- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Juteszembe, valaki a nagyfaluból (gyk. Budapest) csatlakozik a kétkerekes különítményemhez?
-
Whaskes
senior tag
válasz
Kazi king #189 üzenetére
na, most hogy kicsit kitisztultam. Ha üveges sör lenne sokkal drágább volna. Egy hordó ha elviszem a mienket akkor 13860 lenne, egy rekesz sör betét díj nélkül az 4000. amibe csak 20 darab van. 50L amit úgy beszéltünk tegnap símán elfog fogyni. Meg nincs is annyi láda+üveg kint hogy elég legyen. de ha azt akarod hogy nekem ne mardjon
akkor idd ki mikor jössz
-
Whaskes
senior tag
válasz
Kazi king #189 üzenetére
majd holnap. most voltak itt Nolfék (akit befenyít az asszony.
meg Rez_Grof. aki most megy még sörözni.) Majd raknak fel képeket. Egyébként girillezés lesz. A visszavásárlást nemtudjuk megoldani. A pia... majd közkívánatra vesszük. 2 hordó sör az biztos. Töményt majd eldönti a nép meg az ücsit is. A kaját Rez_Gróf
intézi.
-
Kazi king
tag
félreértések elkerülése végett (nem kell senkienek ezen megsértődni).
Whwaskes ha már vagy ilyen jó arc hogy szervezed a helyet plusz kaját piát stb.
csak ismerve az embereket szerintem problémát fog okozni (nem nekem), az hogy x csak kólát ivott, y csak sört, z meg csak viszkit, akkormér fizet mindenki ugyanannyit (Whaskes meg megissza a maradékot)? meg tudod oldani a beszerzési forrásoddal azt hogy az estlegesen kimaradó píákat viszavásáolják, mert ha igen akkor javasolnám a rekeszes sört inkább, valamint azt hogy mindenki a fogyasztását a helyszinen rendezze, a te általad bemutatott árak alapján.
a kaját természetesen dobjuk össze előre.
de ez lehet hogy csak az én hülyeségem, valamint nem sok a 1.4k/fő de üditőt biztos számolj még hozzá. -
laci80
tag
én szívesen leszek fuvaros, de csak oda
én azt hiszem tudom melyik ez a kocsma
az öregek otthona után jobra és abban utcában középtájon jobra van ez a kocsma ( ha igaz akkor régen haverom csinálta) -
7Heads Drago
veterán
Fuvart én is tudok majd válalni, ha ott leszek !
Egy hétttel előtte már tudni fogom!
Egy NFMW tuningos Renault Clio II ( 4000 Le ) villámmal! -
Whaskes
senior tag
döntsétek el hogy ki mit akar inni:
Tömény: Unicum, Villmos, Hubertus, Akácmézes szilva pálinka, Jager, Jim Beam, Royal vodka. (ezek mind Literesek. kivéve a mézes pálinkát.)
Borok: Kékfrankos, Villányi kékoportó, Debrői. Ezek mind félédesek. Én a Kék frankost ajánlom mert az a legjobb a teljesítmény/árban.
A sör az 13860. 50L es Borsodi.
2Ü Hubertus, 1 Mézes pálinka, 1 Jager, 2Jim Beam, 1 hordó sör, az így nézne ki: 30855. Fejenként ha mondjuk 22 ember jönn 1400Ft. Ami szerintem nem sok. Persze lehet kérni bármit. Ha a kell bor írjátok meg, bele számolom. vagy ha nem kell valami akkor azt majd kiveszem.
Ezek a legáltalánosaban fogyasztott piák. Hozhatok mást is ha kell.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
[link]
A bekarikázott részen van a hely. ott ahol kivan írva hogy Hanusz István utca. pontosan a t és a v betű fölött -
Rez_Grof
őstag
Köszönjük a felajánlást!
Mit szólnál hozzá ha pár sör kiséretében kigranánk NoLF-al terepszemlére?
Megszemlélni az odajutást, a 22-es busz megállója kb hány percre van tőled (gyalogosan)?
Ha kell akkor húsnak utánna nézek. Valami szép tarjának/karajnak, meg be is fűszerezem ha kell flekkennek. Megcsinálok egy fél mázsa görögsalit/paradicsomsali.
A pörkölthöz nem értek annyira hogy baválaljam a főzését. -
NoLF
veterán
hmm micsoda jó ötlet
szerintem kellene szervezni majd phuvart, tehát aki kecskeméti és kocsija van az odafuvarozhatja az embereket. én szívesen felajánlanám pl, de most gondolok bele, hogy én akkor jövök haza keszthelyről, és nem tudom hogy mikor érek haza, du 2kor vagy este 6kor... -
Whaskes
senior tag
jah.. olcsón kijönne szerintem. ha lennénk 20 an ami biztos. akkor fejenként 1500ft abból tudnák szerezni hordó sört és piát. Legalább akinek nincs is pénze az is tud inni. a hely is ingyé lenne. meg ha mi főzzük az csak más mint pizzával tömni a fejet. télleg a kaja... azt is meglehet beszélni.
-
Whaskes
senior tag
Na! Erre én is szeretnék menni. lehet még jelentkezni, ugye? Na! Erre én is szeretnék menni. lehet még jelentkezni, ugye? + még valami! minálunk lehetne grillezni, bográcsban főzni. pia meglenne, csak kaját kell bevásárolni. 20-25 ember elférne csak a teraszt is igénybe kell venni és kényelmesen elférne.. tehát beszerzési áron vennénk sört. ha érdekel szóljatok! occón kijönne. 12-13k körül 1 hordó. (50L) + a tömény amit akartok. a számlát meg majd megmahinálom. Holland faluban van kint ez a hely. tehát csak piát kéne fizetni meg a kaját beszerezni. bogrács, állvány van és ha nagyon szépen kéritek tudok szerezni gázpalackot is.
. Grill sütő is van. arra viszont faszenet kell venni. ennyi.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
púp
-
God Vazzeg
veterán
Up!
-
Rez_Grof
őstag
Up!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
7Heads Drago #160 üzenetére
köszi a felajánlást. alkoholmentes italokkal nem mérgezem a szervezetemet. a jelszavam amúgy ****. legalábbis ezt írja ki, mikor beírom.
-
-
ngabor2
nagyúr
ha a mitulátbáti nem hoz igen záros határidőn belül egy kis anyagit, akkor úgy néz ki, nem tudok menni. még erősen hó eleje van, de kb. 3k-ból kell kihúznom ezt a hónapot. még szerencse, hogy a kaja meg van oldva.
de a remény hal meg utoljára, meglátom, valahonnan nem akar-e egy vonatjegynyi + pár sörnyi lóvé hozzámvágódni (folyamatban levő, és hamarosan induló üzletek). -
Tipi
tag
upp a vedelésnek már naon rá izgultam !!!!
-
NoLF
veterán
másnaposnak lenni jó, hollári hollári hollári hó.
-
Akkor a Szalon Pizzéria a véglegesnek mondható találka hely?
-
God Vazzeg
veterán
-
Rez_Grof
őstag
UP!
-
Rez_Grof
őstag
Na akkor névsorolvasás:
Elvileg jönnek:
aXXon
donw3ga
zsiga667
Garfield
God Vazzeg
Grafiqs
K6000
Kazi king
laci80
launcser
ngabor2
NoLF
Sir Pocok
Rez_Grof
Router
Sir Pocok
Tipi
Xpod
Lehet, hogy jönnek:
7Heads Drago
Chaser
Dodi72
Robaj
Robcsek07
TexT-BoY -
K6000
aktív tag
Szeretnék az elvileg jönnek kategóriába kerülni
-
Tipi
tag
Valaki írjon már fel a ''shindler'' listára köcce
-
NoLF
veterán
up
-
Rez_Grof
őstag
válasz
7Heads Drago #129 üzenetére
Van rá 2 db dreher (pedig pirítom prescott-ot), hogy nem tudsz több kolbit meg enni mint én.
Másrészt:
Sok lesz az értelmetlen up! -
7Heads Drago
veterán
Na szóval megprobálok ott lenni a TOPON !
-
7Heads Drago
veterán
Itt oszt piritott p4 prescott van-e?
És a sörömet remélem VapoChill LightSpeed -del hűtik?
Légkondinak megteszi egy néhány 12-es zalman venti is! -
NoLF
veterán
válasz
God Vazzeg #127 üzenetére
még mindig van 25 nap...
-
God Vazzeg
veterán
Mérsékeltebb az érdeklődés a mostani tali után, mint az előzőnél volt
Remélem azé leszünk sokan
-
NoLF
veterán
up
-
God Vazzeg
veterán
Feljebb!
-
Kazi king
tag
fel mert nagyon pang
-
Rez_Grof
őstag
válasz
God Vazzeg #119 üzenetére
Majd valahogy össze kombináljuk. Kicsit el vagyok veszve, meg most noti lett véve.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
God Vazzeg #115 üzenetére
Nincs nálatok udvar, hogy ide hordod a kutyust könnyíteni?
-
God Vazzeg
veterán
-
Rez_Grof
őstag
''Miért nem olyasmit klónoznak,
Aminek van értelme?!
Klónozzunk sört és pálinkát,
Ne bízzuk a véletlenre!
Klónozzunk zsírosdeszkát is,
Hogy senki se haljon éhen,
Aztán be is fejezhetjük,
Kiáltsuk: „Éljen! Éljen!”''
UP! -
Garfield
aktív tag
Hejho ebbö én se maradok ki
Akkor jelen allas szerint ugyan ott lesz ahol az elözö tali ? -
laci80
tag
fel
-
God Vazzeg
veterán
Fül
-
TexT-BoY
addikt
Én is jövök ha nem para...
De csak ha NoLF visz egy kört a géppel. A mainapig nem zörgött annyira civic alattam mint ahogy nolf keze alatt... Remélem megkiméltként megy majd tovább
Na de én is jönnék de most talizhatnánk a Nyugatiba... MErt az nem volt mellékes hogy lefele százhelyröl száltunk le 200an. -
NoLF
veterán
up
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest