- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
süti5
őstag
válasz
JokerMaffia #11396 üzenetére
Nekem 22nm2-es nappaliban van 50"-os, de még dupla ekkorát is boldogan néznék
-
válasz
Szerintem a két ünnep között lesz a szokásos ár esések akkor érdemes vásárolni, a linkelt készülék a 25nm-en még pont jó,
-
lorinser
senior tag
válasz
Szia!
Nem a szoba mérete a lényeg hanem, hogy milyen távolságról fogod nézni a TV-t.
-
JokerMaffia
tag
válasz
#94529552 #11392 üzenetére
Sziasztok
Csabiapu73, dualcore, Luck Dragon, Pumma köszönöm a segítségeteket. Sejtettem, éreztem, hogy fals információ. Mindenképpen szándékozom még vele várni, lehet jövő év elején vásárolok,remélve a tetemesebb leárazást. Lehetséges, hogy jobban járnék a magasabb kategóriájú olcsóbb készülékkel? [link] "48 col méret 25 négyzetméter szobába nagynak vélem, esetleg kisebb átmérőben hasonló tudású tévék nincsenek? Köszönöm.
J.M.
-
lorinser
senior tag
válasz
Luck Dragon #11394 üzenetére
Erre gondolok. Ilyen a Sony Triluminos vagy a Samsung SUHD panel.
Csak mert ez is támogatja a HDR-t és ebből gondolom, hogy talán ebben a 9600-ban is ilyen panel lehet.
-
-
lorinser
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára Berlinben valószínűleg úgy is lehull a lepel az új 8-9000-es sorozatról de addig is lehet böngészni a 9600 adatait:
- áttekintés
- technikai adatokEzek alapján szerintetek a panel nanokristályos lesz?
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #11388 üzenetére
Pár hónapot érdemes várni, amíg az ára normalizálódik, mert most még túl van árazva. Meg aztán majd csak lesz róluk teszt, vagy tapasztalat, mert nehogy úgy járj vele, mint dualcore a tavalyi UHD-vel. Arról egyébként a prohardver is csinált tesztet: PUS7809
Van nagyobb, és magasabb kategóriás tv olcsóbban is: 48PFS8109/12 Android Smart 3D -
válasz
Ez nagy butaság, ez olyan hogy ne vegyél német autót mert biztosan nem kapsz hozzá kereket.
-
dualcore
őstag
válasz
Ez mekkora fals információ. Gratulálhatsz annak aki ezt mondta. Nem hogy lehet, de még külön pc üzemmód is van bennük. Nyugodtan megveheted.
-
Gijon
senior tag
válasz
"Számítógép bemenetek az összes HDMI-n 60 Hz-en max. 4K Ultra HD 3840×2160" szóval tuti jó számítógéphez mind a kettő.
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Véleményetek érdekelne, tévévásárlás előtt állok, mindenképpen Philipset szeretnék "43 méretben, Olyan információ birtokába jutottam, hogy semmi esetre sem ajánlatos ezt a fajta készüléket vásárolni, mert asztali számítógéppel összekötni "lehetetlen" illetve nem fog tökéletesen működni. Ennek mennyi a valóság alapja?
Ebben a két típusban gondolkodom. [link] vagy ez [link] Esetleg létezik olcsóbb televízió ebben a kategóriában hasonló tudással? Köszönöm.J.M.
-
Gijon
senior tag
válasz
azigazimoris #11385 üzenetére
Jogos, ami jól működik..., de az előzőekkel nem igazán voltam megelégedve. Remélem ez stabilabb.
-
azigazimoris
aktív tag
Persze. Előfordul, hogy jobb lesz de a visszájára is fordulhat a dolog ha valamit elbaltáznak ...
Lehet, hogy egy gyári visszaállítástól is jobb lett volna...
De akkor is tartom az informatika alaptörvényét, hogy ami jól működik azt ne basztassuk
Ha nem jól működik az más tészta. -
Gijon
senior tag
válasz
azigazimoris #11381 üzenetére
Nálam határozottan gyorsabb lett a menü része az új FW-vel. (6589)
-
dualcore
őstag
válasz
azigazimoris #11381 üzenetére
+1
-
-
süti5
őstag
Nem néztem, írta-e valaki, de új fw jött ki pl. az enyémhez is, a 6809-hez. Most, augusztus végi dátummal.
-
dualcore
őstag
válasz
ANDROID??? #11377 üzenetére
A HDMI panel nemes egyszerűséggel zárlatot kaphat és elszáll.
-
atius
csendes tag
Szép napot!Egy ilyet néztem ki magmnak..[link] de ahogy látom ez már egy kifuttot model szóval érdemes minél hamarább meg venni ha szeretném...Vagy esetlege-e helyet valami más tipus?130 ezrem van rá...ÜDV!
-
Jiier0
csendes tag
Vasárnap megpróbálom, ma már nincs kedvem vacakolni vele.
A pc módra írtam a számítógép módot, és hogy azon belül kevesebb beállítást dobott fel. De lehet csak benéztem valamit, majd ezt is csekkolom még.
Egyébként nagyon király az ambilight, durván bejön. A kép pazar, de rá kellett jönnöm, hogy a hd tartalmaim része kevésbé jó minőségű.
Zavaró, hogy nagyon lassan reagál időnként a tv, illetve csatornaváltáskor az első pár másodperc adás akadozik, amíg mindent belő a tv. SmartTV-vel sikerült is kiakasztanom szegényt
Szimpatikus, hogy rendes böngésző is van benne, de mivel pc-vel használom, ez a feature kevésbé lesz kiaknázva.
Mindenesetre nagyon örülök, hogy végül emellett tettem le a voksot. Köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
Pet84
tag
válasz
ANDROID??? #11370 üzenetére
Hát barátom... ezt nem hiszem el. Be volt állítva igen épp most akartam írni hogy persze be van állítva. Tettem még egy utolsó kísérletet, kihúztam mindent aztán bedugtam, tv-t bekapcsolom és ott fogad a tv-n a chatablak meg a windows
Na tesztelem is mit tud, és köszi a választ melleslegNeked is ez a típus van?
-
Pet84
tag
Sziasztok!
Megvettem első tv-met egy philips 32pfh4100-t. A gondom az vele, hogy HDMI kábellel ha összekötöm a számítógéppel, nem kapok képet a tv-n, csak azt írja ki "nincs jel". Maga a számítógép látja a tv-t mert a beállításokban ott van, a catalystban is ott van hogy Philips FTV.
Tudnátok valamit javasolni? Nem akarom kicseréltetni mert nagyon tetszik a tv képe, jobb mint a többi márka hasonló árú termékei, de ez elég nagy probléma számomra. -
TIT
veterán
Próbáld belgiumra vagy hollandra állítani,van pc mód állítsd arra.
Lehet,hogy a kártyát is aktiválniuk kell. -
Jiier0
csendes tag
válasz
lorinser #11365 üzenetére
Annyit sikerült már elérni az ország egyébre állításával, hogy az alap 55 csatorna, és a
rádiók megvannak, de a plusz csatornák még mindig nem jöttek be. Próbáljam végig a rengeteg
országot?Egyébként a filmeknél a "fura" mozgást megoldottam azzal, hogy kikapcsoltam minden mozgásjavító dolgot, és sikerült is nagyjából belőnöm olyanra a képet, amilyenre akartam. Kár, hogy számítógép módban nem érhetők el ugyanazok a képbeállítások, mert kicsit azért zavaró a vontatott egér.
-
-
Jiier0
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a 7199-es, de természetesen nem problémamentes a beüzemelés. Betolom a cam kártyát (prtelekom), majd bekapcsolás után kiírja, hogy nem jött létre a kapcsolat, forduljak 17-es kóddal az ügyfélszolgálathoz. Lehet ezzel kezdeni valamit érdemben, vagy tényleg zaklassam a pr-eseket?
Ádám
-
csalafinta65
senior tag
Abszolúte praktikus lenne. Mindegyik szaros globalista barom cég így csinálja. ( pl. LG is), lehet, hogy csak hazánkban. Ezek a gyártók csak a profitot ismerik, meg azt , hogy 2 évre gyártanak le( tudatosan ócska alkatrészeket beépítve) egy vagyont érő készüléket. Igaz, Magyarország az elektronikai cégeknek egy porszemnél is kisebb...
-
válasz
Luck Dragon #11358 üzenetére
Az egy dolog. De ettől még nem praktikus. Biztos megéri így "javítani"? Nem lehet, hogy olcsóbb lenne egy csere utalvány?
-
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #11358 üzenetére
Nehogy olcsón megúszd
-
-
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #11355 üzenetére
, akkor ez most fődarabcserének minősül?
-
válasz
Luck Dragon #11355 üzenetére
Oszt melyik zseni tervezte ilyenre?
Ennyi erővel adhatnának egy új TV-t.
-
-
sirály69
őstag
válasz
lorinser #11346 üzenetére
Sajnos a csomagba be kellett rakni a garijegyet is..., így nem tudom megnézni.
" A kijavítást vagy kicserélést -az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel –megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A kötelezettnek törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre."Ezt találtam a philips oldalán, ebben nincs benne, hogy kötelesek 15 napon belül javítani, csak törekedniük kell rá...
-
Skyfish
tag
Hívtak a szervízbõl,megrendelték a kijelzõt.A javítás idejére kapok egy 42-es cserekészüléket még a mai nap.Végülis korrektül kezelték a dolgot.
-
-
sirály69
őstag
Neked csináltak valamit legalább. Nekem már több mint 3 hete náluk van a tv-m és még mindig semmi hír...
Garanciális javítás max. időtartamára nincs valami szabály/törvény? -
Skyfish
tag
válasz
azigazimoris #11342 üzenetére
Igen vitték vissza azonnal.
-
Skyfish
tag
Sziasztok!
Le kell írnom a storymat mert felrobbanok.Ma visszahozta a szervíz a villámkáros 55pfs7509-et amiben ssb-t cseréltek.Ezt majdnem három hét alatt sikerült megoldani.A kiszállítás alatt keresztbe repedt a képernyõ...Ilyenkor mi van?Ismét három hét pihenõ vagy mondhatom,hogy akkor egy új készüléket kérek a 9 hónapos készülék helyett?
-
-
TIT
veterán
Ez 50-es a régebbi 46-os volt de sokmindent nem javítottak ami lényeges.
-
syC
addikt
válasz
dualcore #11335 üzenetére
Létezik erre valami egzakt teszt?
(#11334) lorinho: verzió alapján ugyan az, mint az előző. Annyi különbséget látok, hogy az előző zipben egy .pkg volt, ebben meg .upg .
Amúgy meg ezt írja ki rá: "A TV-szoftver, amelyet telepíteni szeretne, régebbi vagy azonos a jelenlegivel. A TV nem tudja telepíteni a szoftvert."
-
lorinho
aktív tag
Sziasztok! 2 napja kijött egy új firmware frissítés. Tapasztalatok vannak már?
Sikerült valamin javítani? -
BÜDÖSLÁB
tag
Sziasztok. Tv vásárlás előtt állok ( Philips 47PFH6309/88),de most jól olvastam, hogy az a 200 hz (pmr) az 50 hz-nek felel meg? Az ambilight nagyon tetszik. Kiváncsi vagyok milyen lehet a 2d-ről-3d-re konvertálása, mert ha van egy kis időm akkor az xbox-al is csapatnám ezt a funkciót. Azt is olvastam, hogy a menürendszere lassú, de nem igazán érdekel, mert a filmezés lenne a cél.
-
syC
addikt
Input lag: mi számít jónak? tv-re kötve a laptopot, egérrel hadonászva érzékelhető a késés. Mondjuk egy normális fps játék élvezhetőségét biztosan nagyban rontja.
-
cyanID
tag
Kicsit sokasodnak a meghibásodások.
-
-
ftc
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11327 üzenetére
Köszönöm.
Megírtam nekik, hogy szerviz látni se akarom illetve cserét vagy pénzt kérem vissza
-
-
ftc
nagyúr
Hello,
TV 42pfl7108k - piros led 2x egymás után villan kb 1 sec s 5 sec van a dupla villanások között.
Úgy kezdődött, hogy felkapcsoltam volna a TV-t erre se kép se hang nem megy tovább... legalább már villog...
Szerviz megint vagy állítsak bele fejszét?
vagy egyéb ötletek?
-
syC
addikt
válasz
meduzatomi #11323 üzenetére
-
meduzatomi
csendes tag
Hello!
42pfh5609/88-ban van wifi, vagy csak előkészítés?
Kerestem hálózatot, de nem talál.
Nem találtam a tv-ről semmilyen részletes leírást.
Minden érdekel a tipussal kapcsolatban.
Köszi -
utgyuru
aktív tag
Tudtok valami helyet Bp.-n, ahol meg tudom nézni élőben a 47pfs7199-t?
-
-
nababika
aktív tag
Hahóó! http://prohardver.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_11292-11292.html
-
Jiier0
csendes tag
Szerencsére a tv adás része kevésbé érdekel, mert 90%-ban filmezés miatt van tv itthon. Illetve új tv csomagot is veszünk majd elvileg, amiben elég sok hd adás lesz. Emiatt valószínűleg többször ragadunk majd a képernyő elé.
Mindenesetre legyen igazad, csak örülök a dolognak ez esetben.
-
TIT
veterán
-
Jiier0
csendes tag
Luck Dragon: köszönöm, és a segítséget is. Mindenképp beszámolok majd róla.
TIT: nem a linkelt oldalról lett volna az olcsóbbik darab. Más helyről még 5 ezerrel olcsóbb lenne. A samsung képét rengeteg helyen dicsérték, ezért is gondoltam, hogy azt veszem. Ez alapján nem hiszem, hogy jelentős lenne a különbség, de legyen úgy.
A baj a tesztekkel pedig nem az volt, hogy külföldi oldalakon találtam őket, hanem inkább a hiányuk okozott problémát.
Vagy nem kerestem elég jól, ami szintén előfordulhat.
-
TIT
veterán
válasz
Jiier0 #11297 üzenetére
15 a difi nem 20 és a 7-es 800hz,a másik csak 400 és jobb a 7-es képe.
Teszt csak külföldi oldalon lesz (rossz)szokás szerint.
Látatlanba a 7-esnek jobb képe lesz mint a samunak(teljesen középmezőny)haver vett olyat de még nem néztem meg.Az meg,hogy drágul egy kifutó vicc....majd rájukrohad.Az a táblázat nagy kamu,3m-ről nézem a 94cm-t és néha kifolyik a szemem.
-
-
Jiier0
csendes tag
válasz
Luck Dragon #11309 üzenetére
Nos, időközben megrendeltem, mert reggel még pont 3-szor annyi helyen volt kapható, mint az előbb.
Nem szívesen jártam volna ezzel is úgy, mint a 6400-as samuval.Amúgy a linkelt specifikációt átolvastam, és minden van benne, amire szükségem van, illetve
nagyon jól hangzanak így leírva. Inkább a képminőségre lettem volna kíváncsi, de most már úgyis
kiderül. -
válasz
Jiier0 #11307 üzenetére
dualcore
Bármelyik oldal készíthet hasonló kalkulátort
, de mindenkinek magának dönti el úgy is hogy neki mekkora távolságból mekkora átmérőben és felbontásban gazdag készüléket tekint.
Jiier0
PFS7199/12
TP Vision Belgium gyárában készül.
Maga a készülék kijelzője a 47PFS7199/12 esetében LC470EUF-PGF1 kijelző van ami IPS. De 40-47-55 méretben is kapható.A belső értékei MT5591 chipset található ami egy QN141E SSb-be van integrálva.
A többi specifikáció pedig itt meglelheted. -
Jiier0
csendes tag
válasz
Luck Dragon #11298 üzenetére
Akkor marad a 7199. Sajnos a 230 nem fér bele a keretbe.
Erről esetleg tudnál (vagy bárki más) mondani valamit? Teszteket nem igazán találok
erre a modellre, a gyári specifikáció alapján pedig nem feltétlen tudnám eldönteni, hogy mi
merre, hány méter. -
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #11305 üzenetére
Akkor ezen a kalkulátoron el fogsz szörnyülködni, hozzáteszem én sem szeretném így használni a méreteket. És nem is fogom.
-
-
Zoli1222
őstag
válasz
Luck Dragon #11302 üzenetére
Köszönöm!
(#11303) csalafinta65: én is attól tartok! Amúgy 2-2,5m-ről néznénk...
-
válasz
Zoli1222 #11301 üzenetére
Lényegében az első szám sor a 32-40-48-50-55-65-84 stb az a készülék képátlójára gondol colban.
Az első kettő betű A panel felbontására
PH - Philips HD Ready LCD (1366x768)
PF - Philips Full HD LCD (1920x1080)
PU - Philips Ultra HD LCD (3840x2160)A harmadik betű Tunerekre és a régiós hová tartozására.
Ѕ - Тunеr (аnаlоg, DVВ-Т/Т2/С/Ѕ/Ѕ2)
К - Тunеr (аnаlоg, DVВ-Т/С/Ѕ/Ѕ2 )
Т - Тunеr (аnаlоg, DVВ-Т/Т2/С )
Н - Тunеr (аnаlоg, DVВ-Т/С)
G - Тunеr (Ѕоuth-Аmеrіkа)-Majd a betük utáni első szám 1-9 ig azaz osztály pl a 4-es az alsó kategória -9 pedig a Felső kategória.
-A harmadik szám, kisebb technikai és funkcionális különbségek a háttérvilágításos kijelzők, Ambilight- és más eltéréseket mutatják.
-Harmadik szám a típusnál található felhasználói különbségek. A stúktúrák (keret, a keret színek, a távirányítók). Ezek gyakran olyan egyedi verziók és különbözők ami a kisebb -nagyobb kereskedelmi láncoknál fontos megrendelések szempontok, Mivel a magyar ember a fekete, szürke színekkel ellátott tv-ket szeretik megvásárolni, ellenben Kínai felhasználok a színes tv-ket. stb,stb.
-Negyedik szám. a modell kidolgozása ,felszerelések biztosítása, szoftveres eltérések. Néha kivitelt képeznek az Aurea.A végén a per jelzéssel ellátott jelek és számok a régiós/ országos hová tartozását és annak megfelelő mükődésének leírását tartalmazza. Példaként a /12 - Оrѕzág lіѕtа - régіó értékеѕítéѕі, rеgіónálіѕ а tеrmék hаѕználаtа, јеlzі а сѕороrt éѕ аz оrѕzágоt, de tudni kell (nіnсѕ hаtáѕа а funkсіоnаlіtáѕnak) Еzеk főlеg különbѕégеk а bеállítáѕоkon belül , pl nyelvi beállítások, földfelszíni beállítások stb.
De nem csak a /12 végzödés van hanem a kővetkezök:02 - Ѕváјс, Némеtоrѕzág, Аuѕztrіа, а Сѕеh Кöztárѕаѕág, Éѕztоrѕzág, Lеttоrѕzág, Тörökоrѕzág03 - Кínа05 - Еgуеѕült Кіrálуѕág éѕ Írоrѕzág08 - Оlаѕzоrѕzág10 - а kоntіnеntálіѕ Еuróра12 - а kоntіnеntálіѕ Еuróра (Јár. UК & ІRL)58 - Кеlеt-Еuróра - сѕаk 5éѕ 4 ѕоrоzаt60 - Оrоѕzоrѕzág, Кеlеt-Еuróра (еgуkоrі Ѕzоvјеtunіó оrѕzágоkbаn).78 - Вrаѕіl88 - Frаnсіаоrѕzág, Görögоrѕzág, Írоrѕzág ..98 - Аuѕztrálіа,00 -еgуеtеmеѕHát röviden ennyi lenne
-
Zoli1222
őstag
válasz
Luck Dragon #11300 üzenetére
pfs/pfh stb...
Egyébként 2 tv között vacillálok : 42PFS7509 vagy 48PFS6719/12
A dilemma: kisebb képátló 3 oldalas ambilighttal vagy nagyobb képátló 2 oldalassal!
Tudom! Ezt nekem kell eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest