkció használatával a youtube full hd-s videók sem szépek. Letöltök majd valami full-os filmet, aztán kipróbálom azzal is.
Egyébként tudtok ajánlani valami kábeltv szolgáltatót, ahol nem nagy havi plussz költséggel tudom használni az 5 tv-t? Ha jól tudom, mindenhol plussz havi költsége van a set top boxoknak és cam moduloknak... Van valakinek tapasztalata?
-
Zsivaagoo
őstag
Kell egy baromi jó antenna erősítő, ami meg tud kergetni 5+n madzagot. Anélkül romlik minden és csak zajjal lesz teli a jel.
2 felé osztott cuccon is tapasztaltam, analógnál még az erősítő után is észre lehet venni a jelbe keveredett zajt. (Nélküle meg nem ment volna 2felé a jel.)
-
-szabi-
addikt
Egy hete vettem másik TV-t a konyhába, az analóg adás így 2 TV-n oszlik meg, már ennél is észrevettem a minőségcsökkenést.
5 elágazásnál nem csodálkozom amit tapasztalsz (legalább a kábelezés is jó hosszú?)
Próbáld amit Trak mondott.
Nézzél meg USB-re dugott vinyóról egy jó minőségű fullHD filmet.
Ha az jó, akkor nincs gond a TV-vel.üdv
szabi -
crazyzozy
tag
Köszi
Most egy 32" 6636-m van. A képminőségével nagyon meg vagyok elégedve. Egy nagyobbat is szeretnék,és
ezért gondoltam a 42" 6188-ra. Vacilláltam még az LG 740 s mellett,de a Philips úgy gondolom mégis csak Philips. Komolyra fordítva a szót az LG-t 200hz panellal szerelik és ez ami majdnem eltántorított viszont sok negatív és pozitív kritikát kapott. De a philipsre nem igazán olvastam semmi negatívat. Kerestem külföldi teszteket de ott se írták le.
-
crazyzozy
tag
Szisztok!
Szeretnék egy PFL42 6188S-t venni. Az lenne a kérdésem,hogy ennek a panelja 100 vagy 200HZ-s?
-
kelo22
csendes tag
Nincs valaki esetleg Aszód környékéről aki rá tudna nézni nekem és ért is hozzá? Persze nem ingyen gondoltam
-
lorinser
senior tag
-
lorinser
senior tag
-
kelo22
csendes tag
Mindenképp megpróbálom a kábelezést köszönöm az infókat. Én sem értem hol lehet a probléma, kezdek beletörődni, hogy ez a TV ezt tudja, nem borzasztó egyébként. Nézhető, szép a kép, csak valamiért nem adja át azt az élességet amit várnák, lehet én várok túl sokat. Még megpróbálom a koax kábelezésen variálni valamit, aztán ha semmi javulás akkor lehet meghirdetem a TV-t.
-
Trak
addikt
Egy próbát meg. Bár az előzőben meg azt írod, hogy próbáltad mkv filmekkel is... gondolom gépről, notiról. Ha azok sem voltak az igaziak, akkor viszont más baj lesz, mert egy full hd-s mkv-nak HDMI-n keresztül összekötve géppel szépnek kellene lennie, ott már maximum a TV beállításokkal lehet még variálni.
Azért nem olyan rossz az az 5008-as széria, hogy ilyen hiba legyen... -
kelo22
csendes tag
Trak! Elsősorban én is arra gondoltam, hogy a kábelezés lehet "elöregdve", de a szolgáltató azt mondta azzal minden rendben. Családi házban lakom, a tetőtéren keresztül jön be a lakásba a kábel, ott van egy elosztó valami szűrővel. és onnan jönnek le a koaxok. Oda közvetlenül nem tudom csatlakoztatni a tv-t, viszont megpróbálom majd csak a kábelt.
-
kelo22
csendes tag
...egyébként próbálkoztam már .mkv, .avi kiterjesztésű jó minőségű filmekkel is, de az sem volt az igazi. Ezért nem is tudom hogy a hol keressem a hibát. Gondolkoztam szolgáltató váltáson, de mivel 5 tv van a lakásban, és ha jól tudom havidíjat számolnak fel a set top boxokért, illetve a Cam modulért ezért az 5 tv-nél az már sok lenne. Van esetleg valakinek ezzel kapcsoltban tapasztalata, hogy pontosan hogyan is működik?
-
kelo22
csendes tag
válasz
Monya78 #6141 üzenetére
Köszi Monya78!
Egész szép képet sikerült csinálnom a Te beállításaiddal. Viszont még mindig nem éles a kép. Lehet hogy túl sokat várok a tv-mtől, de egy 200e Ft-os készülékről van szó, úgy gondolom hogy ha Full HDnek adják el, akkor azt tudnia is kellene. Valahogy hiányzik az a dinamikus mozgás, és éles kép amit már egy 3-4 évvel ezelőtti Philips tv-nél is láttam, és egy 2012-es Samsung is tudta. Egyébk -
Monya78
veterán
Kép beállítás hogy néz ki nálad?
Én ezt használom a 7xx8-as Philips-en
Backlight kontraszt: 40
Szín: 65
Képélesség: 0
Zavarelnyomás: ki
MPEG: zavar elnyomás: Ki
Perfect Natural Motion: Max.
Clear LCD: Be
Javított élesség: ki
Dinamikus Kontraszt: ki
Dinamikus háttérvilágítás: ki
Színjavítás: Ki
Optikai érzékelő: ki
Gamma: -2
Színhőmérséklet: egyedi
egyedi: (Vörös-wp:127, Zöld-wp:110, Kék-wp:95, Vörös-bl:0, zöld-bl:0, kék-bl:0)
Videokontraszt: 90
Fényerő: 40 -
kelo22
csendes tag
... volt hogy szebb lett a kép, de "tű éles" képet nem sikerült állítanom. Ezt egyébként elismerte a szervizes is, de mivel nem a tv a hibás(szerinte) innentől kezdve nem mozgatta a dolog.
-
kelo22
csendes tag
Köszi a választ! Jelminőség: 100 jelerősség: 74-80 között, ez nem tudom mennyire befolyásolja a minőséget.
Coax kábel egy 75 ohm-os, de elég régi, kb. 7-8 éve lett bekötve. Én is elsősorban ezért kerestem fel a kábelszolgáltatóm, hogy valamit javítsanak, de mivel youtube-ozás közben is ugyan ez a helyzet, ezért fordultam inkább a philips szervízhez. Végig zongoráztam már a beállításokat, volt hogy szebb -
Gabir
aktív tag
Üdv,
jelerősség, jelminőség hol áll?
Illetve képi beállításokkal foglalkoztál ,vagy csak az előre beállítottal nézed?
Koax kábel minősége is befolyásolhat sok mindent(nálam két csatornát eltüntetett két csatlakozó, így le máshogy kellett megoldanom)
Esetleg tegyél egy próbát egy sima antennával és keress rá a földi digitális adókra, hogy azoknál is ugyanilyen-e a kép. -
kelo22
csendes tag
Sziasztok Philips-esek!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert igen csalódott vagyok. (igérem, hosszú leszek
) Még karácsony előtt vettem egy 42PFL5008-ast, eddig barátkoztam vele, el voltam vele, de nem igazán tetszett a képminőség. A tv vásárlásánál 2 tv-t hasonlítottam össze, ezt, és egy SAMU 40F6700-ast. A Philipset választottam, így utólag kicsit bánom. (mellesleg jegyezném meg hogy a philpises call centeres figura azt mondta hogy a két márkát azért ne nagyon hasonlítgassam össze, nem véletlenül a Samsung a piacvezető) Mostanában ismerősöknél mozizgattunk hétvégente, és hihetetlen képminőségbe néztük a 10-15 éves filmeket a sima digitális (nem HD) csatornákon, ekkor kezdtem utánna járni a problémámnak. A problémám a következő: gyakorlatilag eddig nem voltam tisztában a HD fogalmával, egyszerűen a TV nem adja vissza a HD csatornák minőségét!Ugyanazt a képminőséget tudja, talán kicsit szebb, mint a 8 éves"Acustic solutions" márkájú plazmám, vagy öreganyám 50 centis Orion-ja! Digisport HD-n egy focimeccs gyakorlatilag élvezhetetlen, kis szögletes arcú figurák szaladgálnak egy "szögletes" valami után. A hagyományos csatornákról nem is beszélek, youtube-nál ugyanez. Először a heyli kábel szolgáltatónál próbálkoztam, ők azt állítkák hogy a lehető legjobb kép minőséget próbálják adni, ha eddig jó volt, akkor most is jónak kell lenni. Egyébként sima coax káblen van szétszórva a szolgáltatás, összesen 5 tv-re a lakásban. Ők nem jöttek ki, aztán kihívtam a a Philips szervízt, egyet értett velem, látta a problémám, viszont szerinte ez ilyen, a tv-nek semmi baja, innentől kezdve nem is érdekelte a problémám, csomagolt,ment.
Szerintetek hol lehet a probléma? Tényleg ennyire mellé nyúltam volna a Philips-el? Láttam korábban Philips LED tv-ket, és sokkal szebb képe volt, sokkal dinamikusabb mozgással, ezért is mertem ezt a márkát választani. Most viszont csalódott vagyok.
-
válasz
GuruZone #6135 üzenetére
Ezt a táblát nézd át. 6000-nál már van 100Hz, alatta a Standard szóval jelöltekből számos dolog hiányzik. Hogy ezt észreveszed-e ill. hiányzik-e... az már egyénfüggő. Talán 1-el kisebb méret, de 6000-es... belefér? Ha SD TV adást nézel, akkor akár hátrány is lehet a nagy méret. Keress rá itt is a TV nézési távolságok-ra, hogy SD TV műsoroknál milyen távol kell pl. egy nagyobb TV-nél ülni, hogy ne legyen kockás a Erős Antónia, vagy akármi...
A youtube-al nem lesz gond. Azaz egyetlen amit biztosan visz a Smart-ja, HD-t is.
-
GuruZone
őstag
Sziasztok, Philips 40PFL4508H smart tv-t tervezek vásárolni a meglévő Samu UE40EH5300 helyett. Mielőtt megkérdezitek, azért ezt a modellt, mert ezt tudom olcsón megkaparintani.
A képminőséggel tisztában vagyok, volt régebben 2 philipsem is, szeretnék visszatérni.
Samunál gyűlölöm, hogy a felhasználó nem tud belenyúlni a képbeállításokba olyan szinten, mint Philipsnél.
A régi philipseim (37PFL5603H LCD, 40PFL5605H LED)
mind 5-ös széria volt, kicsit óckodom a négyezrestől, ill. azóta el is kínaisodott az üzletág.A Smart rendszerből egyedül a YouTube érdekel, mi a tapasztalat a philipsnél hogy működik:
Lassú, gyors, akad, szaggat, HD videók mennek-e, úgy összeségben vélemény?Ezen kívül bármilyen javaslatot, észrevételt, tippet elfogadok. Köszönöm !
-
troland26
őstag
válasz
-szabi- #6130 üzenetére
Igen az a típus az . Nos az általam vitt mkv-t is lejátszotta ..csak széthúzta a képet .. uborkafejűek voltak a szereplők .. nem találtam ill nem engedett semmiféle képarány beállítást az mkv lejátszása közben . A dts nem is olyan nagy probléma ,mert az én LG-m sem kezeli a dts-t ezért szinte mindent D.D-ben töltök .
-
-szabi-
addikt
válasz
troland26 #6127 üzenetére
39PFL3188H/12. Róla van szó?
Vinnie kell az mkv-t és a kép format menünek is be kellene jönnie ilyenkor.
Megnézem majd az enyémnél hogy van.
Ezt írja a manual: "Az elérhető képformátumok köre a videoforrástól függ"
DTS szerintem nem fog menni.
Kérdés az ilyenkor semmi hangot nem játszik le, vagy több hangsáv esetén átugrik a támogatott formátumra?üdv
szabi -
crazyzozy
tag
Szisztok!
Philips tv-t szeretnék vásárolni. Méret 42", ár max 230.000 ft. Van egy 32"6636-s tv-m és nagyon meg vagyok a képminőségével elégedve,csak szeretnék nagyobbat. Milyen típusút ajánlanátok? Érdekel a véleményetek,tapasztalaitok.
-
troland26
őstag
Erre valaki ?
[link]
-
-szabi-
addikt
válasz
attila720 #6120 üzenetére
Próbálj más media szervert, pl:
Serviio media server
PS3 Media Server
Universal Media ServerItt egy összehasonlítás: Comparison of UPnP AV media servers
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Philips LED TV-k lejátszák a beépitett lejátszóval a DTS hangú mkv-at? LAN-on keresztül, DLNA-n szeretném nézni vele a filmeket.
-
attila720
csendes tag
válasz
jozsi252 #6119 üzenetére
Sziasztok! A héten vettem egy Philips PFL4208H típusú tévét.minden rendben ment a wifire is feltudtam lépni (természetesen ugyanazon a wifin mint a laptop) smart funkció is jól működik viszont a DLNA nem akar :S már több videót néztem hogyan osszam meg az adatokat a windows media playerrel viszont semmi adatot(képet,videót,zenét)nem mutat a TV. nem tudom hogy hol a hiba a laptopon vagy a TV-n,bár valószínűleg a laptopon van a gond mert nem mutatja sehol hogy felismerné a TV-t :S.Ha valaki segítene megoldani a problémát megköszönném
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy ismerősöm, akinek van egy Philips 32PFL5604H LCD televíziója. És állítólag lehet hozzá venni egy olyan külső modemet, aminek a segítségével tud a tv-n keresztül internetezni. Találkozott már valaki esetleg ilyen modemmel?
Ha igen, akkor ehhez lehet venni wifi bill-t, amivel könnyebben lehet beírkálni a weblapcímeket, vagy jár hozzá távirányító, aminek a segítségével be lehet írkálni a weblapcímeket?
Köszönöm
-
troland26
őstag
sziasztok
Kedves ismerősöm vett egy 39plf3188h/12 típusú tv-t . Usb-ről szeretne filmet nézni ( pendrive, külső hdd ) vittem is neki egy 720p-s mkv-t próbának . Szépen el is indítja meg minden csak széthúzza a képet hiába van a tv adásoknál 16:9-re állítva . Média lejátszás közbe nem lehet a képarányt állítani . Van ennek valami trükkje ? Vagy ennyit tud a készülék ? Engem is érdekelne , hogy dts-t tudja -e kezelni vagy sem . ...karácsonykor lett vásárolva a tv ....
-
hucsikoi
senior tag
válasz
bluemirage #6113 üzenetére
Az az igazság, hogy mielőtt a kérdést feltettem, tartottam tőle, hogy ezt a választ kapom. Sajnos manapság egy 4-5 éves készülék öregnek számít.
-
-
hucsikoi
senior tag
válasz
bluemirage #6111 üzenetére
Köszönöm a segítséged.
Akkor marad az eddigi gyakorlat. Továbbra is lányom Samsungján leszek kénytelen ilyen filmeket nézni. Azért a Philips igazán megoldhatta volna ezt a dolgot.
-
válasz
hucsikoi #6110 üzenetére
Valószínűleg nem. Az mkv-t,mint konténert nem ismeri, csak az mp4-et (az is egy konténer tulképpen)
1., mkv-t át lehet konvertáni mp4-é, akár veszteség nélkül. Hiszen a program az mkv konténerből kiszedi a képet és hangot és átrakja a régebbi mp4 leíró szerinti formátumba. Az mkv elvileg sokkal több file-t támogat, mint az mp4, így ez ebbe az irányba nem 100% a veszteségmentes átadás. Ha pedig már konvertálni kell pl. Handbrake... akkor az idő és minőségromlás.
2., az mkv-ből ki lehet szedni a tartalmat. Ezután tartalom függő, hogy mit csinálsz vele és mibe konvertálod.
3., veszel egy médialejátszót, amit sok évig, a tévéktől függetlenül szolgál... állítható felirat méret és szín és felirat késleltetése... hogy 1-2 apróság azok közül amit sok TV nem tud. Én ezt javasolnám.
4., másik tV -
hucsikoi
senior tag
Van arra lehetőség, hogy ezzel a készülékkel mkv kiterjesztésű filmeket tudjak nézni?
Sajnos a 2010-08-25.-i a legfrissebb firmware. -
Gaga_30
tag
válasz
-szabi- #6107 üzenetére
Szia!
Még nem volt időm rá..
Igazából azért akartam frissíteni mert mkv lejátszásnál megállt filmek közben 20-40 perc hibátlan lejátszás után..
Örülnék ha megoldaná , mert akkor eladom a média lejátszómat és egy távirányítóval máris kevesebb lenne..Írok ha valamire jutok majd.
Üdv:
Gaga -
-szabi-
addikt
Amíg az örökséget viszik nagy baj nem lehet.
-
insight
aktív tag
válasz
bluemirage #6100 üzenetére
Most, hogy elült a por, újra próbálok majd segíteni ahol lehet :-)
Bár a Philips tévék vásárlását már nem tudom őszintén támogatni 2014-től, tekintve, hogy a Philipsnek más semmi köze hozzájuk, mindent a TPV gyárt, egészen a high-endig. Az új, androidos készülékekről semmit sem tudok.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
bluemirage #6102 üzenetére
Köszi. Ezek szerint nem csak a memóriámmal van baj, még bamba is vagyok!
-
-
hucsikoi
senior tag
Meg is van a kártya. Hála Istennek minden gond nélkül sikerült működésre bírni. A Tv azonnal felismerte, néhány perc elteltével már működött is. Most már csak annyi van hátra, hogy a Digisek aktiválják a csatornát.
Még egyszer köszönöm a segítséget.insight: Üdv neked is! Elárulod, hogy mi volt a régi nicked? Restellem, de nekem nem ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged