Új hozzászólás Aktív témák

• TIT

veterán

válasz #94529552 #10917 üzenetére

Te hablatyolsz,arról nem tehetek,hogy nem érted mit írok mert nem vagyunk egy szinten.
    Miből gondolod,hogy nincs kereskedelmi végzettségem?Elárulom neked,hogy csak nekem volt+pár embernek ahol dolgoztam és szakképzett vagyok másokkal ellentétben.
    Neked talán az van?
    Mit tanítottak nekem azt nem tudhatod de nyugi engem megneveltek,ellenben a mai fiatalokat és az egyik legjobb árutanárom volt.Én még a rendszerváltás után végeztem.
    Nem a másikat szapulom,hanem tényeket írok.(az,hogy neked az már szapulás az a te bajod)
    Nemcsak tv,hanem komplett híradástechnikai végzettségem van,nem scannelezem be a bizimet a kedvedért.
    Ja és nem tescoban dolgozom nyugi.
    Miért akadsz ki a tv kalapáccsal verésen dolgon?Én voltam ott a samu gyárban Jászfényszaru-n vagy te '93-ban?Elvakult koreai fan vagy és nekem beszélsz részrehajlásról?
    Ebből látszik,hogy csak kötekszel és te leszel ezzel hiteltelen.
    Azt mondasz amit akarsz nem érdekel,mert akiktől kell megkaptam az elismerést.
    Az,hogy te nem látod a képminőségbeli difit mert elvakult lg fan vagy az a te bajod,csak ne reklámozd mert nem igaz.A tesztelők is kamuznak ugye és csúnya rosszfiúk mert azt merik írni,hogy koreai nem a legjobb tv adásnál képminőségben.
    Csak tudnám mit keresel itt amikor még philips tv-d sincs.
    Az igaz,hogy nem kell általánosítsak mert ami volt pár éve nem az van most,de az lg képe akkor se tetszik és rosszabb mint a philipsé.
    A pana szídásomhoz(amit tesztek is bizonyítottak),hogy nem csinálnak kiemelkedő minőséget 1-2 kivételtől eltekintve csak annyit,hogy a legstabilabb,minőségibb márka volt nekem,de ha annyira jó neked mind akkor miért lg-t vettél?
    Ha hosszú amit írok és nem izgat ne olvasd el,nyugi gyorsabb elolvasni mint begépelni :)

Új hozzászólás Aktív témák