Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Csá skac!
Hétvégén majd kiderül hogy megyek-e!
De volna itt egy kérdés!
Mert hogy egy nagyon fontos dolgot kihagytatok ebből a 'házgyújtogatós' buliból!
(Persze a gyufán kivül, mert hát az se tudom hogy ki hozza.........)
------A csajokat ki hozza?-----------
(Na én viszek egy KECSKÉT kezdésnek, a többit majd intézitek ti!)
Jaa és persze voks a házsütésre!
Igényeim ha leszek: 3-4 üveg sör
Meg ha jól érzem magam akkor 3-4 üveg sör
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
laci80
tag
flekken + szavazat
-
Esmein
nagyúr
flekkenes sörös oldódás 1 voks
-
K6000
aktív tag
Akkor kezdem a szavazást...
1 szavazat a kocsmás flekken husis dologra ha jól értem a 2500 Ft- ot helyben fizetem meg megéri korán menni mert kaja az szűkre van méretezve -
Whaskes
senior tag
Emberek! Megvan a pontos összeg! Nem olyan rég még itt mondtátok hogy jó lenne tudni!
Achtung!
-
Rez_Grof
őstag
Most!
Csak kicsit utószilveszter volt tegnap!
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Kalkuláció:
Összeadtuk, hogy mi mennyi.
Kereken 2500HUF lenne a költség(20 főre).
Ebből lenne:
8kg husiból flekken (fokhagymás illetve pikáns pácolással, olyan jó 20dkg-s szeleteket vágatok a hentessel, természetesn csont nélkül )
8kg köretféleség (görögsali és majonézes krumplisali fele-fel arányban)
100L sör (50dreher/50borsodi)
2L whiskey
4L rostos
6L Cola
Plussz egy üveg jó fajta barackpálesz. -
NoLF
veterán
szerintem majd ha kijózanodott...
vmikor a mai nap folyamán kiterítjük a dolgokat.
a lényeg, hogy
péntek éjfélig minden delikvenst arra kérnék, egy szavazás vagy hasonló formájában döntsük el hogy Whaskesék kocsmájában tartsuk meg a banzájt ami fejenként kb. 2.500.- Ft összeget jelent, amiért mindenki kap 2 hatalmas szelet flekkenhusit (~40 dkg) és hozzá krumpli valamint görög salátát (~40dkg), szinte korlátlan sörmennyiséget, valamint 1 jim beamet, a nyikhajok (elnézést, alkoholt nem fogyasztók) pedig üdítőt.
avagy
tartsuk a múltkori pizzériában, ahol mindenki a saját pénzéből gazdálkodva azt eszik és iszik amit csak akar.
uff. -
Whaskes
senior tag
Rez_Grof! mikor rakod fel a kalkulációt?
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Névsor olvasás:
Elvileg jönnek:
aXXon
daninet
donw3ga
Esmein
Garfield
God Vazzeg
Grafiqs
K6000
Kazi king
laci80
launcser
nabor2
NoLF
Sir Pocok
Rez_Grof
Router
Tipi
Xpod
Whaskes
zsiga667
(19 fő)
Lehet, hogy jönnek:
7Heads Drago
bmx powa +1
Chaser
Dodi72
Robaj
Robcsek07
TexT-BoY
VladimirR
(8 fő)
Estére lesz koszt kalkuláció meg fényképek, meg új #1.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Na úgy néz ki kerekednek a dolgok.
Estére lesz husi, sali kalkuláció, meg fényképek is.
Csak egy kicsit a múlt hétvége széteset, és nem jutott időm mindent elintézni amit akartam. -
bmx powa
tag
óóóh, akkor tökéletes. én is, meg a haverom is a kétkerekő drótszamár szörnyeteggel mennénk. segíteni tudok a hús sütésében, ital elfogyasztásában (de akkor ugye nemgáz az életkor?
), stb
akkor szeretettel vártok? kira. csak legyen jóidő.
MOD: ha kapok piját, akkor írhattok a lehet, h jönnek listába
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
amúgym eg hány óra körül kezdődne a dolog? mer ha du, és nem ''késő'' este (monnyuk 8 előtt) akkor én is beugranék egy haverommal egy sörre, meg egy kis kajára (persze pénzt viszünk, azátn lehet, h ottragadunk egy kicsit eszmét cserélni)
jah, és az nemgond, h 14évesek vagyunk? gondolom ti nemkélrtek söriváshoz személyit...
MOD: bár a tömény az jobban csúszik...
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
eléggé vegyes a felhozatal
Előkerítettem a literes korsómat
-
NoLF
veterán
én nem nyilatkozom
(minimum 10 sör és mellé 4 feles meg a kaja és utána esetleg elkezdhetünk inni.)
-
Kazi king
tag
kb 5- 6 sőr (tipus mindeggy nem vok válogatós) esetleg 1-2 whisky-cola, + egy vagon kaja
-
aXXon
őstag
3 max 4 sör a befogadóképességem, ha nagyon belendülök, akkor 7-10, de ahhoz nagyon jó hangulatom kell legyen, meg másnap szabadnap
Na másnap én dolgozom, úgyhogy max 5 korsó amit megiszok
-
Whaskes
senior tag
Kérésem lenne! Légyszives írja le mindenki hogy mit akar inni/kb mennyit?(sör/üdítő) és hogy töményt kér e és mi legyen az. pl whisky vagy vodka stb..
Azt hozok amit legtöbben kérnek. egyelőre úgy néz ki hogy 1760Ft/fő 20 emberre számolva. ebbe 2 hordó sör+8Kg tarja van bele számolva. kenyér nincs.
[Szerkesztve] -
Router
őstag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
-
Whaskes
senior tag
nos... Ha! Rez_Grof felrakja a képeket amit múltkor csináltak akkor eldöntitek hogy jó e nálunk. Grillezés lenne, fizetni úgy 2000-2500 között/fő. Létszám függő és hogy milyen sört kértek. 6-8 üveg üdítő elég lenne szerintem aki nem akar sört inni. De majd azt intézem szerintem. Ha tömény kell azt max eldöntitek hogy hozzak pl 2 liter whiskyt vagy valamit és mindenki iszik 1-1 felest. Ha pedig valaki többre vágyik azt majd raktárról kiszolgálom. Egyebet nem tudok mondani információ hiányában.
-
daninet
veterán
ÖÖÖ...Énis megyk rúter testvérrel!!! a tett hejszínétől kb 2 perc gyalogútra lakok szal jó...ööö..akor mit kell fizetni vagy vinni? sör jólesz?
vagy akkor bőrösvirsli... nah mind1..irjatok fel az a lényeg
-
K6000
aktív tag
A pénzügyi részét nem nagyon vágom most kinek mennyit kellene adnom? És főleg mikor?
-
Grafiqs
őstag
Mod jön, mod töröl. Nem kell ez ide.
Egyébként big up.
Tényleg Router áll még az ajánlatod? -
Whaskes
senior tag
Elővadásztam 1 képet ahol aránylag látszik a hely... itt pont a szilveszteri buli van...
[link] csak a rossz fényviszonyok miatt nem az igazi...
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
Rez_Grofot várom... Ha felrakja a képeket. Aztán ti eldöntitek. Pia úgy néz ki 2 hordó sör az bizti, szerintem 1 rekesz ücsi elég lesz. meg esetleg ha kell a népnek töményre összedobni pénzt, de ha tömény nem kell csak 1-2 esetleg 4 ember akar inni megteheti mert van raktáron csak normálisan kell érte fizuzni. ennyi.
-
Tipi
tag
Hello bello szóval hol tart a kaja, pia? mi lesz és mi fil forintot számoltok 1 emberre (nem spurkodásból kérdem!)
Meg van már a végleges helyszín?
KECKE MEET 4EVER -
Valami üditő is lesz, vagy arról mindenki magának gondoskodjon?
-
NoLF
veterán
ja azt' nőm meg kihajítana a fenébe
így is pirítóst ettünk icaka...
egyébként tök frankó a hely, sztem jót mulatunk majd ott! (ha ott lesz)
képek alapján majd kéretik közvéleménykutatást tartani, kinek hogy tetszik a hely, meg hogyan vélekedik arról hogy befizet x ftot (x:=~2000) és abból egész este jól érzi magát gyomrilag, májilag, veseileg
nem pedig bezabál egy pizzát meg megiszik 3 sört és ugyanannyit fizet...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Játékfejlesztés
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest