Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hát.. ha a te izlésednek jó a kecske
... nekem mind1... de én nem kérek belőle.. 
-
Whaskes
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
üveges sör sajna nem lesz
sry. raktárról szerezhetek, de szerintem azt majd megoldom úgy hogy akkor fogjuk bevetni hogyha elfogy mind a 2 hordó sör+ az ami eredetileg a csapolón volt. tehát úgy ~220-240 lityire készüljetek fel 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
köszi a felajánlást. alkoholmentes italokkal nem mérgezem a szervezetemet. a jelszavam amúgy ****. legalábbis ezt írja ki, mikor beírom. -
Rez_Grof
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Van rá 2 db dreher (pedig pirítom prescott-ot), hogy nem tudsz több kolbit meg enni mint én.

Másrészt:
Sok lesz az értelmetlen up!
-
Rez_Grof
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem csak pizza van, van nagyon sok féle egyéb is. Sült husik, vega koszt, stb.
Akkor a ''lehet jönnek'' listában kapsz helyet.
A talik általában du.4-5 óra magasságában kezdődnek.
Nem ettünk mi tréfa répát, ezek véresen komoly dolgok.
Az előző topic [link] #161. hozzászólásától kezdődik a történet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kazi king
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
itten ilyen jó szok lenni a hangulat 
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
... nekem mind1... de én nem kérek belőle.. 
sry. raktárról szerezhetek, de szerintem azt majd megoldom úgy hogy akkor fogjuk bevetni hogyha elfogy mind a 2 hordó sör+ az ami eredetileg a csapolón volt. tehát úgy ~220-240 lityire készüljetek fel 
köszi a felajánlást. alkoholmentes italokkal nem mérgezem a szervezetemet. a jelszavam amúgy ****. legalábbis ezt írja ki, mikor beírom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)